"Червените" фенове с 10 фундаментални въпроса!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

saract
Контакти:

Re: "Червените" фенове с 10 фундаментални въпроса!

Мнениеот saract » 19 сеп 2014 10:58

boabbb написа:
saract написа:Щях да забравя въпрос12:откъде са милионите на Стивън Ло?Хайде господа болшевики питайте го.Така и така сте почнали.
П.П. Примера на Литекс и Лудогорец които сами си построиха бази не ви ли е достатъчен?

Стивън Ло си е престъпник отвсякъде :lol: Вкарвал коли в Хонгконг, съден е доста пъти ... Сега си е бил камшика, щото ножа вече явно е опрял до кокала :lol:

Вкарвал коли?Този милиард /или май беше милиард и половина/ дето щял да го инвестира да прави море край Елин пелин много трудно може да се спечели от вкарване на коли.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 сеп 2014 11:01

saract написа:
boabbb написа:
saract написа:Щях да забравя въпрос12:откъде са милионите на Стивън Ло?Хайде господа болшевики питайте го.Така и така сте почнали.
П.П. Примера на Литекс и Лудогорец които сами си построиха бази не ви ли е достатъчен?

Стивън Ло си е престъпник отвсякъде :lol: Вкарвал коли в Хонгконг, съден е доста пъти ... Сега си е бил камшика, щото ножа вече явно е опрял до кокала :lol:

Вкарвал коли?Този милиард /или май беше милиард и половина/ дето щял да го инвестира да прави море край Елин пелин много трудно може да се спечели от вкарване на коли.

Първият дето е вкарвал коли в Хонгконг :!: Тука вече ти стана ясно, предполагам :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 19 сеп 2014 11:03

Такива викторини не водят до никъде, защото няма, кой да им обърне внимание. Хората управляващи футбола са свързани с тези в Парламента и никога няма да седнат да се ядът помежду си. Смятам, че няма да обърнат внимание на нито едно от питанията, а те са достатъчно прости и кратко формолирани. За мен е най-важен въпроса с базите и то не, как са ги придобили някои отбори, а защо ЦСКА не може вече 30 години да получи своите? Липсата на собственост или на концесия води след себе си сериозни проблеми.Не можеш да градиш нещо, като нямаш основата. Затова се надявам новите управляващи да погледнат сериозно на този въпрос. Ясно е, че мястото на Армията е апетитно и струва милиони и затова толкова години някой спъва строителството. Едва ли парко ги интересува чак толкова, защото стадиони на подобни места има в цяла Европа. Същото е и за Панчарево, където с добри пари може да се направи база за чудо и приказ. Последния път, като ходих направо ми се доплака. Престъпно е нещо, което допреди 30 години е давало най-добрите български футболисти да се затрие. Не съм лумпен, но започвам да мисля, че се води скрита борба против спорта под шапката на ЦСКА. Не може да прогониш 400 деца от Червено Знаме без да им осигуриш друго място за трениране. После се чудим, защо расте болно и тлъсто поколение, обременено с наркотици и чалга. Само помислете има ли държава около нас, която да няма поне един нов стадион?

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 19 сеп 2014 11:10

Къде няма нови стадиони?Веднага се сещам за този в Ловеч.Или пък "Васил Левсик"който може да мине за изцяло реновиран-Стадиона на Нафатата в Буртас също може да мине за нов /с някои уговорки/.Въобще и не се съмнявам че Лудогорец скоро ще имат уникален стадион а също и Славия.

saract
Контакти:

Мнениеот saract » 19 сеп 2014 11:12

Но това че ЦСКА стоят със скръстени ръце и чакат някой да им построи стадион и база е съвсем друга история.Никой не им е длъжен.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 сеп 2014 11:24

