ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ЦСКА СОФИЯ: Дарение за лиценз
Ако имате Дойче марки и Италиански лири дарявайте , те ще свършат толкова работа колкото и събраните левчета тези дни 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Re: Прехвърлете си парите от акциите в ЕЛАНА към ЦСКА!
Не мога да разбера защо червени тролове лъжат червени фенове, че има спасение , за да ги ограбят ?! После кой ще ви е виновен бе ? 

Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Трогателно е,че администрацията ще работи в събота и неделя!Направо,като за последно!!!
-
- Контакти:
Jorkorazporko написа:Дарете си органите, тея дето така или иначе не ви трябват, като мозъците ..
+1
Re: Ще помогнем ли на любимия клуб финансово?!
Надявам се към края на деня да ни информират до каде сме стигнали с даренията!
А колкото до "пари на лупи нема да дам" , щом след всички декларации, интервюта и изказвания все още мислите, че парите отиват в джоба на Томов...
А колкото до "пари на лупи нема да дам" , щом след всички декларации, интервюта и изказвания все още мислите, че парите отиват в джоба на Томов...
I Am The Only Thing I'm Afraid Of
stefani написа:Не мога да разбера защо червени тролове лъжат червени фенове, че има спасение , за да ги ограбят ?! После кой ще ви е виновен бе ?
Правилно зададен въпрос - аз го отправям към всички тия дето цъкат с език и си стискат паричките в джобинката, а се пишат фенове на ЦСКА.
Спасение дали има - има за тия дето не се оставят в калта и се борят за него. Историята го е доказала. До преди 4 месеца всички бяха горди армейци, днес пак се показаха какви мишлета са - фенове само на титли и победи. Да те ще кажат - ми ние сме от ЦСКА даже и във А окръжна. Добре и за съм така. Ама нужно ли е да гоним дивото? Още има надежда.
Кой луд ще дава пара на другарите Батков и Томов ? 

Re: Ще помогнем ли на любимия клуб купувайки акции?!
нещо много ти стнаха"ако"-тата... Ама все пак ще ти отговоря- в тая хипотетична ситуация, която си описал(която далеч не е толкова невъзможна), аз ще съм за тоя отбор, за който съм решил, че съм. Толкоз. А колкото до тези, които продължават да му вярват на Лупан- щом така ви харесва, им пожелавам да векува начело на клуба...GOLEADOR написа:Lyubaka01 написа:Не, няма да дам на мутрата. Ще ги дам след това за отбора, който ще е във В група(или където е), свободен от мутрата...GOLEADOR написа:Lyubaka01 написа:Ако съм болен, ще дам пари за собственото си здраве. ако съм цесекар и ЦСКА е болен, ще дам пари, НО ако съм сигурен, че ще отидат по предназначение. Обаче да се дадат пари за ЦСКА, а да отидат в джоба на Лупан(дето се въргаляли само 5лв) - виж цитата на Балзак...
Ти ще дадеш ли пари на мутрата която ви управлява ако се наложи с тях да се спасява Локомотив?Или ще си задържиш парите защото любовта ти към отбора не е толкова голяма,че да дадеш 30 лева тя (любовта ти) да е жива?
На кой точно отбор ще ги дадеш?Примерно се пръкнат 5 локомотива ти на кой ще си привърженик?Ако си избереш 1 от тези 5 и дадеш парите си там , но в същото време се намери мутра която да извади пари и да изплати дълговете на оригиналния Локомотив ти ще зарежеш ли новата си любов или ще се върнеш пак към оригинала?Като ми отговориш на тези въпроси тогава ми пиши за Балзак!!!
Кировец написа:Във връзка със запитвания на клиенти, които не са прехвърлили още парите си, които са инвестирали в първичното публично предлагане на ЦСКА от 2014 година, напомняме, че средствата Ви са в клиентски сметки на ЕЛАНА Трейдинг и могат да бъдат прехвърлени само към Ваши лични банкови сметки.
Напомняме, че по закон инвестиционният посредник не може да прихвърля клиентски средства на трети лица, а само по подадена банкова сметка в договора на клиента.
Процедурата за получаване на парите е проста и бърза.ЕЛАНА Трейдинг ПОЕМА РАЗХОДИТЕ ПО БАНКОВИ ТАКСИ и за клиентите прехвърлянето е напълно безплатно.
коментар на Проспорт.бг: За да не се губи време, по-малките вложители вече знаят процедурата и могат да преведат в сметката за дарения, а след това да си изтеглят парите от ЕЛАНА Трейдинг.
СМЕТКАТА:
Титуляр: ЦСКА ИНВЕСТМЪНТ ЕООД*/CSKA INVESTMENT Ltd
Банка: ПОЩЕНСКА БАНКА
IBAN: BG50BPBI79421019653001
BIC: BPBIBGSF
Основание: Дарение за лиценз
Това означава ли, че настоящото ръководство на клуба се отказва от амбициите за първично публично предлагане на акции? Или просто после ще искат още пари от феновете?

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Означава, че трябва да оцеляваме.
И означава също така, че НИЕ - истинските фенове няма да получим НИЩО в замяна - нито дял от ЦСКА, нито лихви, нито комисионни - само ЦСКА ще ни радва със съществуването си без значение за колко време.
И означава също така, че НИЕ - истинските фенове няма да получим НИЩО в замяна - нито дял от ЦСКА, нито лихви, нито комисионни - само ЦСКА ще ни радва със съществуването си без значение за колко време.