XXVI кръг: Левски - ЦСКА 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- dreben23
- Контакти:
Re: XXVI кръг: Левски - ЦСКА
Умни хора по форумите няма, да го знаеш от мен.
Къде е синята лавинка, нещо не го виждам това приятелче? Със седмици го няма никакъв, ами Кашчей що замлъкна и той?
Нали не беше левскарче!
Айде де напишете нещо против армейците де, нали бяхте много ербап всичките, какво стана изведнъж?
Нас ни закриваха навремето едни приятели и пак не бяхме толкова саднали, вашето е просто прекалено.

Къде е синята лавинка, нещо не го виждам това приятелче? Със седмици го няма никакъв, ами Кашчей що замлъкна и той?

Айде де напишете нещо против армейците де, нали бяхте много ербап всичките, какво стана изведнъж?

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- mistreated
- Контакти:
Каква игра "ва банк" очакват някои сини фенове, направо не мога да се начудя. Левски не играха "ва банк" в мачовете за купата след погрома с 3:0, камо ли сега. Играта в защита ви е повече от безобразна, нямате абсолютно никаква идея в нападение. Този, който ви спасяваше от погроми в последните дербита си счупи пръста, а за капак ще ви води Сухия.
Ми заповядайте, атакувайте безспирно от първата минута с Макриев и Божинов напред. Само си пригответе поне две ръце да броите головете във вашата врата, ако тръгнете така срещу нас.
Назначаването на Кабаков не е лоша застраховка за вас, ама не мисля, че и той ще ви спаси тоя път.
Ми заповядайте, атакувайте безспирно от първата минута с Макриев и Божинов напред. Само си пригответе поне две ръце да броите головете във вашата врата, ако тръгнете така срещу нас.
Назначаването на Кабаков не е лоша застраховка за вас, ама не мисля, че и той ще ви спаси тоя път.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
mistreated написа:Каква игра "ва банк" очакват някои сини фенове, направо не мога да се начудя. Левски не играха "ва банк" в мачовете за купата след погрома с 3:0, камо ли сега. Играта в защита ви е повече от безобразна, нямате абсолютно никаква идея в нападение. Този, който ви спасяваше от погроми в последните дербита си счупи пръста, а за капак ще ви води Сухия.
Участието на Ботев в ЛЕ минава през два пътя-купата или влизане в тройката.Първият е по-кратък и включва задължително отстраняване на Левски.Смятам,че още за първият мач Ботев ще направят всичко възможно да си
подсигурят предимство.Това означава или наказани за картони или психологически срив на отбора от евентуална
загуба на мача срещу ЦСКА. Кабаков е от Пловдив-нали.
- mistreated
- Контакти:
petko.h.markov написа:mistreated написа:Каква игра "ва банк" очакват някои сини фенове, направо не мога да се начудя. Левски не играха "ва банк" в мачовете за купата след погрома с 3:0, камо ли сега. Играта в защита ви е повече от безобразна, нямате абсолютно никаква идея в нападение. Този, който ви спасяваше от погроми в последните дербита си счупи пръста, а за капак ще ви води Сухия.
Участието на Ботев в ЛЕ минава през два пътя-купата или влизане в тройката.Първият е по-кратък и включва задължително отстраняване на Левски.Смятам,че още за първият мач Ботев ще направят всичко възможно да си
подсигурят предимство.Това означава или наказани за картони или психологически срив на отбора от евентуална
Кабаков е "син", няма значение от кой град е!
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
-
- Контакти:
mistreated написа:petko.h.markov написа:mistreated написа:Каква игра "ва банк" очакват някои сини фенове, направо не мога да се начудя. Левски не играха "ва банк" в мачовете за купата след погрома с 3:0, камо ли сега. Играта в защита ви е повече от безобразна, нямате абсолютно никаква идея в нападение. Този, който ви спасяваше от погроми в последните дербита си счупи пръста, а за капак ще ви води Сухия.
Кабаков е "син", няма значение от кой град е!
Не знам,може и да си прав.Но в днешно време хората за пари...
Това е от 06.03.Мисля,че бфс не ги вълнува ЦСКА или Левски,а предстоящите мачове за купата.
Последна промяна от petko.h.markov на 09 мар 2014 14:06, променено общо 1 път.
Ако си играем играта и си вкараме положенията съдията нищо не може да направи. Нека вкараме 2 или 3 гола, пък да видим как ще ги добута до равенство.
Venko123 написа:Ако си играем играта и си вкараме положенията съдията нищо не може да направи. Нека вкараме 2 или 3 гола, пък да видим как ще ги добута до равенство.
Забрави ли последния мач с морето?Срещу съдиите няма как да излезнеш победител.Преди време съдиите отмениха 3 гола на ЦСКА срещу Беласица (мача завърши 0 на 0).После главния съдия от този мач свири и срещата ни със Спартак Плевен.И разбира се пак отмени гол на ЦСКА (срещата завърши 0:0 или 1:0 за Спартак,вече не си спомням точния резултат).Съдията може да реши всеки един мач и в това няма защо да се съмняваш.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
GOLEADOR написа:Venko123 написа:Ако си играем играта и си вкараме положенията съдията нищо не може да направи. Нека вкараме 2 или 3 гола, пък да видим как ще ги добута до равенство.
Забрави ли последния мач с морето?Срещу съдиите няма как да излезнеш победител.Преди време съдиите отмениха 3 гола на ЦСКА срещу Беласица (мача завърши 0 на 0).После главния съдия от този мач свири и срещата ни със Спартак Плевен.И разбира се пак отмени гол на ЦСКА (срещата завърши 0:0 или 1:0 за Спартак,вече не си спомням точния резултат).Съдията може да реши всеки един мач и в това няма защо да се съмняваш.
Абсолютно. Решат ли ЦСКА да не печели - няма да спечели. Такова е дереджето при чернодрешковците.
Нашите трябва да бъдат подготвени за всякакви театрални постановки.
0:2
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]