XII кръг: ЦСКА - Литекс - 18.10, 19:30ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: XII кръг: ЦСКА - Литекс - 18.10, 19:30ч.

Мнениеот mistreated » 20 окт 2014 09:29

sin4ec написа: А ти прочете ли първия ми пост по темата? Ако не-прочети го и ще разбереш какво имам впредвид.Прекрасно знаеш, че никога не съм приемал тезите за неиграенето, макар в историята на мачовете ЦСКА-Литекс да има три доказани такива случая... И прекрасно помня как преди последния кръг от миналия шампионат ви заявявах, че ще ги бием в Ловеч, и няма левскар, който да иска да им легнем, ако и това да ви качва на второто място. Помня и подигравките, но въпреки че съм понякога агресивен и тежък за събеседник, никога не съм бил злопаметен...обаче в този мач нещо не ми хареса, а след изявлението на Балъков-съвсем почна да не ми харесва. Такива са фактите, няма претенции да съм прав.
Изненадва ме заявлението на Red joker, че съм се крил и ме нямало с месеци... винаги съм бил тук и съм поздравил и за петте победи, но може би не е наясно с двете китари... :)

Добре, sin4ec, аз съм съгласен, че Литекс не играха нищо. Ама там е работата, че те не играха нищо и срещу Лудогорец и Локо Пд. Какви са им причините нямам идея. Може да играят срещу Балъков, може би пък и той не може да ги нареди или мотивира, нямам идея. Но е факт, че това не е първият им подобен мач този сезон. По-скоро се превръща в резонно при гостуванията им.
А това, че се случва за 6-ти пореден път срещу нас. Ами какво да направим, да им легнем, за да няма съмнения ли? Вие не загубихте ли 5 поредни пъти с един единствен вкаран гол. Ние не паднахме ли 5 пъти от Лудогорец без да им вкараме гол.
Колко години не можем да победим и във Варна?
Това е футбол и за стотен път тук повтарям, че всеки тим си има неудобни съперници. Явно, че за Литекс и Левски това е ЦСКА на Стойчо Младенов!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: XII кръг: ЦСКА - Литекс - 18.10, 19:30ч.

Мнениеот boabbb » 20 окт 2014 10:36

Силни първи 25 минути, после гърбава работа :roll: Не изиграхме най-силния си мач, но тактически стояхме добре и си заслужихме 3-те точки 8-) С Левски трябва да играеме по-добре ... Колкото до Литекс - поредния безобразен мач, Балъков е пътник :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”