Феновете на ЦСКА писаха до президента и премиера

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА писаха до президента и премиера

Мнениеот M'bolhi » 16 юли 2013 23:35

Кашчей написа:
M'bolhi написа:Защо в Европа,бе ?
Ботев,Берое и говедата от Европа ли са та нищо не казваш за тях ? За пореден път ми избягваш въпрос и не искаш да отговориш,страхливец! Вакум не вакум - аз ти дадох конкретни примери,а ти избягваш въпросите като женски полов орган! С какво изброените по-горе отбори са по-различни от ЦСКА и могат да се ползват с държавни привилегии,а ЦСКА не може ?

Феновете на Ботев или на Берое да са искали среща с Президента на България, за да им оправя бакиите?

Това,че са искали срещна не значи,че държавата е помогнала. И нормално да искат като виждат,че на говедата им спускат спонсори,дават им стадион безвъзмездно,на Ботев и Берое също уреждат дуржавни спонсори и стадиони. Аз не съм като теб да бягам от въпроси и затова ще ти отговоря да си спокоен,но след това ще очаквам същото от теб!

Питаш: Феновете (подчертавам-феновете) на кой отбор в Европа са писали писмо и са пращали делегации до съответният Държавен глава и Премиер, с молба да има държавна намеса за спасяване на отбора им?

Отговарям: ПФК ЦСКА София. Дано си доволен,а сега бъди така искрен,както аз и не бягай от въпросите!

Първи въпрос: На кой/кои софийски отбор/и държавата ПОДАРИ базата за безвъзмездно ползване ? Пак подчертавам БЕЗВЪЗМЕЗДНО,а не на концесия ?!

Втори въпрос: Феновете на кой отбор призоваха хората - Гласувайте за Една Разумна България?

Трети въпрос: Премиера на кой отбор подари един жълт ключ?

Четвърти въпрос: Премиера на кой отбор уреди ТЕЦ "Марица Изток 2 ?

Пети въпрос: Чия база(на кой отбор) отне държавата на 4-ти км,за да построи залата ?

Както виждаш - аз ти отговорих кратко,точно и ясно. Аз очаквам същото от теб! Докажи,че си мъж и отговори на въпросите без да ги избягваш!

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 16 юли 2013 23:56

M'bolhi написа:
Кашчей написа:
M'bolhi написа:Защо в Европа,бе ?
Ботев,Берое и говедата от Европа ли са та нищо не казваш за тях ? За пореден път ми избягваш въпрос и не искаш да отговориш,страхливец! Вакум не вакум - аз ти дадох конкретни примери,а ти избягваш въпросите като женски полов орган! С какво изброените по-горе отбори са по-различни от ЦСКА и могат да се ползват с държавни привилегии,а ЦСКА не може ?

Феновете на Ботев или на Берое да са искали среща с Президента на България, за да им оправя бакиите?

Това,че са искали срещна не значи,че държавата е помогнала. И нормално да искат като виждат,че на говедата им спускат спонсори,дават им стадион безвъзмездно,на Ботев и Берое също уреждат дуржавни спонсори и стадиони. Аз не съм като теб да бягам от въпроси и затова ще ти отговоря да си спокоен,но след това ще очаквам същото от теб!

Питаш: Феновете (подчертавам-феновете) на кой отбор в Европа са писали писмо и са пращали делегации до съответният Държавен глава и Премиер, с молба да има държавна намеса за спасяване на отбора им?

Отговарям: ПФК ЦСКА София. Дано си доволен,а сега бъди така искрен,както аз и не бягай от въпросите!

Първи въпрос: На кой/кои софийски отбор/и държавата ПОДАРИ базата за безвъзмездно ползване ? Пак подчертавам БЕЗВЪЗМЕЗДНО,а не на концесия ?!

Втори въпрос: Феновете на кой отбор призоваха хората - Гласувайте за Една Разумна България?

Трети въпрос: Премиера на кой отбор подари един жълт ключ?

Четвърти въпрос: Премиера на кой отбор уреди ТЕЦ "Марица Изток 2 ?

Пети въпрос: Чия база(на кой отбор) отне държавата на 4-ти км,за да построи залата ?

Както виждаш - аз ти отговорих кратко,точно и ясно. Аз очаквам същото от теб! Докажи,че си мъж и отговори на въпросите без да ги избягваш!

Ти намери на кой да задаваш въпрос, след като на въпроса отговаря с ВЪПРОС! :lol:
"Човека въпрос" трудно може да ти намери отговор на тия елементарни въпроси.
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 17 юли 2013 00:01

От скоро съм във форума и аз го забелязах това,че избягва въпросите и отговаря с въпрос. Затова като на малоумен му повторих 100 пъти да ми отговори кратко,точно и ясно. Не искам да ми пише романи,а кратки отговори,както аз му отговорих.

