Кашчей написа:M'bolhi написа:Защо в Европа,бе ?
Ботев,Берое и говедата от Европа ли са та нищо не казваш за тях ? За пореден път ми избягваш въпрос и не искаш да отговориш,страхливец! Вакум не вакум - аз ти дадох конкретни примери,а ти избягваш въпросите като женски полов орган! С какво изброените по-горе отбори са по-различни от ЦСКА и могат да се ползват с държавни привилегии,а ЦСКА не може ?
Феновете на Ботев или на Берое да са искали среща с Президента на България, за да им оправя бакиите?
Това,че са искали срещна не значи,че държавата е помогнала. И нормално да искат като виждат,че на говедата им спускат спонсори,дават им стадион безвъзмездно,на Ботев и Берое също уреждат дуржавни спонсори и стадиони. Аз не съм като теб да бягам от въпроси и затова ще ти отговоря да си спокоен,но след това ще очаквам същото от теб!
Питаш: Феновете (подчертавам-феновете) на кой отбор в Европа са писали писмо и са пращали делегации до съответният Държавен глава и Премиер, с молба да има държавна намеса за спасяване на отбора им?
Отговарям: ПФК ЦСКА София. Дано си доволен,а сега бъди така искрен,както аз и не бягай от въпросите!
Първи въпрос: На кой/кои софийски отбор/и държавата ПОДАРИ базата за безвъзмездно ползване ? Пак подчертавам БЕЗВЪЗМЕЗДНО,а не на концесия ?!
Втори въпрос: Феновете на кой отбор призоваха хората - Гласувайте за Една Разумна България?
Трети въпрос: Премиера на кой отбор подари един жълт ключ?
Четвърти въпрос: Премиера на кой отбор уреди ТЕЦ "Марица Изток 2 ?
Пети въпрос: Чия база(на кой отбор) отне държавата на 4-ти км,за да построи залата ?
Както виждаш - аз ти отговорих кратко,точно и ясно. Аз очаквам същото от теб! Докажи,че си мъж и отговори на въпросите без да ги избягваш!