Картотеката на Платини

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Картотеката на Платини

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2012 19:38

Кашчей, а ти как реши, че решението на СТК е по тези два члена :?: Къде в това решение става въпрос за подобно нещо, каквото тези два члена регламентират?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 23 сеп 2012 20:32

vaskonti написа:Кашчей, а ти как реши, че решението на СТК е по тези два члена :?: Къде в това решение става въпрос за подобно нещо, каквото тези два члена регламентират?

Чети, образовай се!

http://www.bfunion.bg/news/3378

Толкова ли е трудно да влезеш в сайта на БФС и да прочетеш решението?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2012 20:35

Не знам колко още трябва да се образовам, за да поставя знак за равенство между картотека и договор, но явно ще си остана необразован. Забраната е за картотека, а не за подписване на договор. Колкото пъти и да го чета, все това си пише. Всичко останало е догадка и предположение!!! Ти НЕ знаеш със сигурност дали Платини е свободен агент или не!
[/center]

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 сеп 2012 20:52

vaskonti написа:Не знам колко още трябва да се образовам, за да поставя знак за равенство между картотека и договор, но явно ще си остана необразован. Забраната е за картотека, а не за подписване на договор. Колкото пъти и да го чета, все това си пише. Всичко останало е догадка и предположение!!! Ти НЕ знаеш със сигурност дали Платини е свободен агент или не!

Явно е свободен агент,защото ако не бе,това щеше да е на първо място в мотивите за отказа за картотека,и което щеше да бъде един безспорен довод за отказа на СТК.Повтаря се ситуацията около наказанието на Присо.Тогава го доказаха по доклада на ония дебелак,който по времето на инцидента в тунела бе на пистата.Непрекъснатото повтаряне на едно и също сериозно потвърждава мнението ми за хората,които отказват да видят очевадното.А ти ако си нямаш друга работа,продължавай да се "образоваш" ;)
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 сеп 2012 20:52

vaskonti написа:Не знам колко още трябва да се образовам, за да поставя знак за равенство между картотека и договор, но явно ще си остана необразован. Забраната е за картотека, а не за подписване на договор. Колкото пъти и да го чета, все това си пише. Всичко останало е догадка и предположение!!! Ти НЕ знаеш със сигурност дали Платини е свободен агент или не!

Тези,които трябва да знаят-знаят!Това включва и ръководството на ЦСКА!А оттам ни вопъл,ни стон...А при другите "казуси" бяха много устати.Че и пресконференции даваха.Не,че това им помогна,де...
ПП.Дори "гуруто" Градев мълчи.Защо ли?

Kашчей

Мнениеот Kашчей » 23 сеп 2012 21:51

Васко, за да получиш картотека трябва задължително да имаш договор.Сключването на договор обаче не задължава непременно СТК да издаде картотека, ако има някакви нарушения от страна на клуба.

И да, абсолютно съм сигурен, че Платини не идва като свободен агент!

Наистина ще ме умориш с невежество (извинявай, че съм принуден да ти го кажа).Никой не забранява подписване на договор, но това не води автоматично да издаване на картотека, при положение, че вие сте в нарушение и имате наложена забрана.Толкова ли не разбираш казуса?Имате забрана за картотекиране на играчи до края на трансферния прозорец.След това можете да картотекирате тези, които са дошли с изтекли или прекратени по взаимно съгласие (това ми е странно, но така го пише) договори по време или преди трансферния прозорец.Играчи, които са дошли с трансфер от друг отбор могат да бъдат картотекирани до края на прозореца, но за този период вие сте наказани и не можете да картотекирате никого.След затваряне на прозореца само свободно дошлите могат да се картотекират (неправилно, според мен, защото се избягва наказание, но е така записано).Платини не е свободно дошъл.Не ми излизай отново с разни версии, защото от Титан щяха да ни проглушат ушите, че Платини идва със свободен трансфер, ако беше така.

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 23 сеп 2012 21:59

ония търтеи от БФС, ясно са написали че причината да откажат картотека на Платини е мотива, че договора е подписан на 31.08, а не че не е свободен агент .. кашчейчо обаче нали знае повече и е по-наясно от търтеите, си държи на своята трактовка :lol:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2012 22:17

Kашчей написа:

Васко, за да получиш картотека трябва задължително да имаш договор.Сключването на договор обаче не задължава непременно СТК да издаде картотека, ако има някакви нарушения от страна на клуба.

И да, абсолютно съм сигурен, че Платини не идва като свободен агент!

Наистина ще ме умориш с невежество (извинявай, че съм принуден да ти го кажа).Никой не забранява подписване на договор, но това не води автоматично да издаване на картотека, при положение, че вие сте в нарушение и имате наложена забрана.Толкова ли не разбираш казуса?Имате забрана за картотекиране на играчи до края на трансферния прозорец.След това можете да картотекирате тези, които са дошли с изтекли или прекратени по взаимно съгласие (това ми е странно, но така го пише) договори по време или преди трансферния прозорец.Играчи, които са дошли с трансфер от друг отбор могат да бъдат картотекирани до края на прозореца, но за този период вие сте наказани и не можете да картотекирате никого.След затваряне на прозореца само свободно дошлите могат да се картотекират (неправилно, според мен, защото се избягва наказание, но е така записано).Платини не е свободно дошъл.Не ми излизай отново с разни версии, защото от Титан щяха да ни проглушат ушите, че Платини идва със свободен трансфер, ако беше така.

Ще осветлиш ли невежеството ми най-накрая като ми обясниш защо мотивът не е, че Платини не е свободен агент, а се налага да се тълкуват нещата кой както му изнася? До тук от твоя страна няма абсолютно нищо конкретно и ясно освен предположения и догадки относно статута на Платини! Аз не споря за това дали Платини е свободен агент или не, просто защото по никакъв начин не става ясно това! Ти по някакъв удобен за теб начин си го "изясняваш", цитирайки заглавия от статия или пък изключване на по-малко вероятни събития и обявяване за истина на по-вероятни такива. Само че аз искам да е точно и ясно - по какво се разбира, че Платини не е свободен агент, освен по начина, по който ти си го "изясняваш"?
[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 сеп 2012 22:44

А самият Платини защо не излезе и внесе "яснота" по въпроса,а мълчи...гузно някак си. :mrgreen:
Да няма сливи в устата си?Защо не плачунка,че "синьото БФС" му отнема "правото на труд"?Да не би да е защото си знае кирливите..."блузки"?

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 23 сеп 2012 22:57

и да реве и да не реве все тая, мислиш ли че много им пука на онея галфони ..
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Върни се в “ЦСКА”