ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Re: ЦСКА рекламира акциите по телевизията (ВИДЕО)

Мнениеот pampi » 29 мар 2014 11:56

angelofdeath написа:Не разбирам, защо се хващате за рекламата? Продажбата на акции на футболен клуб е нещо ново за България и освен икономическите въпроси трябва и малко надъхване. Клипа е хубав, премерен и се обръща направо към червената общност. Без Менди всички останали играчи са подбрани идеално. Просто един чужденец едва ли го интересуват финансовите дела на отбора. Той е тук за пари, а откъде ще дойдат му е все едно. Въпроса е, колко струва излъчването на клипа, като знаем мега цените за телевизионна реклама. Дано тези средства помогнат и хората да купят акции, колкото са нужни на клуба. Просто клипа надъхва колебаещите се и им дава увереност, че тяхната помощ ще е сериозна и навременна.

Може пък клипът и излъчването да са дарение от цесекар с рекламна агенция. Какво толкова се вживявате, доказано е, че без реклама не става.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 мар 2014 11:57

pampi написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:Напротив-разбрал съм. Разбрах, че ти си единственият тук, който разбира от акции, от номинална и емисионна стойност, въобще от всичко, свързано със сегашната подписка на ЦСКА и никой друг няма това право, дадено ти лично от Бога.
То и един друг, също цесекар, работи на фондовата борса, пък смята ЦСКА все още за ЕАД :roll:
За мен, като неразбиращ, е много интересно как дружество със загуби повече от 42 милиона към края на финансовата 2012 година може да генерира такива колосални печалби, че да покрие 15 милиона само за някакви си 5-6 ..нека са 8 месеца, но ти сигурно ще можеш да обясниш.

Официалните документи показват, че дружеството е със спадащи приходи. Дълговете са намалели заради опростяването на частта към Титан, а не заради стабилизиране на финансовото им положение, но червените си живеят в някакъв техен свят.

И теб да те питам, може ли да имаш 100 милиона дългове и да не си в фалит?

Може, разбира се. Лошото е, когато собственият ти капитал е отрицателен, т.е. нямаш активи за покриване на задълженията. В този случай едва-ли ще сгрешим, ако кажем, че на практика си във фалит.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 мар 2014 11:59

Кашчей написа:
Нищо не са оплескали Крумчо и Кирката.. само това, че изнесоха информацията 3 месеца по-късно. Като си толкова убеден, влез в ТР в раздела на ЦСКА и виж последното указание (мисля, че беше от 06.12.2013), с което се дава препоръка да се оправят несъответствията от протокола на ОС на 02.11.2013 и вписаното в книгата на акционерите. Всъщност, веднага му намерихте цаката де: Томов получил 195 хиляди акции, ама понеже платил по 2 лева, затова били записани 390 хиляди.. просто сбъркал протоколчика :mrgreen: :mrgreen:

Томчо, нещо по въпроса да пишеш? Обясни на Вещера, защото аз нямам сили да се разправям с него.
Томов получил 195 000 акции с номинал ? Пише в ТР 390 000 с номинал?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 мар 2014 12:01

pampi написа: Какво толкова се вживявате, доказано е, че без реклама не става.

Кой го е доказал? :lol: Аз лично не бях виждал реклама на IPO по телевизията, а успешните такива са много. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2014 12:03

pampi написа:
Кашчей написа:
Нищо не са оплескали Крумчо и Кирката.. само това, че изнесоха информацията 3 месеца по-късно. Като си толкова убеден, влез в ТР в раздела на ЦСКА и виж последното указание (мисля, че беше от 06.12.2013), с което се дава препоръка да се оправят несъответствията от протокола на ОС на 02.11.2013 и вписаното в книгата на акционерите. Всъщност, веднага му намерихте цаката де: Томов получил 195 хиляди акции, ама понеже платил по 2 лева, затова били записани 390 хиляди.. просто сбъркал протоколчика :mrgreen: :mrgreen:

Томчо, нещо по въпроса да пишеш? Обясни на Вещера, защото аз нямам сили да се разправям с него.

Казах ти да прочетеш Указанието, преди да бъдат вписани промените от ОС от 02.11.2013, но явно ти е трудно!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 мар 2014 12:04

pampi написа:
Кашчей написа:

Кашчей го е обяснил достатъчно добре. Вашите хора бяха сгафили, но направиха корекцията, просто от медиите закъсняха с информацията. В ТР е обяснено разбираемо.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 мар 2014 12:05

Tommi написа:
pampi написа:
Tommi написа:
Кашчей написа:Напротив-разбрал съм. Разбрах, че ти си единственият тук, който разбира от акции, от номинална и емисионна стойност, въобще от всичко, свързано със сегашната подписка на ЦСКА и никой друг няма това право, дадено ти лично от Бога.
То и един друг, също цесекар, работи на фондовата борса, пък смята ЦСКА все още за ЕАД :roll:
За мен, като неразбиращ, е много интересно как дружество със загуби повече от 42 милиона към края на финансовата 2012 година може да генерира такива колосални печалби, че да покрие 15 милиона само за някакви си 5-6 ..нека са 8 месеца, но ти сигурно ще можеш да обясниш.

Официалните документи показват, че дружеството е със спадащи приходи. Дълговете са намалели заради опростяването на частта към Титан, а не заради стабилизиране на финансовото им положение, но червените си живеят в някакъв техен свят.

И теб да те питам, може ли да имаш 100 милиона дългове и да не си в фалит?

Може, разбира се. Лошото е, когато собственият ти капитал е отрицателен, т.е. нямаш активи за покриване на задълженията. В този случай едва-ли ще сгрешим, ако кажем, че на практика си във фалит.

Тинтири- минтири... Ти даже и счетоводно образование нямаш. Нищо, всичко се учи, но не трябва да си циничен, арогантен и буквоед.
"...ти не правиш разлика между номинална и емисионна стойност..." - това пък откъде?
"основен " да не би да значи "уставен" ?
Практически какво значи "уставен капитал", бе Томчо?
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 29 мар 2014 12:06

Tommi написа:
pampi написа:
Кашчей написа:

Кашчей го е обяснил достатъчно добре. Вашите хора бяха сгафили, но направиха корекцията, просто от медиите закъсняха с информацията. В ТР е обяснено разбираемо.

Платил... :lol:
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 мар 2014 12:28

pampi написа:
Tommi написа:
pampi написа:
Кашчей написа:

Платил... :lol:

Това беше официалното ви обяснение, но не ти отърва май 8-) . Ти имаш ли друго обяснение за това разминаване в числата на джиросаните лично на Томов акции, но не от новоемитираните, а от уставните?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 29 мар 2014 12:40

pampi написа:Тинтири- минтири... Ти даже и счетоводно образование нямаш. Нищо, всичко се учи, но не трябва да си циничен, арогантен и буквоед.
"...ти не правиш разлика между номинална и емисионна стойност..." - това пък откъде?
"основен " да не би да значи "уставен" ?
Практически какво значи "уставен капитал", бе Томчо?

Направих си извод, че не правиш разлика между номинална и емисионна стойност от няколко мнения по-нагоре. Може да бъркам, но ти с нищо не ме опроверга.
Основен значи уставен - да. Обаче има разлика между записан и внесен капитал.

Върни се в “ЦСКА”