Ел Грандета, Бултраси и тем подобни ...... едно "честито" поне да смотолевят

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
sin4ec написа:Само да питам-понеже преди два кръга заявихте, че Ботев ни е легнал, а гледайки днешния мач и представянето на канарите, аз какво трябва да заявя? Щото жълтите изглеждат доста по-зле, отколкото на Герена... Е?
atanas7510 написа:Честита победа повече я търсихте и я постигнахте. Ние се вижда играчи имаме, треньор не.
Eminem написа:Ботев легна на ЦСКА и това е очевидно. Ботев с тази селекция беше пълна трагедия. Никакъв зор не си дадоха. Видя се, че нямаха никакво желание за победа, за цял мач направиха едно положение и то за пред хората. Една свястна атака нямаха, не пресираха, нямаше никаква агресия.
А Стоилов направи смените от 75мин. нататък, беше го страх да ги направи рано, че да не вземат да бият.
atanas7510 написа:Честита победа повече я търсихте и я постигнахте. Ние се вижда играчи имаме, треньор не.
bastuna2003 написа:atanas7510 написа:Честита победа повече я търсихте и я постигнахте. Ние се вижда играчи имаме, треньор не.
Аз лично от години не съм наблюдавал толкова качествени играчи като Доре и Хамза в А група! Просто е удоволствие да им гледаш отиграванията. Като изключим разбира се изнервянето на Доре в края. А и късметът ни покри накрая. Успех за купата!
Потребители, разглеждащи този форум: Tony_CSKA и 35 госта