Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
mistreated написа:vaskonti написа:Егоизмът сам по себе си не е лошо качество, стига да има покритие. Вижте най-големия егоист в съвременния футбол - Ариен Робен. Не, че очаквам този Силва да е един втори Робен, просто не е добре да се подхожда с предубеждение.
Иначе, според мен, поне Хауърд беше добър играч, но е ясно, че той дойде тук само за да влезе в някаква прилична форма, след което да отиде някъде да взима големи пари.
Васко, Хауърд е трагичен. Стига ми това, което видях срещу Нефтохимик. Ако не играеше в ЦСКА, щях да умра от смях, докато го гледам.
Червени_шампиони написа:За кое да си ги меря? За деградиралите - ок, но да си мълча пред всичко случващо се с ЦСКА заради интересите на един некадърник още не мисля, че се е родил човека, който ще ми забрани да си изразявам мнението, колкото и различно да е то.
ЦСКА срещу отборите от първата 7-ца:
2 победи
5 равни
5 загуби
Кога специалиста от Плоски ще обясни защо се бавят новите договори на Милисавлевич и Менди, след като след 1.1.2014 може да ги вземе който отбор си пожелае, защото имат договори до 30.06.2014.
Стойчо: Имаше сприхавост, Сидибе ще блести
Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от трите точки в мача с Пирин Гоце Делчев. Те дойдоха след доста мъка и слаба игра на "червените" в края.
Според специалиста, след 65-ата минута отборът му бил доста "сприхав" и това повлияло на представянето му.
"Това е футболът, затова е интересен. Направихме отлично първо полувреме с много голови положения.
Тогава изпуснахме много шансове и можехме всичко да решим. След почивката, след 1:0, нормално е да има повече сприхавост.
Аз не съм доволен от това, но съм склонен да повярвам, че то е плод на факта, че победата е задължителна. Имаше много голям брак след 65-ата минута.
Да, те можеха да ни изравнят, но пък и ние изпуснахме да решим всичко още преди почивката. А може и малко класа да ни липсва, за да бележим.
Сидибе е отличен футболист, изпълва терена, имаме съвсем различно присъствие с него на терена. С помощта на халфовете успеваемостта при него ще е 100%.
И аз имам претенции към съдията, но това е видял, това е отсъдил. Но има моменти, в които ние виждаме едно, а те друго. Мисля, че реферът се справи" сподели Младенов.
mistreated написа:Udoji90 написа:Ами, не знам, все си мисля, че не разполагаме със средства за някакви много добри нападатели (и въобще за добри попълнения). При това положение Кировски все пак си е вариант, пък и така и не получи достатъчно игрови минути, за да видим категорично, че не става за отбора. Сега вероятно пак ще трябва да търсим нови на този пост. Райков в контролите и на мен не ми хареса в интерес на истината - може би и за него съм съгласен.
За нито един от сегашните ни футболисти не сме платили трансферна сума, а доста от тях се оказаха сполучлив избор. Вальо и Менди категорично са най-добрата двойка централни защитници в А група, Милисавлевич, Гъргоров, Марто Петров и Мболи дойдоха също без да сме плащали за тях. Който търси намира, въпросът е да се избира умно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта