III кръг: Славия - ЦСКА - 2:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: III кръг: Славия - ЦСКА
W84me написа:Изпускат ви.
Ако се бяхме сетили да им изпратим някого под наем преди мача можеше да не е така

от snakebite на 07 Сеп 2014 12:46
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Мисля че ще изостанем малко от ЦСКА преди пелйофите... Имаме шанс да станем безпроблемно шампиони чисто футболно, но вероятно ще се прибегне до "другите начини" -просто поради неадекватността на треньора....
Аз ще съм доволен на този резултат, но нещо ме съмнява. Все пак "Славия" редовно не играе с пълните си възможности срещу ЦСКА.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Ей ,даваме си футболистите и те почват да вкарват .... Бакалов за Берое , Бургзорг за Славия .. сега ако и Платини вкара малко ще ме дояде .. Успех на Славия .. всъщност Х ще е най -добре както го и прогнозирах 

daniel875 написа:Аз ще съм доволен на този резултат, но нещо ме съмнява. Все пак "Славия" редовно не играе с пълните си възможности срещу ЦСКА.
Тъпо ли ти е, ненормален ли си? Кой те пита какво те устройва?
2:3 е мача! Само ЦСКА!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
А .. и да не съм чул нещо за Лудогорец , защото вие играете с 3-ма българи .... нашите 8 са всички национали поне ..
- we are the champions
- Контакти:
гоООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ
-
- Контакти:
Бате Тунчев ги напори 

Познатата схема, мача "заспива" 

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
russia написа:daniel875 написа:Аз ще съм доволен на този резултат, но нещо ме съмнява. Все пак "Славия" редовно не играе с пълните си възможности срещу ЦСКА.
Тъпо ли ти е, ненормален ли си? Кой те пита какво те устройва?
2:3 е мача! Само ЦСКА!
Що не казваш по-рано за уговорката?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема