Контрола: ЦСКА - Дебрецен 2:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BadBoy

Re: Контрола: ЦСКА - Дебрецен, 17:00 часа

Мнениеот BadBoy » 06 фев 2014 00:00

Кировец написа:Тия идиоти от спортала кога ще разберат, че на никой не му трябва коментар, а качеството ще е по-добро.

Sportal е телевизия, която върви в мрежите на Мтел и там картината е перфектна без да накъсва и т.н., а това, което ни пускат в сайта си се явява бонус и то няма, как да стане по хубаво, тъй като се иска много трафик, яки сървъри и т.н.
Радвай се, че може да гледаш нещо, а не да чакаш на лайвскор да светкат промени в резултата.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: Контрола: ЦСКА - Дебрецен, 17:00 часа

Мнениеот Кировец » 06 фев 2014 11:12

BadBoy написа:
Кировец написа:Тия идиоти от спортала кога ще разберат, че на никой не му трябва коментар, а качеството ще е по-добро.

Sportal е телевизия, която върви в мрежите на Мтел и там картината е перфектна без да накъсва и т.н., а това, което ни пускат в сайта си се явява бонус и то няма, как да стане по хубаво, тъй като се иска много трафик, яки сървъри и т.н.
Радвай се, че може да гледаш нещо, а не да чакаш на лайвскор да светкат промени в резултата.

На моя компютър линка с коментар сече, та се размазва, докато линка без коментар си върви много прилично. Предполагам, че е така с много други потребители на домашен, кабелен интернет.
Инфото, което ми наля въобще не ме интересува, нито ме трогва.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: Контрола: ЦСКА - Дебрецен 2:2

Мнениеот BRF » 07 фев 2014 19:42

Гледал съм само репортаж с головете,но видях нещо страхотно!Марсиньо излезе сам срещу вратаря и НАЙ-НАКРАЯ завърши атака с удър с ДЕСНИЯ крак!Мислих си ,че никога няма да видя такова нещо,на всичкото отгоре и гол стана :lol: !

Върни се в “ЦСКА”