ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Re: ЦСКА - Зимна селекция и подготовка 2012/2013

Мнениеот dreben23 » 29 ное 2012 14:49

vaskonti написа:Присо има талант, но просто не знае как да го използва защото в главата няма никой. Той въобще не мисли когато играе, това му е проблемът.

Наистина е така, проблемът му е точно главата. Иначе е доста качествен за мен- за нашето ниво на футбол си е идеален. Във всеки друг отбор различен от ЦСКА, Присо ще е водещият им голмайстор, но ЦСКА си е друга бира все пак. Нормално е да му е трудно, а най-лошото е, че не си получава парите навреме. Мисля, че Стойчо няма да се откаже от него, въпреки всичко- той е важна част от схемата ни на игра, поне докато не намерим по-добро крило. Сержиньо нещо не ми вдъхва доверие. Не съм съгласен, че няма и техника- много си му е добра, още помня финтовете срещу Левски направо и аз останах изненадан. :)

Някой гледал ли е с Пирин мача, да каже Скиорили на каква позиция е играл и как се е представил?
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 29 ное 2012 14:54

dreben23 написа:
vaskonti написа:Присо има талант, но просто не знае как да го използва защото в главата няма никой. Той въобще не мисли когато играе, това му е проблемът.

Наистина е така, проблемът му е точно главата. Иначе е доста качествен за мен- за нашето ниво на футбол си е идеален. Във всеки друг отбор различен от ЦСКА, Присо ще е водещият им голмайстор, но ЦСКА си е друга бира все пак. Нормално е да му е трудно, а най-лошото е, че не си получава парите навреме. Мисля, че Стойчо няма да се откаже от него, въпреки всичко- той е важна част от схемата ни на игра, поне докато не намерим по-добро крило. Сержиньо нещо не ми вдъхва доверие. Не съм съгласен, че няма и техника- много си му е добра, още помня финтовете срещу Левски направо и аз останах изненадан. :)

Някой гледал ли е с Пирин мача, да каже Скиорили на каква позиция е играл и как се е представил?

Стига бе, човек. Ти наистина ли го вярваш това? Присо = водещ голмайстор?!?! Явно гледаме с различни камери мачовете, а може би и на различни стадиони.
Сержиньо има поне 5-6 асистенции откакто играе, това прави по около 2 асистенции на 3 мача. Ако това не е добър атестат за крило, кое е?
Имам сериозни съмнения, че Скиорили е играл зад нападателя, защото 2 от головете срещу Пирин бяха след центрирания отдясно на Анисе. Но нека каже някой, който е бил на мача.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 ное 2012 14:56

dreben23 написа:

Точно на мястото на Присо е играл и като слушах коментара, всички опасности в началото са идвали точно от десния фланг след негови центрирания, така че явно добре се е включил. За Сержиньо и аз мога да кажа, че до момента леко ме разочарова, но вчера и той е участвал в доста положения, пък и е водач по асистенции сред играчите ни. Има кой да играе на мястото на Присо - Скиорили е използван точно там, Сержиньо съм го виждал на дясното крило в предишните му отбори, Нюаджи в контролите и срещу "Славия" игра също там, дори Анисе може да е по-полезен на фланга. Че трябва да се намерят нови крила, съм съгласен, но дори в настоящия състав Присо е по-скоро за пейката.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 29 ное 2012 15:36

Скиорили действително е добър играч и дано се впише- тогава Присо да си ходи, защото пък ще стане много скъпа резерва вярно е и това. Но е добре да имаме прилични резерви, примерно и Тасио хич не е зле да остане, нали Стойчо обича вариативност, иначе пак ще имаме къса скамейка в един момент. Най-много ме е яд, че Саша и Черни не ги взехме още миналата година! :) Ся щехме да празнуваме подписа на шивача! :lol: :lol: Ще изградим много добър отбор, ако не си продаваме играчите на "втора употреба". ;) Лудогорец защо са силни, ами защото не продадоха нито един, е и като вечерят със съдиите, но това е друга тема на разговор. :)

Петричев: "Няма нищо лошо да вечеряш след мача със съдиите" и другия цитат "Разград е малко градче". Демек немат други ресторанти... :lol:

Ами няма, ама ви снимат скрити камери наоколо! :)

Какви са тия пародии дето гледаме в България и търпим, не мога да разбера?!
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 29 ное 2012 17:00

Борис Галчев почти сигурно ще се завърне в редиците на ЦСКА, пишат в Румъния. Халфът така и не успя да се наложи в тима на Динамо Букурещ след трансфера си от „червените“ и се очаква ръководството на „кучетата“ да прекрати неговия договор съвсем скоро.

Галчев изигра само два мача с екипа на Динамо, в които изобщо не успя да впечатли и треньорският щаб се е отказал от неговите услуги. Очаква се бившият ас на Пирин да стане свободен агент и да осъществи нов трансфер по време на зимния прозорец.

Според румънските колеги, Галчев се е договорил с ЦСКА за завръщане на „Българска армия“. Този ход е напълно възможен, тъй като халфът няма да струва никакви пари на ръководството на „червените“.

Ако се завърне във форма, каквато е и Платини - да. Иначе предпочитам Тенгариня.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 29 ное 2012 17:09

Ами ако това е цената която трябва да платиме за да излезе Т.Янчев от титулярите аз съм съгласен.
Галчев по едно време много ми харсеваше как играе , след това формата му отиде на кино.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 29 ное 2012 17:16

Галчев направи силен пролетен полусезон. Нямам против да го върнем, а Янчев да спре да играе. И без това ни трябва вътрешен халф, след като Пакурар си би камшика.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 29 ное 2012 22:39

mistreated написа:Единствено Платини в момента взима около тази сума. Но пък той е доста по-млад и по-котируем от Гъргоров.

Две години,ако са доста - добре. :) Не вярвам на "върната стока" да е толкова висока заплатата.Без това освен при нас едва ли ще го вземат някъде за повече от 5 хил. евро. ;)

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 ное 2012 09:16

гражданин от село написа:
mistreated написа:Единствено Платини в момента взима около тази сума. Но пък той е доста по-млад и по-котируем от Гъргоров.

Две години,ако са доста - добре. :) Не вярвам на "върната стока" да е толкова висока заплатата.Без това освен при нас едва ли ще го вземат някъде за повече от 5 хил. евро. ;)

ОК, не "доста", но е по-млад. Нещо не схващам какъв ти е проблема спрямо Платини?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 30 ное 2012 09:51

Разкарваме май всички от Локо Пд. Остават Нюанджи, Черни, Саша. А и задължителен бенефис на капитана 8-)

Върни се в “ЦСКА”