ЦСКА - Зимна селекция, подготoвка и трансфери - 2013/2014

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция, подготвка и трансфери - 2013/2014

Мнениеот Udoji90 » 20 дек 2013 14:18

Едните плюят по Стойчо, че мразел юношите и не ги налагал, а другите - че не играем добре и не бием силните отбори. Няма угодия за всички - двете неща едновременно трудно ще станат. Като чета мненията обаче, все повече ми се струва, че някои хора искат и двете, което вече е особено нелогично. :idea: (Преди време пък имаше такива, дето хем искаха да си покрием дълговете, хем да не си продаваме най-силните играчи, за които бихме взели добри суми. :roll:)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 дек 2013 14:23

Като ти е писнало ме добавяш във врагове и си решаваш проблемите. Фен клуб тройчо
Как да има школа след като се дават стотици хиляди левове за бездарни чужденци. Някой да пита Стойчо, Томов и Тодоров защо е отказана помощ от ЦСКА Завинаги след като са предложили да ремонтират и Панчарево.

А и да ти кажа, че стойчо съм го защитавал до преди две седмици и пред хора (които са против него още от лятото), от които ти и други фенове на ЦСКА ви е страх и ги пребивате редовно по форумите. Ако играехме добре и имаше прогрес в играта ни, нямаше да съм против него, или да побеждаваме с грозна игра, но в момента случая е такъв, че нито играем хубаво, нито побеждаваме водещите отбори.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 20 дек 2013 14:28

mistreated написа:
vaskonti написа:Егоизмът сам по себе си не е лошо качество, стига да има покритие. Вижте най-големия егоист в съвременния футбол - Ариен Робен. Не, че очаквам този Силва да е един втори Робен, просто не е добре да се подхожда с предубеждение.
Иначе, според мен, поне Хауърд беше добър играч, но е ясно, че той дойде тук само за да влезе в някаква прилична форма, след което да отиде някъде да взима големи пари.

Васко, Хауърд е трагичен. Стига ми това, което видях срещу Нефтохимик. Ако не играеше в ЦСКА, щях да умра от смях, докато го гледам.

Е ти от мач срещу Нефтохимик ли си вадиш изводи? В мача срещу Левски, когато бихме 3:0, той игра почти цялото второ полувреме - нямаше нито един грешен пас и спечели всяко едно единоборство. Хауърд си е научен играч и това си му личи само от движението по терена. Проблемът е, че очевидно беше като чуждо тяло в този отбор, като съотборниците и треньорите с нищо не опитваха да променят това. Нормално е в такава обстановка да не се раздава много-много, особено в мач срещу отбор като Нефтохимик.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 20 дек 2013 14:33

Червени_шампиони написа:За кое да си ги меря? За деградиралите - ок, но да си мълча пред всичко случващо се с ЦСКА заради интересите на един некадърник още не мисля, че се е родил човека, който ще ми забрани да си изразявам мнението, колкото и различно да е то.

ЦСКА срещу отборите от първата 7-ца:

2 победи
5 равни
5 загуби

Кога специалиста от Плоски ще обясни защо се бавят новите договори на Милисавлевич и Менди, след като след 1.1.2014 може да ги вземе който отбор си пожелае, защото имат договори до 30.06.2014.

Малко нечестно поставяш нещата!С отборите от първата седмица играхме в 1,3 ,4 и 7 кръг!С три от тях като домакини в най-лошия ни период и докато загубата от Лудогорец едва ли бихме я избегнали,то Локо,Ботев и ЧМ едва ли щяха да си тръгнат с равни от Армията!

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 дек 2013 14:42

Когато Стойчо е в ЦСКА гледаме винаги един и същи филм.Започва да купува на килограм футболисти защото все спасява
бедствено положение преди него.Следва второ действие-никаква работа с тези футболисти и съответно никакво тяхно развитие.Идва някаква неочоквана загуба-режене на живо месо тотална чистка.Тя води след себе си до плащане на неустойки
съдебни дела и грешни пари.Трето действие-пак спешно купуване на много футболисти оправдания че не са обиграни и физически подготвени и трябва време.И така този цикъл до безкрай.Той никога не е виновен.Няма грешки при състав позиция
на футболиста и тактика.Само не ми говорете за липса на база и ДЮШ.

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 20 дек 2013 14:45

13.09.2013

Стойчо: Имаше сприхавост, Сидибе ще блести

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов остана доволен от трите точки в мача с Пирин Гоце Делчев. Те дойдоха след доста мъка и слаба игра на "червените" в края.

