28-ми кръг Берое - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Re: 28-ми кръг Берое - ЦСКА - 0:1 FT

Мнениеот lisynger » 19 май 2013 18:26

mtaraduda написа:
bubka написа:Шампиони станаха вчера и пак в нашата кошничка гледат, анализи как и дали Берое са полегнали. Още не е преодоляна мъката от мачът, който имаше значение за старозагорци и им набиха канчетата на сините. :lol: :lol: :lol:

Да доста ми е тъжно, че спечелихме титла, а вие се борите за 23432-то място :lol: :lol:

Сериозно ли,коя титла спечелихте?Междугалактическата или тая на 3 секторните ''стадиони'' :lol: :lol: :twisted:
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 19 май 2013 18:27

Няма лягане, ако някой смята така. Като нямаш нужната мотивация на този пек и играеш с голяма част от резервите заради натрупана умора, може би е нормално. Иво си изпусна човека, а той никога няма да пуска на чорбата, знаем си го, просто той искаше по - рано смяна, но вече ги бяхме направили и трите, две от тях пак принудителни. Като цяло си беше лежерен и разочароващ мач, но не мисля, че някой е лягал. Истината е, че канарите сами трябваше да си свършат работата, всичко беше в техни ръце...

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 май 2013 18:27

mtaraduda написа:
bubka написа:Шампиони станаха вчера и пак в нашата кошничка гледат, анализи как и дали Берое са полегнали. Още не е преодоляна мъката от мачът, който имаше значение за старозагорци и им набиха канчетата на сините. :lol: :lol: :lol:

Да доста ми е тъжно, че спечелихме титла, а вие се борите за 23432-то място :lol: :lol:

За нас беше ясно, че титлата е мираж още през есента, така че драми няма, а ти я марш във форума на Славия да благодариш, че чичо Венци го има на тоя свят, че ако последния ви мач беше с друг съперник сега щеше да палите свещи и да редите схеми как да биете. :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 19 май 2013 18:28

lisynger написа:
mtaraduda написа:

Сериозно ли,коя титла спечелихте?Междугалактическата или тая на 3 секторните ''стадиони'' :lol: :lol: :twisted:

Тая, дето вие още 5 години няма да я видите. А вашия стадион с колко сектора е? Щот в "г" май няма никой ? :)

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 19 май 2013 18:28

bubka написа:
mtaraduda написа:

За нас беше ясно, че титлата е мираж още през есента, така че драми няма, а ти я марш във форума на Славия да благодариш, че чичо Венци го има на тоя свят, че ако последния ви мач беше с друг съперник сега щеше да палите свещи и да редите схеми как да биете. :lol: :lol:

Премести ми го в другия крачол ...

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 май 2013 18:29

mtaraduda написа:

Като гледам колко си жалък,нищо чудно :lol:
Сега мечтата ми е да налазят още 10-тима фенове на ФК ''Други начини'',та да ми се затвърди тезата за това колко сте жалки! :lol: Оди се радвай на изтраданата и дадена от Ахмед Ахмед,Чики-Рики,Дюран-Дюран,Иво Тонев...и Господ ,най вече, титла....не се занимавай с нас,простосмъртните! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 май 2013 18:30

mtaraduda написа:
bubka написа:
mtaraduda написа:

Премести ми го в другия крачол ...

Май засегнах болно място с коментара ми... :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 19 май 2013 18:30

mtaraduda написа:
vaskonti написа:
mtaraduda написа:
vaskonti написа:Защо и Берое не игра вечер на прохладно, като вас, при положение, че и техния стадион има осветление?
Иначе едва ли някой има за цел да доказва подобно нещо, то това си е доказано отдавна....

Тва за часа на мача е добър въпрос. Ама не е Левски отбора, който има изгода мача да е в жегата :lol:

Да, ама как ли щяхте да играете снощи ако мача ви беше на обяд, а не вечерта?

Мистерия :lol: И едно въпросче- можеш ли да преброиш колко дни има от сряда до събота и от сряда до неделя?

Искаш да кажеш, че сте предпочитали да играете в неделя на 30* на обяд, вместо в събота на 20* вечерта?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 19 май 2013 18:32

Когато есента Левски обърна Бероие в Стара Загора до 2:1, след 0:1 през първото полувреме, настана голяма еуфория, как мачът е уреден. Така че ние защо да не правиме анализи на току що завършилия мач, още повече, че вие непрекъснато гледате в кошничката на Левски, просто това е част от футбола, иначе за какво са тия форуми
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 19 май 2013 18:33

Все ми е едно кога сме щели да играем :) Когато и да бяхме играли, все тая :) Резултата си е един и същ.

Върни се в “ЦСКА”