BRF написа:Ти си можел да пишеш,браво!Ще започна отзад!
АЗ съм фен на ЦСКА и живея в Бургас!Представлявам само себе си и изразявам личното си мнение!Това,че съм на снимка със знамето на Бригада Бургас не ме прави техен член!Както се вижда съм с фланелка на ЦСКА,а не с на въпросната фракция!Просто помогнах в закачането на знамето,защото оградата е висока,а аз съм атлетичен ;) и тогава са снимали от спиртала!Надявам се разбра,че изразявам личното си мнение!
Относно олигарха,той мина доста мимолетно през ЦСКА,дори не съм му забелязал присъствието,камо ли да го питам нещо!Относно Ганчев,радвам се,че не е в ЦСКА,заради това което искаше да направи с Клуба ми!
Мнението за цялата декларация,вече съм го казал по-назад,ако ти е интересно прочети!Ако не,си е твоя работа!
Не виждам защо този проект да е НАШ?Надявам се покрай него,Лупи да изкара някой друг милион,които да се вложат в СТАДИОНА и БАЗАТА!Надявам се ДЪРЖАВАТА да направи необходимото за да се реализират нещата и да имаме стадион и база!Ако предпочиташ Армията да последва евентуалната съдба на ст.Нефтохимик,ОК!Или Панчерево да стане още по-голяма джунгла и след време да се продаде на министъра на.................от правителството на.............. на цена 5 пъти под реалната,пак ОК!
За пръв път ти виждам мнение в което да казваш,че държавата не трябва да строи стадион на който и да е отбор!Значи смяташ за неправилно субсидията към Разград?Не ми отговаряй с алабалистика,община,европроект и такива глупости!Повтарям-живея в Бургас,следователно в България!
За Лупи,не знам за какви разговори и какви насоки намекваш :? !

Знам, че изразяваш собственото си мнение, като прочем го правя и аз.
За субсидията в Разград-там явно намериха начин да получат тази помощ, чрез "подставено лице"-Община Разград. На вашето ръководство какво му пречи да представи един реалистичен проект и да кандидатства, чрез МФВС за подобна субсидия?
За приказките на Лупи:
-Имах предвид този 25 милионен инвеститор, който бил спрян от държавата, по неговите приказки. Може и да е имало нещо, но инвеститор, който ще построи само стадион на място, което дори не е негово (или поне ваше), без да има интерес към нераглемнтирани търговски обекти в района на стадиона ми е доста нереален. Лупи би трябвало да знае отлично някои закони, за да преговаря по такъв начин, освен ако не е поредното му заиграване с феновете, за да ги настройва срещу държавата.
Не ти ли е странно, че Томов за повече от година не успя да ви намери генерален спонсор, но за същото време успя да осигури два големи инвеститора, по неговите думи.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2014 11:40

Кашчей написа:Знам, че изразяваш собственото си мнение, като прочем го правя и аз.
За субсидията в Разград-там явно намериха начин да получат тази помощ, чрез "подставено лице"-Община Разград. На вашето ръководство какво му пречи да представи един реалистичен проект и да кандидатства, чрез МФВС за подобна субсидия?
За приказките на Лупи:
-Имах предвид този 25 милионен инвеститор, който бил спрян от държавата, по неговите приказки. Може и да е имало нещо, но инвеститор, който ще построи само стадион на място, което дори не е негово (или поне ваше), без да има интерес към нераглемнтирани търговски обекти в района на стадиона ми е доста нереален. Лупи би трябвало да знае отлично някои закони, за да преговаря по такъв начин, освен ако не е поредното му заиграване с феновете, за да ги настройва срещу държавата.
Не ти ли е странно, че Томов за повече от година не успя да ви намери генерален спонсор, но за същото време успя да осигури два големи инвеститора, по неговите думи.

Като знаеш,че изразявам собствено мнение,защо ме слагаш при югоизточните цесекари ;) ?Аз да съм писал,че си част от русенските алабалисти?
Мене няма нужда някой да ме настройва срещу държавата!Водя такъв живот,в които се срещам с много и различни хора в много голяма част от България!Познавам и страната и хората!Природата е прекрасна,хората са съсипани.Притопяват ни,махат единтичноста ни,религията,самочувствието!Насажда се омраза,няма кой да се противопостави,разединяват ни и си правят далаверите!Толкова за настройването!
Редно е министъра,който е получил тези инвестиционни документи да излезе и да каже какво и защо!25 милиона си е сериозна цифра!Тотонев каза,че трибуната им струва 7 милиона,значи биха стигнали за Армията!
Какво значи да ми е странно!Всички знаят кой е единия инвеститор!Лупи има достатъчно контакти и говори прекалено омайно и няма да се очудя да е вярно!
Аз лично не вярвам на никого а гледам кой,какво прави!Месец март дойдоха на среща с нас(феновете от Бургас и региона)Котев,Каубоя и Капитана!Това,което ги питахме е какво мислят за Томов?И тримата казаха,че застават зад него и гарантират,че прави всичко възможно да има ЦСКА и ,че се чистят дългове!Но Вальо Илиев лично му казах,че той е Капитан и Легенда на Клуба и думите които казва са прекалено отговорни!Каза,че стои зад тях!Ако не вярвам на Вальо,на кого да вярвам?
За Разград-пака ала-бала :lol: ?!!На въпроса с въпрос :mrgreen: !Такъв си си ти!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 сеп 2014 12:12

