Ще спасим ли ЦСКА София ?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Ще спасим ли ЦСКА София ?

Мнениеот GOLEADOR » 10 май 2014 20:36

Tommi написа:
GOLEADOR написа: Но няма как да толерирам статии от медии които са работили за този неуспех ,а след това търсят сметка защо хората не са си купили акции.Това е подло и мерзко.Всеки който постъпва по този начин е подлец и мерзавец.

По какъв начин медиите са работили за този неуспех? Специално по темата за акциите големите медии отразяват основно факти. Сещам се само за една медия, в която някакъв полковник ли е, ефрейтор ли е, не го знам какъв е пише изключително пристрастни статии във ваша полза.

Всеки който следи медиите знае за какво говоря.В общи линии е както с коментаторите на мачовете.Когато играч на ЦСКА влезе на шпагат е "грубо нарушение",но за същото нещо от син футболист се коментира като "самоотвержена постъпка".Но ти това много добре го знаеш.Надали има човек във форума на Гонг който да е писал повече от теб в темата за армейските акции.И все негативно.Ако ти след тези писания потърсиш сметка на червените фенове защо не са си купили акции аз как да те нарека?Освен подлец и мерзавец за друго не се сещам.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 май 2014 20:43

GOLEADOR написа:
Tommi написа:
GOLEADOR написа: Но няма как да толерирам статии от медии които са работили за този неуспех ,а след това търсят сметка защо хората не са си купили акции.Това е подло и мерзко.Всеки който постъпва по този начин е подлец и мерзавец.

По какъв начин медиите са работили за този неуспех? Специално по темата за акциите големите медии отразяват основно факти. Сещам се само за една медия, в която някакъв полковник ли е, ефрейтор ли е, не го знам какъв е пише изключително пристрастни статии във ваша полза.

Всеки който следи медиите знае за какво говоря.В общи линии е както с коментаторите на мачовете.Когато играч на ЦСКА влезе на шпагат е "грубо нарушение",но за същото нещо от син футболист се коментира като "самоотвержена постъпка".Но ти това много добре го знаеш.Надали има човек във форума на Гонг който да е писал повече от теб в темата за армейските акции.И все негативно.Ако ти след тези писания потърсиш сметка на червените фенове защо не са си купили акции аз как да те нарека?Освен подлец и мерзавец за друго не се сещам.

Голеадор, изнервен си нещо и не разсъждаш трезво. Какво би спряло един потенциален инвеститор, ако има интерес, да купи акции на ЦСКА, само защото някой бил " извършил грубо нарушение" според някоя медия? Дали такива инвеститори следят бюлетина на ДК на БФС според теб?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 май 2014 21:14

Кашчей написа:Голеадор, изнервен си нещо и не разсъждаш трезво. Какво би спряло един потенциален инвеститор, ако има интерес, да купи акции на ЦСКА, само защото някой бил " извършил грубо нарушение" според някоя медия? Дали такива инвеститори следят бюлетина на ДК на БФС според теб?

Не става въпрос за това.Просто не приемам хора които са работили за провала на офанзивата с акциите да държат сметка на феновете защо не са си купили акции.Това е нагло!Чувството ми за справедливост просто не ме оставя безразличен към такива хора и за това съм така краен.Относно акциите-ако се провалим с пласирането сме си виновни само ние.Повтарям го за 100-тен път.Провала ще е лично наш и ние ще си носим последствията от това.Много жалко ще е ако не успеем,защото излизането на борсата ще направи финансирането на ЦСКА прозрачно.Това е което искам най-много от всичко.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 май 2014 21:22

GOLEADOR написа:
Tommi написа:

Ти май визираш една конкретна статия в Гонг от преди няколко дена, а точно Гонг през цялото време на предлагането досега публикуваха само официална информация от вашия сайт или от борсата, поне аз не си спомням нещо друго. Не съм видял нито една статия в сайта им, в която да е изразено някакво субективно мнение на някой от журналистите. Така че в момента прехвърляш вината не където трябва.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 май 2014 21:28

GOLEADOR написа:
Кашчей написа:Голеадор, изнервен си нещо и не разсъждаш трезво. Какво би спряло един потенциален инвеститор, ако има интерес, да купи акции на ЦСКА, само защото някой бил " извършил грубо нарушение" според някоя медия? Дали такива инвеститори следят бюлетина на ДК на БФС според теб?