Според специалиста, след 65-ата минута отборът му бил доста "сприхав" и това повлияло на представянето му.

"Това е футболът, затова е интересен. Направихме отлично първо полувреме с много голови положения.

Тогава изпуснахме много шансове и можехме всичко да решим. След почивката, след 1:0, нормално е да има повече сприхавост.

Аз не съм доволен от това, но съм склонен да повярвам, че то е плод на факта, че победата е задължителна. Имаше много голям брак след 65-ата минута.

Да, те можеха да ни изравнят, но пък и ние изпуснахме да решим всичко още преди почивката. А може и малко класа да ни липсва, за да бележим.

Сидибе е отличен футболист, изпълва терена, имаме съвсем различно присъствие с него на терена. С помощта на халфовете успеваемостта при него ще е 100%.

И аз имам претенции към съдията, но това е видял, това е отсъдил. Но има моменти, в които ние виждаме едно, а те друго. Мисля, че реферът се справи" сподели Младенов.

http://www.sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2760371

Ако мислите, че аз пиша глупости вижте и коментара на човека над мен. Може да е баща на повечето, които пишем тук.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 дек 2013 14:53

mistreated написа:
Udoji90 написа:Ами, не знам, все си мисля, че не разполагаме със средства за някакви много добри нападатели (и въобще за добри попълнения). При това положение Кировски все пак си е вариант, пък и така и не получи достатъчно игрови минути, за да видим категорично, че не става за отбора. Сега вероятно пак ще трябва да търсим нови на този пост. Райков в контролите и на мен не ми хареса в интерес на истината - може би и за него съм съгласен.

За нито един от сегашните ни футболисти не сме платили трансферна сума, а доста от тях се оказаха сполучлив избор. Вальо и Менди категорично са най-добрата двойка централни защитници в А група, Милисавлевич, Гъргоров, Марто Петров и Мболи дойдоха също без да сме плащали за тях. Който търси намира, въпросът е да се избира умно.

Това е така.Само че аз се съмнявам в ума на човека който трябва да ги избира.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 20 дек 2013 15:05

Въобще не ми пука как ще отреагирате за следното.За мен много отдавна Стойчо е доказано слаб треньор с голямо его и
страшен инат.Умее само да се заиграва с феновете но всичко е до време.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 20 дек 2013 15:09

Ама Стойчо вече и директор ли е станал бе? Сега той е виновен, че Менди и Неманя не са подписали нови договори... Продължавайте :lol:
Последна промяна от Venko123 на 20 дек 2013 15:09, променено общо 1 път.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 20 дек 2013 15:09

Все ми се върти в главата(за добро или не), но основната причина ЦСКА в момента да не е в ръцете на Титан е Стойчо Младенов. Според мен той ги държеше с нещо(вероятно с огромна сума пари, които те му дължаха, които така и не излязоха на яве колко са) и те се оттеглиха без да правят проблеми. След това последва договорка от негова страна с Томов и сега ЦСКА не е еднолично на Томов или оня с пурите, а и на Младенов. Затова и досега няма мрънкане срещу него от ръководството и собствениците, ЗАЩОТО ТОЙ Е ЕДИН ОТ ТЯХ. Затова си мисля, че и Ганчев се отказа от нас. Сега само може да гадаем как ще върви по пътя си ЦСКА начело с такива собственици (спасители или поробители - кой знае). Дано ЦСКА-рското в тях надделее и тръгнем в прав път. Все още неможем да даваме оценка накъде сме, все пак селекцията беше скалъпена набързо. Но сме с пълно основание да критикуваме напролет. Времето вече не е оправдание. Няма как да имаме ресурса на Лудогорец и Ботев(да даваме пари за нови играчи), но от останалите трябва задължително да сме по-добри (дори и Левски правят селекция от свободни агенти). Нека да им дадем шанс. Начало според мен е добро, този сезон само Лудогорец(на два пъти) и Берое (при гостуването) ни надиграха. Ако имахме и малко късмет можеше да се поздравим с победи над Локо(Пд) и Черно море на Армията и минимум равенства като гости, защо не и победа в Ловеч и равен като гост на Ботев. Нямахме шанс, а и съдийството ни отне такъв.(Разбира се не се заблуждавам, че тези успехи биха били награда от нашата добра игра, а не от слабото ниво като цяло на футбола ни.)

Върни се в “ЦСКА”