Потребителски аватар
tut
Контакти:

Мнениеот tut » 17 юли 2013 01:28

M'bolhi написа:От скоро съм във форума и аз го забелязах това,че избягва въпросите и отговаря с въпрос. Затова като на малоумен му повторих 100 пъти да ми отговори кратко,точно и ясно. Не искам да ми пише романи,а кратки отговори,както аз му отговорих.

нелевскаря си би пак камшика и отиде да чете законите, че напоследък нещо се пропуква ...... не само с теб прави тоя номер да изчезне като му зададеш въпрос .... спомням си как преди няколко години представяха проект за стадион и тоя ми обесняваше как в германия на байерн стадиона не било разрешено да се строй на старото място щото било парк и подобни глупости ..... за зла негова участ точно една седмица преди това бях на разходка в новият стадион на байерн и хората си разказаха всичко и .... разбира се ..... като му вкараш на кашчейчо някви факти а не общи приказки почва да дава задна .......... та и са така ......... а и не може да ти отговори на някои от въпросите, защото той лоша дума за милките не казва ......

НАПРЕД АРМЕЙСКИ ЛЪВОВЕ

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 17 юли 2013 11:28

Аз си чакам,а пък ако не отговори ще докаже за пореден път,че е женско полов орган.

Потребителски аватар
Червени Воини
Контакти:

Мнениеот Червени Воини » 17 юли 2013 12:50

И поздрав за подписа ти много се смях! :lol: :lol: :oops: :lol: :lol:
"От огъня на чуждата омраза остана само пепелта. Нашата любов е вечна, винаги ще има ЦСКА!”

Какво е общото между левскарите и бежанците?
- Никой не ги иска на Запад!

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 17 юли 2013 13:22

Твоя също не е за подценяване :lol: Даже бих казал,че е много добър :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2013 17:43

M'bolhi написа:От скоро съм във форума и аз го забелязах това,че избягва въпросите и отговаря с въпрос. Затова като на малоумен му повторих 100 пъти да ми отговори кратко,точно и ясно. Не искам да ми пише романи,а кратки отговори,както аз му отговорих.

Нищо не си отговорил!
Освен това, аз ходя и на работа, а не вися пред компа по цял ден, за да ти отговарям в работно време!
Веднага мога да ти отговоря на въпрос 5-Базата бе на МФВС, а не на ЦСКА-това си го набийте веднъж завинаги в празните глави!
Премиерът уреди ТЕЦ-а за Берое, ако се не лъжа.
Държавата май на никого не е дала база безвъзмездно, но Община София сигурно е дала
Жълтият ключ би трябвало да е за Ботев.Там, доколкото си спомням МО прехвърли стадиона на Общината, а тя го даде на Ботев.Това, че Боко се кипреше на всяка първа страница си е друга бира.

Всъщност, вие от какво толкова се жалвате-вас ви бяха прикрепили като задължителен компонент към Кремиковци.Това със сигурност прееба доста евентуални оферти, които биха били само за комбината.После ви прикрепиха към концесията за сметосъбиране в София...Сигурно трябва да ви направят отбор на парламента, та да мирясате!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
M'bolhi
Контакти:

Мнениеот M'bolhi » 17 юли 2013 17:48

Ние отбор си имаме и много скоро ще го видиш!

Спортното министерство ще провери как стадион “Георги Аспарухов” е отдаден без пари и без срок на ПФК Левски по време на правителството на Стефан Софиянски. Това обеща спортният министър Свилен Нейков. За същото в момента ПФК ЦСКА дължи на ведомството 1,6 милиона лева за наем на базата, която ползва. Игрището на “сините” се водеше към МВР и бе отдадено с акт на областния управител на София.

http://www.fanface.bg/component/k2/item ... D0%B2.html

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 17 юли 2013 17:55

M'bolhi написа:Ние отбор си имаме и много скоро ще го видиш!

Спортното министерство ще провери как стадион “Георги Аспарухов” е отдаден без пари и без срок на ПФК Левски по време на правителството на Стефан Софиянски. Това обеща спортният министър Свилен Нейков. За същото в момента ПФК ЦСКА дължи на ведомството 1,6 милиона лева за наем на базата, която ползва. Игрището на “сините” се водеше към МВР и бе отдадено с акт на областния управител на София.

Свилен Нейков знаеш ли от колко време не е спортен министър? Освен това, той няма никакво , ама никакво право да се меси в дела, които не засягат неговото министерство.Не знаех, че Софиянски някога е бил областен управител на София, но ти си печен, стихчета пишеш-значи знаеш кога е бил :mrgreen:

Няма да коментирам, че пуснатото от теб е с давност поне 2-3 години :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”