XIV кръг: Локомотив (Пд) - ЦСКА 1:0/26 Октомври 2013, 18:00/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: XIV кръг: Локомотив (Пд) - ЦСКА /26 Октомври 2013, 18:00/

Мнениеот GA_ veliki » 26 окт 2013 20:38

CSKA 78 написа:Е,по селски отбор от този на Локомотив Пловдив не бях виждал!
Вкараха един случаен гол и след това кюскане,ритане,лежане,вратарят им на два пъти беше "контузен",само за да спечели време!
Съдията също си свърши "перфектно" работата,при почти всяко съприкосновение свиреше фал(няма значение за кой е),въпросът е,че накъсваше играта,което е вредно за ЦСКА(особено,когато сме догонващи в резултата),футболистите допълнителено се изнервят и грешките(от наша страна) се увеличават драстично.
Да им е честита селската победа(с "достойнства" на ниво "В" група) на Локомотив Пловдив! :evil:

На кой ли мач ми напомня - гол някъде в 5мин. после :
кюскане,ритане,лежане,вратарят им на два пъти беше "контузен",само за да спечели време!
Съдията също си свърши "перфектно" работата,при почти всяко съприкосновение свиреше фал(няма значение за кой е),въпросът е,че накъсваше играта,което е вредно за....

Само ,че тогава коментарите бяха : Тактически бяха надиграни, после се прибраха и отнеха всяка възможност за атака... и куп подобни писания, сега като ви биха с вашите камъни олеле .... просто приемете загубата
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2013 20:39

delqnski47 написа:Ти сериозно ли ги хвалиш тия убитаци?Мачът с вас е хикс или двойка!Това,че вкараха в първата минута и се запечатаха отзад е отделен въпрос и не става във всеки мач!А че Стойчо е елементарен също е така!Вместо да смени ритъма на игра и да свали топката,беше повече от предвидим!

Не, не ги хваля... То и Генков срещу вас можеше да вкара в третата минута, ама не вкара. А отзад тези се запечатват добре, а си имаха и още положения, и то нелоши... Лошо бият в центъра. Не виждам как ще ги бием, ама да видим. Наште капути са в състояние да извадят всякакъв мач, но и да паднат арабия. Това е обаче за друга тема. ;) )
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 26 окт 2013 20:44

Много ми е интересно какво ще кажат онези, които смятаха, че "Локо" ще ни легнат.
Относно мача, много хубав гол, а оттам нататък посредствена игра най-вече от страна на нашия отбор. Заслужена победа за "Локо" - можеше да изравним, но можеше и с повече да паднем. Теренът и бавенето на играта не са никакво оправдание. Грешките на съдията, доколкото изобщо ги е имало, бяха незначителни и изобщо не виждам причина да се правят коментари по негов адрес.
Честитя победата на пловдивчани, а нашата работа е да се върнем на правия път с успех над "Берое", макар че аз лично нито за момент не съм смятал, че за този сезон трябва да си поставяме някакви задължителни цели относно класирането в А група.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 окт 2013 21:01

Мачът най-вероятно щеше да иде в съвсем различна посока, ако Милисавлевич беше бутнал топката във вратата за 1:1. Напълно равностоен двубой между 2 еднакви, като стил отбори. Локо играят доста здраво и за мен не са прави тези, които ги подценяват. Мисля, че ще победят и Левски в четвъртък, просто защото сините нямат никакъв шанс да спечелят средата на терена.
Станков е добър треньор, но е глупаво да казваш, че е надиграл Младенов тактически, при положение, че двата отбора създадоха горе долу еднакъв брой положения, повечето след мелета. Да, върза им на Локо с този удар от нищото, но се случват такива неща във футбола.
За разлика от съгражданите си от Ботев, Локо вървят нагоре и спокойно могат да се намесят в борбата за Европа до края на сезона впредвид по-леката им програма.
Длъжни сме да вземем следващите 2 мача преди дербито с Лудогорец. Победа над Берое и във Варна срещу Черно море ще компенсират до голяма степен днешната загуба.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2013 21:15

mistreated написа:Мачът най-вероятно щеше да иде в съвсем различна посока, ако Милисавлевич беше бутнал топката във вратата за 1:1. Напълно равностоен двубой между 2 еднакви, като стил отбори. Локо играят доста здраво и за мен не са прави тези, които ги подценяват. Мисля, че ще победят и Левски в четвъртък, просто защото сините нямат никакъв шанс да спечелят средата на терена.
Станков е добър треньор, но е глупаво да казваш, че е надиграл Младенов тактически, при положение, че двата отбора създадоха горе долу еднакъв брой положения, повечето след мелета. Да, върза им на Локо с този удар от нищото, но се случват такива неща във футбола.
За разлика от съгражданите си от Ботев, Локо вървят нагоре и спокойно могат да се намесят в борбата за Европа до края на сезона впредвид по-леката им програма.
Длъжни сме да вземем следващите 2 мача преди дербито с Лудогорец. Победа над Берое и във Варна срещу Черно море ще компенсират до голяма степен днешната загуба.

