VI кръг Лудогорец - ЦСКА - 1:0 FT

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kашчей

Re: VI кръг Лудогорец - ЦСКА 22.09 /20:00ч./

Мнениеот Kашчей » 20 сеп 2012 20:46

Chivas написа:Злото пак победи :) Едни имат право да картотекират играчи преминали през 15 отбора в един сезон и да станат шампиони заради това, а други ги режат нон-стоп!

Да ти кажа под секрет, ама от БФС са си купили нов бензинопил, в синьо.

Безотказно режел всичко, което е в червено..а и иде от гората.. от парка де 8-)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 сеп 2012 20:48

Както и предполагах,БФС е решило да запази Мишо за Левскито :mrgreen:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

omax
Контакти:

Мнениеот omax » 21 сеп 2012 09:50

Имам един прост въпрос към БФС?
Кога са подписани договорите на футболистите от Локо Пловдив /със сигурност в периода 03.08.2012-31.08.2012/ и защо на тях картотека не им беше отказана със същите мотиви? Да припомня, че и те бяха свободни агенти?
До кога ще е тази гавра от страна на некомпетентните членове на СТК към БФС?
Нима Лудогорец се уплаши от двата гола на Мишел в контрола?
Отвращавам се вече от БГ футбола у нас....съжалявам за сина ми, който така и не разбра защо баща му може за изпитва любов към този продукт, наречен БГ първенство?
И къде са истинските спортни журналисти, които да поставят тези елемнетарни въпроси вчера след заседанието? Или журналистите на гонг.бг, които уж милеят за справедливост в БГ футбола? Къде сте господа? И вие ли сте на хранилки?

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 21 сеп 2012 11:22

baerba1995 написа:0:2 и ЦСКА е само на точка от 1вото място!

:) :) :) Пич направо уби коня! Явно на първите в таблицата трябва да им отнемат точки! :)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 21 сеп 2012 11:28

Teo написа:
Янис Зику написа:^По-точно той имаше предвид всяка година да се решава шампиона в толкова оспорван и непредсказуем мач в последния кръг, а не толкова, че Лудогорец станаха шампиони.

тоя мач искам да го забравя, но не мога, болката все още е в мен :x , направо се напихме от мъка след мача :cry:

И аз исках да забравя мача на Армията, като ни отмениха чист гол на Гъргоров след измислена засада!! Но в крайна сметка, колкото и да ви подбутваше съдията Господ си каза думата! Така, че и аз пих ама не от мъка а от радост!!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 21 сеп 2012 11:34

omax написа:Имам един прост въпрос към БФС?
Кога са подписани договорите на футболистите от Локо Пловдив /със сигурност в периода 03.08.2012-31.08.2012/ и защо на тях картотека не им беше отказана със същите мотиви? Да припомня, че и те бяха свободни агенти?
До кога ще е тази гавра от страна на некомпетентните членове на СТК към БФС?
Нима Лудогорец се уплаши от двата гола на Мишел в контрола?
Отвращавам се вече от БГ футбола у нас....съжалявам за сина ми, който така и не разбра защо баща му може за изпитва любов към този продукт, наречен БГ първенство?
И къде са истинските спортни журналисти, които да поставят тези елемнетарни въпроси вчера след заседанието? Или журналистите на гонг.бг, които уж милеят за справедливост в БГ футбола? Къде сте господа? И вие ли сте на хранилки?

Ами задай си въпроса към БФС! Защо питаш тук?
Нещата са доста конкретни и едва ли можем като неспециалисти да ги коментираме коректно.
Не прехвърляй вината от болната глава на здравата! Лудогорец какво е виновен за кашите в които се забърква ЦСКА? Смешно е да мислиш, че някой може да се плаши от един-единствен футболист, играещ в България. Мораеш нали и той щеше да мачка в Разград, но си гледаше мача от терена докато тренираше усилено. Според мен за Лудогорец дори е по-добре Платини да играе, защото това повече ще ги мотивира и шансът да се отпуснат е по-малък. Аз като евентуален зрител също бих предпочел да играе за да стане по-здрав мач. Не се решава титла в този мач и можем да го гледаме по-спокойно, а е важно за Лудогорец да има силни съперници, не баби.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 сеп 2012 11:49

Младенов си намери идеалното алиби за загубата в Разград:
"ДИРЕКТИВАТА не картотекна Платинито!"

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 сеп 2012 12:24

delqnski47 написа:Както и предполагах,БФС е решило да запази Мишо за Левскито :mrgreen:

е, това вече е брутално :lol:
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 21 сеп 2012 13:06

blue avalanche написа:Младенов си намери идеалното алиби за загубата в Разград:
"ДИРЕКТИВАТА не картотекна Платинито!"

много ви е страх от Стойчо бе :lol: , постоянно коментирате негови думи, спокойно той знае кога да ви атакува в точни момент когато всичко ви е в кърпа вързано :mrgreen:

Има директива Левски да стане шампион :!:

Потребителски аватар
D.Georgiev
Контакти:

Мнениеот D.Georgiev » 21 сеп 2012 18:39

Chivas написа:Ех, наистина да бяха подсъдими заплахите, сега момичето от Ловеч и много други хора щяха да са още живи!

Не защитавам хулиганските прояви на нашите фенове, но няма как да се забрави полицейския произвол и откровеното мутренско поведение на стюардите!

И аз не го защитавам, но тогава, както и сега, инициативата си тръгва от вас. И когато се сипят закани и заплахи хората вземат мерки (в онзи случай частично правилни). И да - заплахите, обидите и т.н. са част от наказателният кодекс и са административни нарушения. В България обаче няма кой да спазва законите и нормите, нито кой да следи за това.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”