Петиция за връщане на базите на ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Re: Отворено писмо до политическите партии

Мнениеот zlato1234 » 10 сеп 2014 14:06

russia написа:Не знам заекът със запек ли е, но ти алтъне :mrgreen: яко си се олабил, та пръскаш де що има теми за ЦСКА :lol:
Няма какво да ти доказват, темата е за базите и искането от ЦСКА да ги ползва,стопанисва, поддържа или както там ти харесва, така както са дадени, подарени и тем подобни на другите отбори. Нищо повече! И въпросът не е дали ще ги получим, а кога. Ако не тази година, то догодина със сигурност. Пък ти си мрънкай и търси доказателства колкото ти душа сака.

Руске ма, от колко пъти ще загрееш да не се обаждаш неподготвена. Ходи на село да пасеш патките, без това за друго не ставаш, а си тръгнала да се вреш между краката на хората когато спорят. Нищо, такава си от малка, дърта стана и пак не се оправи. Поне училището за бавноразвиващи да беше изкарала едно време като те пращах... Ама и там не те взеха тц тц тц.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Re: Петиция за връщане на базите на ЦСКА

Мнениеот Red joker » 10 сеп 2014 14:25

Captain Stottlemeyer написа:Информацията, с която разполагам по темата, е следната:
1. Понастоящем ЦСКА не плаща наем за своите бази. Въпросът беше решен още по времето на „Титан”, но уреждането му се забави заради съществуващите задължения на клуба към държавата. По закон, ако имаш задължения към държавата, не можеш да стопанисваш безвъзмездно дори будка за вестници. С предстоящите промени в Закона за младежта и спорта (които ще бъдат разгледани от следващото НС) се предвижда спортните обекти, които са под шапката на Спортното министерство (какъвто е случаят с базите на ЦСКА), да бъдат дадени за безвъзмездно ползване за срок от 20-30 години.
ПФК „Левски” също не плаща наем за своите бази. Клубът се е ангажирал с тяхното поддържане. Например, отоплението на терена на стадион "Георги Аспарухов" е изградено и функционира изцяло за негова сметка. Тук държавата – собственик в лицето на МВР е прехвърлила своите права на Столична община. Сектор „А” на стадион „Георги Аспарухов” е прехвърлен като собственост на ПФК „Левски” за срок от 20 години.

Мале колко си хитър,като стадо лисици си :mrgreen: Много ви изнася да е така,ама не е истина ;) Сега не искам да влизам в полемики с тебе и да вадя факти и доказателства,че това ,което пишеш е меко казано заобикаляне на истината-доста са, има ги почти във всяка тема касаеща имотите и на двата отбора!При вас всичко е подмолно и задкулисно,като се почне от собствеността на клуба и базите ,та се стигне до заплатите на футболистите и строежа на новия ви сектор,както се изказа един твой другар-„в „лефски“ всичко е тайна“ или както каза Хранов,относно това,че собствеността на базите е все още на МВР:„Министъра е разбран човек,ще се оправиме“ :lol: Единственото ви спасение е ,тиквоча да вземе еднолично властта и нещата да си останат потулени още известно време,но това няма да продължава вечно :(!
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 10 сеп 2014 14:33

Ei cqlata tema naakaha trolovete ot zloba.Nali chuhte kakvo vi kaza Bazdekov,pari nema vie za nas se grijite. :idea:
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 10 сеп 2014 14:37

Red joker написа:
Captain Stottlemeyer написа:Информацията, с която разполагам по темата, е следната:
1. Понастоящем ЦСКА не плаща наем за своите бази. Въпросът беше решен още по времето на „Титан”, но уреждането му се забави заради съществуващите задължения на клуба към държавата. По закон, ако имаш задължения към държавата, не можеш да стопанисваш безвъзмездно дори будка за вестници. С предстоящите промени в Закона за младежта и спорта (които ще бъдат разгледани от следващото НС) се предвижда спортните обекти, които са под шапката на Спортното министерство (какъвто е случаят с базите на ЦСКА), да бъдат дадени за безвъзмездно ползване за срок от 20-30 години.
ПФК „Левски” също не плаща наем за своите бази. Клубът се е ангажирал с тяхното поддържане. Например, отоплението на терена на стадион "Георги Аспарухов" е изградено и функционира изцяло за негова сметка. Тук държавата – собственик в лицето на МВР е прехвърлила своите права на Столична община. Сектор „А” на стадион „Георги Аспарухов” е прехвърлен като собственост на ПФК „Левски” за срок от 20 години.

Мале колко си хитър,като стадо лисици си :mrgreen: Много ви изнася да е така,ама не е истина ;) Сега не искам да влизам в полемики с тебе и да вадя факти и доказателства,че това ,което пишеш е меко казано заобикаляне на истината-доста са, има ги почти във всяка тема касаеща имотите и на двата отбора!При вас всичко е подмолно и задкулисно,като се почне от собствеността на клуба и базите ,та се стигне до заплатите на футболистите и строежа на новия ви сектор,както се изказа един твой другар-„в „лефски“ всичко е тайна“ или както каза Хранов,относно това,че собствеността на базите е все още на МВР:„Министъра е разбран човек,ще се оправиме“ :lol: Единственото ви спасение е ,тиквоча да вземе еднолично властта и нещата да си останат потулени още известно време,но това няма да продължава вечно :(