BRF написа:За Разград-пака ала-бала :lol: ?!!На въпроса с въпрос :mrgreen: !Такъв си си ти!

Кое е алабализми, че са намерили начин да накарат общината да си изпълни договорните задължения ли? Когато, в първият им сезон играха 2-3 мача в Каварна, защото стадионът им още се ремонтираше, никой от вас тук не се интересуваше дали този ремонт е със средства на Домусчиев, или участва и общината. Сега обаче, когато Лудогорец станаха фактор у нас и около тях се шуми доста повече, започнаха и приказките против. Да, но те действително започнаха строителни работи, докато вие повече от 2 години едни седалки в култовия ви сектор не можете да сложите. Стадионът в Разград да не е лична собственост на отбора, или на Домусчиев, та там може, а при вас все нещо ви пречи?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 19 сеп 2014 12:34

Кашчей написа:
BRF написа:За Разград-пака ала-бала :lol: ?!!На въпроса с въпрос :mrgreen: !Такъв си си ти!

Кое е алабализми, че са намерили начин да накарат общината да си изпълни договорните задължения ли? Когато, в първият им сезон играха 2-3 мача в Каварна, защото стадионът им още се ремонтираше, никой от вас тук не се интересуваше дали този ремонт е със средства на Домусчиев, или участва и общината. Сега обаче, когато Лудогорец станаха фактор у нас и около тях се шуми доста повече, започнаха и приказките против. Да, но те действително започнаха строителни работи, докато вие повече от 2 години едни седалки в култовия ви сектор не можете да сложите. Стадионът в Разград да не е лична собственост на отбора, или на Домусчиев, та там може, а при вас все нещо ви пречи?!

Така е,не можем!Това,което оставиха титан след себе си не е лесно за оправяне!Кражби на футболисти,неизпълнение на договори,допинг..........Всичко това беше с цел да се злепостави Клуба!Та ние бяхме станали синоним на всичко пошло и то с право!Ясно е ,че в Разград има много повече пари и не,не скачам срещу тази субсидия!Питах те дали поддържаш твоето мнение,че държавата не трябва да строи стадиони ;) !Аз съм против тези пари да се усвоят от фирма на олигарха и се чудя как се реши този въпрос за месец-два!Пък дето викаш на нас все нещо ни пречи!Ами да излезе собственика на стадиона и да каже какво трябва да се направи за да се даде на Клуба!Да знаем какво да искаме от собственика на отбора!Просто е!В Разград олигарха каза,че му трябват 4 милиона и хоп,ето ги!Защо 4,а не 14?Аз съм от така наречените "пътуващи" фенове и за мен лично е добре да има колкото се може по-хубави стадиони!
Та такава ми е идеята на мене,да се дадат на ВСИЧКИ отбори стадиони и бази!
А това,че всички са мошеници,кво да го коментираме като си е така!Аз се дразня на олигарха заради наглото му държание,такова е от моя гледна точка!За него си той може да е прав!
Често се казва,че в България никой не харесва успелите,но и успелите не показват уважение към простолюдието(в което число слагам и себе си)!Мисля,че и аз бих се справил ако съм на мястото на олигарха,правя същото в значително по-малки мащаби,но трупам успех след успех!

armany789
Контакти:

Мнениеот armany789 » 25 сеп 2014 15:48

Само един фундаментален въпрос към феновете на ЦСКА. Аз съм от Варна и винаги държа за Българските отбори, когато играят извън страната. Как можахте да се съберете и да викате срещу "Лудогорец" ? Къде ви бяха умовете ? До тогава, в срещите между ЦСКА и Левски бях винаги вашия тим. Сега никога повече. ЦСКА трябва да изчезне......

Върни се в “ЦСКА”