25ти кръг ЦСКА-Ботев Пловдив на Армията 4ти май
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
-
гражданин от село
Re: 25ти кръг ЦСКА-Ботев Пловдив на Армията 4ти май
Дори и като изброените за,нищо да не става,ама поне ще си е наше момче. 
Аз бих се радвал и Сержиньо да играе. Според мен е доста приличен футболист и си нямам идея защо не му се дава шанс! 
- Udoji90
- Контакти:
И Сержиньо, и Нюаджи, и Чочев, и Крачунов са показали качества в един или друг момент - за всички тях е много тъпо да не получават шанс. Хубаво ще е, ако наистина Грънчов и Чочев започнат. Няма лошо и Камбуров да започне - тъй или иначе сигурно пак ще играем с балонни пасове, а там Делев няма шанс.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
- dreben23
- Контакти:
От играчите на Ботев трябва да внимаваме много с Луис Педро и Тодор Неделев- тези двамата са най-стабилни напоследък. Перейра също ми се струва опасен. Докато Вандер няма да играе, спокойно.
Цветков не е кой знае какво, но винаги умее да се пласира на правилното място в точния момент. Имат стабилен отбор, не може да се отрече, но и те имат пропуски - основният е, че са си назначили Мъри Стоилов.
Радуканов спомена, че Нюаджи и Венци Василев са контузени.
Цветков не е кой знае какво, но винаги умее да се пласира на правилното място в точния момент. Имат стабилен отбор, не може да се отрече, но и те имат пропуски - основният е, че са си назначили Мъри Стоилов.
Радуканов спомена, че Нюаджи и Венци Василев са контузени.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Според мен трябва да е нещо такова.

Последна промяна от memnto на 04 май 2013 00:31, променено общо 1 път.
- Udoji90
- Контакти:
Не е лош съставът, който си сложил, ама са само 10 играчи.

Udoji90 написа:Не е лош съставът, който си сложил, ама са само 10 играчи.![]()
Tова щото един ще даде фира още в началото.

И на Нюаджи трябва да му се дава шанс, ама ей Богу
- Udoji90
- Контакти:
memnto написа:И на Нюаджи трябва да му се дава шанс, ама ей Богу, не на крилото.
Напълно споделям. Толкова мачове го пускат все като ляво крило и после не играел добре. Дано сега поне малко повече да влиза в игра, като знаем, че Платини на практика е извън сметките.
Udoji90 написа:memnto написа:И на Нюаджи трябва да му се дава шанс, ама ей Богу, не на крилото.
Напълно споделям. Толкова мачове го пускат все като ляво крило и после не играел добре. Дано сега поне малко повече да влиза в игра, като знаем, че Платини на практика е извън сметките.
Аз вече се замислям да не започна да пращам имейли на всички в ЦСКА с един примерен състав. То не се издържа. И да пращам докато не се усетят. И то ще свърши първенството.
- Udoji90
- Контакти:
memnto написа:Udoji90 написа:memnto написа:И на Нюаджи трябва да му се дава шанс, ама ей Богу, не на крилото.
Аз вече се замислям да не започна да пращам имейли на всички в ЦСКА с един примерен състав. То не се издържа. И да пращам докато не се усетят. И то ще свърши първенството.
Късно е вече - още при Стойчо и Йешич трябваше да пращаш.