1. Ти и да искаш, не можеш да влезеш в полемика с мен, защото нямаш нито факти, нито доказателства, с които да ме обориш, а пишеш наизуст, гледайки в тавана и търсейки вдъхновение чоплейки носа си. ;)
2. Само за твоя информация: Има малки, но много съществени разлики между Спортен комплекс "Левски" и стадион "Георги Аспарухов", между Спортен клуб "Левски" (Стоян Хранов) и ПФК "Левски" (Тодор Батков), а така също и между обектите (и техните собственици), които клубовете стопанисват... 8-)
3. Предполагам, че вместо "хитър" си искал да напишеш "умен" - да, такъв съм, а освен това (за разлика от теб) съм доста добре информиран. Все пак, благодаря и успех в събирането на подписи под петицията. Понеже сега няма да ви искат пари както за акциите, а само подписи (може и кръстчета за неграмотните), току-виж сте успели да достигнете 5-цифрено число... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 10 сеп 2014 14:44

Captain Stottlemeyer написа:1. Ти и да искаш, не можеш да влезеш в полемика с мен, защото нямаш нито факти, нито доказателства, с които да ме обориш, а пишеш наизуст, гледайки в тавана и търсейки вдъхновение чоплейки носа си. ;)

Хмм, по-горе баба ти Руска е казала, че от доказателства нямат нужда. Сами за себе си, са прави. Защо са им доказателства? Нали са свикнали всичко даром да им дават. И ти като мен доказателства ще искаш от хора, които изменят всичко както им е удобно. 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 сеп 2014 14:48

TristaNNN написа:Добре де, това отворено писмо с всичките му точки, значи ли, че няма да гласувате за подсъдимия комунистически престъпник Александър Томов?

ДА :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 сеп 2014 14:57

Captain Stottlemeyer написа:
Red joker написа:

Мале колко си хитър,като стадо лисици си :mrgreen: Много ви изнася да е така,ама не е истина ;) Сега не искам да влизам в полемики с тебе и да вадя факти и доказателства,че това ,което пишеш е меко казано заобикаляне на истината-доста са, има ги почти във всяка тема касаеща имотите и на двата отбора!При вас всичко е подмолно и задкулисно,като се почне от собствеността на клуба и базите ,та се стигне до заплатите на футболистите и строежа на новия ви сектор,както се изказа един твой другар-„в „лефски“ всичко е тайна“ или както каза Хранов,относно това,че собствеността на базите е все още на МВР:„Министъра е разбран човек,ще се оправиме“ :lol: Единственото ви спасение е ,тиквоча да вземе еднолично властта и нещата да си останат потулени още известно време,но това няма да продължава вечно :(

1. Ти и да искаш, не можеш да влезеш в полемика с мен, защото нямаш нито факти, нито доказателства, с които да ме обориш, а пишеш наизуст, гледайки в тавана и търсейки вдъхновение чоплейки носа си. ;)
2. Само за твоя информация: Има малки, но много съществени разлики между Спортен комплекс "Левски" и стадион "Георги Аспарухов", между Спортен клуб "Левски" (Стоян Хранов) и ПФК "Левски" (Тодор Батков), а така също и между обектите (и техните собственици), които клубовете стопанисват... 8-)
3. Предполагам, че вместо "хитър" си искал да напишеш "умен" - да, такъв съм, а освен това (за разлика от теб) съм доста добре информиран. Все пак, благодаря и успех в събирането на подписи под петицията. Понеже сега няма да ви искат пари както за акциите, а само подписи (може и кръстчета за неграмотните), току-виж сте успели да достигнете 5-цифрено число... :lol:

Да, умен си като на агнето майка му :lol: (за разлика от мене) иначе можеш да въртиш и да сучеш ,но не искам да си губя времето да се обяснявам на разни милиционери,коне с капаци-Истината рано или късно ще излезе наяве,а полемиките може да си ги водиш с Кашчей-той е същия „корифей“,като тебе, горе -долу сте на едно ниво по тъпотия,като ти го водиш с малко 8-) :!:
Последна промяна от Red joker на 10 сеп 2014 15:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 10 сеп 2014 15:06

zlato1234 написа:
Captain Stottlemeyer написа:1. Ти и да искаш, не можеш да влезеш в полемика с мен, защото нямаш нито факти, нито доказателства, с които да ме обориш, а пишеш наизуст, гледайки в тавана и търсейки вдъхновение чоплейки носа си. ;)

Хмм, по-горе баба ти Руска е казала, че от доказателства нямат нужда. Сами за себе си, са прави. Защо са им доказателства? Нали са свикнали всичко даром да им дават. И ти като мен доказателства ще искаш от хора, които изменят всичко както им е удобно. 8-)

Не бе Златке ,искал е да каже,че такива като тебе и твоите съпородници ,може да ги утрепаш от доказателства,но им се в г.ъ.з :shock: ,каква е истината :!:

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 10 сеп 2014 15:13

Red joker написа:
zlato1234 написа:

Не бе Златке ,искал е да каже,че такива като тебе и твоите съпородници ,може да ги утрепаш от доказателства,но им се в г.ъ.з :shock: ,каква е истината :!:

Стига се обяснява като дърта мома с жълти гащи. Пий си хапчето и се успокой преди да получиш инфаркт. Като дадете едно нормално и ИСТИНСКО доказателство пак ще си говорим. До тогава стой тихо в ъгала и без да издаваш животински звуци. 8-)

dream team
Контакти:

Мнениеот dream team » 10 сеп 2014 15:16

Добре де, нали се тръби, че ЦСКА е някаква марка в България и има многочислени привърженици. Какво пречи да се намерят спонсори и да се построи хубава база някъде в покрайнините на София.

Върни се в “ЦСКА”