Не става въпрос за това.Просто не приемам хора които са работили за това офанзивата с акциите да се провали да държат сметка на феновете защо не са си купили акции.Това е нагло!Чувството ми за справедливост просто не ме оставя безразличен към такива хора и за това съм така краен.Относно акциите-ако се провалим с пласирането сме си виновни само ние.Повтарям го за 100-тен път.Провала ще е лично наш и ние ще си носим последствията от това.Много жалко ще е ако не успеем,защото излизането на борсата ще направи финансирането на ЦСКА прозрачно.Това е което искам най-много от всичко.

Доколкото си спомням статията, която те е раздразнила толкова е от ГОНГ. Не мисля, че в ГОНГ за ЦСКА пишат други, освен Александров и Василев. Няма как да си представя, че Александров ще саботира чрез материалите си продажбата на акциите. Ако има и друго, което не съм чел, моля за извинение.
Относно прозрачното финансиране..... какво ще те стопли, ако четеш постоянно за загуби на клуба.. по-скоро за загуби на дружеството, и вече официално обявени, а не просто писани тук и там? Доколкото си спомням, един колега беше писал, че Кремиковци по времето на Томов е бил ПАД, с доста пропуснати тримесечни отчети и .. краят го знаеш :roll:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 май 2014 21:47

Кашчей написа: Доколкото си спомням, един колега беше писал, че Кремиковци по времето на Томов е бил ПАД, с доста пропуснати тримесечни отчети и .. краят го знаеш :roll:

Аз съм го писал и това са факти. Който иска може да провери в Гугъл и ще намери доста информация. 2 пъти временно спираха търговията с акции на компанията заради непредставени отчети.
Има и други такива дружества, не е само Кремиковци.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 10 май 2014 21:49

@Кашчей
При едно прозрачно финансиране на клуба всякакви изненади тип "дълг Титан" ще са невъзможни.Сега нищо не се знае,колко струва издръжката на клуба и кой дава парите.Верно и другите клубове са така,но мен те не ме касаят.Искам моят ЦСКА да е на борсата,да се вижда с какви пари разполага и как се харчат.За това е цялата борба и какъвто и да е Томов ако успее да наложи тази схема в ЦСКА аз ще съм му благодарен.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 10 май 2014 21:55

GOLEADOR написа:@Кашчей
При едно прозрачно финансиране на клуба всякакви изненади тип "дълг Титан" ще са невъзможни.Сега нищо не се знае,колко струва издръжката на клуба и кой дава парите.Верно и другите клубове са така,но мен те не ме касаят.Искам моят ЦСКА да е на борсата,да се вижда с какви пари разполага и как се харчат.За това е цялата борба и какъвто и да е Томов ако успее да наложи тази схема в ЦСКА аз ще съм му благодарен.

Абе човек, какво толкова мислиш, че ще видиш, като излезете на борсата? Прави си сметка, щом 5-6 години се проточва делото срещу Томов, обжалва се и не може да се докаже в едно публично дружество как са изхарчени едни милиони и дали не са откраднати.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 10 май 2014 21:58

GOLEADOR написа:@Кашчей

Това ще промени ли нещо, ако се пропускат отчетите и ако дружеството е на загуба? Вие няма да имате думата в управлението и само ще се дразните допълнително. Сега, като в ТР нещата са видни, защо ви стои все още старият УС и НЗ, при положение, че са с изтекъл мандат отпреди месец? Фактът, че там е видно, нещо променил ли е?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 11 май 2014 09:48

Не бях я забелязал тая тема и понеже след няколко дена по обясними причини ще трябва да отиде в кошчето бързам да напиша нещо по въпроса.

Не, ние от форума няма да спасим клуба ,но може да помогнем за спасението му.Тия които ще го спасяват са хора от типа на Манджуков.всъщност те вече работят за спасението му.

Върни се в “ЦСКА”