3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: 3ти кръг - ЦСКА - Черно Море 20:00

Мнениеот GOLEADOR » 04 авг 2013 14:57

Човека който плюе по Стойчо пак се появи.Абе храчи ли се по Стоичков,Пенев и Младенов той винаги е на първа позиция.С риск да се повторя ще попитам:"На колко мача подготовка трябва да е ЦСКА,за да може инженера да вземе трите точки от мача"
1.На един мач!
2.ЦСКА не трябва да е водил и 1 мач подготовка.
3.Младенов може да излъже инженера и с далеч по-слаб отбор и да не позволи на Гонзо да вземе три точки на Армията.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 04 авг 2013 15:17

Добре,че е Стойчо да ни прецака 2003 и 2008г :) .Дай Боже сега да ни прецака така!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 авг 2013 15:28

Този път няма кой,дори и да иска да се прецака да изсипе милиони за селекция. ;) Няма го Черепа,а и Лупи няма от къде да вземе пак 3-4 мил. заем. ;)

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 04 авг 2013 16:04

onegavon написа:Добре,че е Стойчо да ни прецака 2003 и 2008г :) .Дай Боже сега да ни прецака така!

Сега прецакването ще е с акциите на ЦСКА . Който се хване да участва в тази пирамида, да знае, че все едно си е купил строшена керемида :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 04 авг 2013 16:26

Хората с претенциите, които искат в ЦСКА всичко да си е нормално, да мачкаме наред, на полусезон да имаме най-много една загуба и един равен забравят, че до преди 2 седмици бяха фенове на ЦСКА 1923, започващ от "В" група. :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 авг 2013 21:51

Кировец написа:
lisynger написа:Моите уважения към Стойчо,но срещу тоя слаб отбор мачът трябваше да си го вземем в играта ни нямаше и помен от желанието и борбеноста срещу Локо Пловдив и Берое.

Ей, такива фенове като теб трябва да останат без отбор. :!:
Пак Стойчо е виновен...
Ти не виждаш по-далече от носа си :!:
Тоя мач да вземем, оня мач да вземем... Да ни закриват, та да не се мъчиш и тия като теб да не реват против легенда на клуба ще е най-добре...

Такава е нашата публика - една първосигнална тълпа, която иска само победи и титли, ние не се знае дали ще оцелеем още, но любителите на победи и титли не могат да чакат, срам за ЦСКА са всички тези "фенове", огромен срам.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 05 авг 2013 10:37

Най-слабият ЦСКА, който някога съм виждал, спомени от времето на Дочев и Гьоре. Това не е футбол. Спукахме топката при положение,че имаме технични играчи напред. По-добре загуба с футбол, отколкото такъв X.
На мен най-неприятно впечатление ми направи Стойчо.
Обърка титулярите. За тия бразило португлаците имат една правилна позиция - на седалката в самолета към о-в Мадейра. Поне желание и заинтересуваност да покажат за заплатата дето взимат.
Обърка тактиката. Гъргоров, Марсиньо и Карачанака са си футболисти отвсякъде, в каквато и форма да са, ако са подредени правилно, все ще измислят нещо. Стойчо така крещя на Карачанака, че тотално го ошашви. Вярно е, че ако нямат сили футболистите, не могат да играят, но като е така - да даде всичко първото полувреме в опит за 1-2 гола, пък второто защита с 2 смени и каквото стане. Поне 45 минути наченки на футбол ми се иска да видя.
Обърка смените. Не може да има такъв страх в 80-та минута да върне Долапчиев от тъчлинията, за да пусне нов защитник.
За нещастие Стойчо, попил от учителя си Гочето, във важните мачове го тресе голям страх и от това сме си патили многократно - Блекбърн, Торпедо, Тулуза, Лудогорец, Мура...
Това искам да се приеме като градивна критика. Важно е и треньорът ни да се промени малко, да се вслуша в публиката, да излизат ей така, да й направи кефа. За 15 мин или за едно полувреме - за колкото има сила. Хазартно, налудничаво, то целия клуб ми се струва, че се управлява така в момента. Но, друг шанс така или иначе нямаме.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 05 авг 2013 13:25

Бяха достатъчни 3 мача, за да се разпискате отново. Аз очаквах поне до петия кръг да не се почне, но явно съм подценил някои..

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 авг 2013 13:51

11_best написа:Това искам да се приеме като градивна критика. Важно е и треньорът ни да се промени малко, да се вслуша в публиката, да излизат ей така, да й направи кефа. .

Това е най-голямата глупост на света, която може да направи Стойчо - да се вслуша в глупостите на вечните мрънкалници и плювачи.

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 05 авг 2013 13:54

Янис Зику написа:Бяха достатъчни 3 мача, за да се разпискате отново. Аз очаквах поне до петия кръг да не се почне, но явно съм подценил някои..

Ооооо, до 5-ия кръг вече ще има Оставка, вън, марш, за нищо не ставаш ....... такива сме ние, една първосигнална тълпа, която нищо не заслужава.

Върни се в “ЦСКА”