Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???

Мнениеот GOLEADOR » 28 авг 2014 17:27

OT18 написа:К`ви трудни моменти,к`ви подкрепи,к`ва помощ? :o Това, че си редите линиите заедно ли е побратимяване. Хубаво ги подкрепяте,ама що не пяхте за стяуа, ами само обиждахте хората,които са ваши сънародници и с много от които утре ще сте рамо до рамо на Армията.

След кражбата на лиценза никоя от българските агитки не подкрепи ЦСКА,само феновете на Стяуа се вдигнаха за нас!
Изображение
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2014 17:31

GOLEADOR написа:
OT18 написа:К`ви трудни моменти,к`ви подкрепи,к`ва помощ? :o Това, че си редите линиите заедно ли е побратимяване. Хубаво ги подкрепяте,ама що не пяхте за стяуа, ами само обиждахте хората,които са ваши сънародници и с много от които утре ще сте рамо до рамо на Армията.

След кражбата на лиценза никоя от българските агитки не подкрепи ЦСКА,само феновете на Стяуа се вдигнаха за нас!
Изображение

Ще съм ти благодарен, ако ми кажеш как се краде нещо, което нямаш 8-)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 28 авг 2014 17:37

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Изображение

Дадох ти линк но отказа да го четеш.Що ме караш да се повтарям?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2014 17:46

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Изображение

Не ме интересува писаното от журналист, който при това е цесекар!
Лиценз се дава година за година и няма как да бъде откраднат! Както не се краде и име!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

draki75

Мнениеот draki75 » 28 авг 2014 18:18

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:
Кашчей написа:
GOLEADOR написа:

Изображение

Не ме интересува писаното от журналист, който при това е цесекар!
Лиценз се дава година за година и няма как да бъде откраднат! Както не се краде и име!

Лиценз се дава при покриване на определени критерии , а когато не ти го дадат въпреки , че си ги покрил , как се нарича ?
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 28 авг 2014 18:21

draki75 написа:Лиценз се дава при покриване на определени критерии , а когато не ти го дадат въпреки , че си ги покрил , как се нарича ?

Гарибов, ти ли си?

Странно, как сте ги покрили, след като оттогава още ви се влачат задълженията към НОИ?

А как се нарича, когато ти дават лиценз, а ти не си покрил задълженията си?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

draki75

Мнениеот draki75 » 28 авг 2014 18:31

Кашчей написа:
draki75 написа:Лиценз се дава при покриване на определени критерии , а когато не ти го дадат въпреки , че си ги покрил , как се нарича ?

Гарибов, ти ли си?

Странно, как сте ги покрили, след като оттогава още ви се влачат задълженията към НОИ?

А как се нарича, когато ти дават лиценз, а ти не си покрил задълженията си?

Не баща ти е ... , я прочети как се дава лиценз и тогава ръси малоумни въпроси !
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 29 авг 2014 00:39

Peluza Nord на Орлов мост

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=E02BH2KNz1o[/youtube]
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 29 авг 2014 15:54

Преди години ( не толкова много , че да не се помни ) , бяхме на гости на едни семейни приятели в София . Та моя приятел , запален футболен фен ме заведе на мач . Играех един отбор който се казваше ЦСКА и един отбор който се казваше Стяуа ... Феновете на отбора който се казваше ЦСКА обиждаше футболистите и феновете на отбора с име Стяуа на "цигани" , "мангали" , "мамалигари" и други епитети .
Понеже вече 2 дни чета за "братската агитка" на Стяуа , така спонтанно в мен възникна един въпрос ... тези братски отношения , как са се появили ... нещо като късно осъзнато желание - един вид , винаги си имал една много добра приятелка , ама след 10 години осъзнаваш , че искаш да я изчукаш ... кръвно братство ли е , като в старите филми за Винету и Олд Шетърхенд ... или просто част от феновете на ЦСКА винаги са били "цигани" и "мамалигари" , като "братята" им от Стяуа ( както самите те ги наричат ) .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 29 авг 2014 16:10

Der Führer написа:Преди години ( не толкова много , че да не се помни ) , бяхме на гости на едни семейни приятели в София . Та моя приятел , запален футболен фен ме заведе на мач . Играех един отбор който се казваше ЦСКА и един отбор който се казваше Стяуа ... Феновете на отбора който се казваше ЦСКА обиждаше футболистите и феновете на отбора с име Стяуа на "цигани" , "мангали" , "мамалигари" и други епитети .
Понеже вече 2 дни чета за "братската агитка" на Стяуа , така спонтанно в мен възникна един въпрос ... тези братски отношения , как са се появили ... нещо като късно осъзнато желание - един вид , винаги си имал една много добра приятелка , ама след 10 години осъзнаваш , че искаш да я изчукаш ... кръвно братство ли е , като в старите филми за Винету и Олд Шетърхенд ... или просто част от феновете на ЦСКА винаги са били "цигани" и "мамалигари" , като "братята" им от Стяуа ( както самите те ги наричат ) .

През 1997 двата отбора играха среща за влизане в групите на ШЛ.На срещата в София знамената на двете агитки дефилираха заедно на стадион "Българска армия" преди началото на мача и обраха овациите на цялата публика.Така седят нещата между феновете на двата отбора.Що се отнася до това,че искаш да чукаш майка си и сестра си,отиди на лекар,дано ти помогне.

Върни се в “ЦСКА”