Веднага контрирам пак с Генков в началото на Дербито. Ако беше вкарал? Не знам кой е казал, че Станков е надиграл Тройчо тактически, аз не съм. Аз казах, че е неутрализирал елементарните му трикове, които минаха срещу нас. То срещу нас кво ли не минава, впрочем... И аз смятам, че трудно ще вземем нещо на Лаута, но трудно не значи невъзможно.

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 26 окт 2013 21:22

Слаб и припрян мач на ЦСКА! Заслужена обеда за Локомотив Пловдив! Може би Ви подведе победата над не особено силния Левски от миналата седмица! Честито на Черно бялата общност в Пловдив! Наздраве локомотивци!
Последна промяна от child in time на 26 окт 2013 21:29, променено общо 2 пъти.
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 окт 2013 21:25

sin4ec написа: Веднага контрирам пак с Генков в началото на Дербито. Ако беше вкарал? Не знам кой е казал, че Станков е надиграл Тройчо тактически, аз не съм. Аз казах, че е неутрализирал елементарните му трикове, които минаха срещу нас. То срещу нас кво ли не минава, впрочем... И аз смятам, че трудно ще вземем нещо на Лаута, но трудно не значи невъзможно.

И какво "ако беше вкарал Генков", ами да беше вкарал! Аз не оправдавам загубата с лош късмет, казах че отборите играха напълно равностойно и Милисавлевич имаше прекрасна възможност да изравни, а от там всичко можеше да се случи. Ти можеш ли да сравниш играта ви в дербито с тази на ЦСКА в Пловдив днес? Вие сте трагични и не виждам къде намесваш Левски в този диалог. Победата ви днес е плод на една безобразна работа, която върши Стоилов в Ботев и резултатите му достатъчно добре говорят в защита на думите ми. Днешното ви първо полувреме беше същото "голямо нищо", като всичките ви мачове досега. Просто жълтите с началник Мъри излезнаха, като нас.рани в този мач, в поредно тяхно гостуване.
А и да говориш, че Локо е победил днес "без проблем" е доста плоско изказване.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 26 окт 2013 21:29

Ранният гол обърка схемата,но нищо не е свършило и света продължава да съществува.От една страна е добре ,че загубихме .Да могат да се освестят малко футболистите и да затворим за пореден път устата на "циганите" от локото ,че мача не е продаден или даден.Имам добро предчувствие,че през седмицата Марто ще подпише договор и ще се включи веднага в игра.Опитът и класата му биха помогнали доста на отбора.
Тая бомбичка къде гръмна преди началото кой я метна в краката на полицията ? Ако са били домакините ,минимум 3 мача на чужд терен.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 26 окт 2013 21:43

Чорбарчетата много ви е яд. Пийте си хапчетата и спрете да летите, съдията колко атаки ни спря, че пак се оплаквате от него??! Че и някои цесекари гледам обиждате Здравко. Това ли е заслужил след всичките му мачове с червената фланелка? Тц, тц. Срам, срам. Това не се отнася за разбраните фенове. Така, че без да засягам никой, но явно са останали твърде малко истински цесекари и прекалено много дрогирани изроди.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 26 окт 2013 21:49

mistreated написа:А и да говориш, че Локо е победил днес "без проблем" е доста плоско изказване.

Нищо плоско не виждам. Биха си арабия, второто имахте едно положение, при което имаше игра с ръка на ваш играч, удобно проспана от съдията. В тоз ред на мисли няколко безумни влизания на Илиев, както и познатото реагиране на половината отбор срещу всяко отсъждане минаха пак метър( е, накрая-от немайкъде жк). Странен двоен стандарт-всяко червено падане се свири, а от другата страна Менди иска да оноди всеки противник, ама сигнал няма. Имаше и прийоми от кеча, ама нейсе.
А за Левски-в друга тема.

Върни се в “ЦСКА”