omax написа:Имам един прост въпрос към БФС?
Кога са подписани договорите на футболистите от Локо Пловдив /със сигурност в периода 03.08.2012-31.08.2012/ и защо на тях картотека не им беше отказана със същите мотиви? Да припомня, че и те бяха свободни агенти?
До кога ще е тази гавра от страна на некомпетентните членове на СТК към БФС?
Нима Лудогорец се уплаши от двата гола на Мишел в контрола?
Отвращавам се вече от БГ футбола у нас....съжалявам за сина ми, който така и не разбра защо баща му може за изпитва любов към този продукт, наречен БГ първенство?
И къде са истинските спортни журналисти, които да поставят тези елемнетарни въпроси вчера след заседанието? Или журналистите на гонг.бг, които уж милеят за справедливост в БГ футбола? Къде сте господа? И вие ли сте на хранилки?
Ами задай си въпроса към БФС! Защо питаш тук?
Нещата са доста конкретни и едва ли можем като неспециалисти да ги коментираме коректно.
Не прехвърляй вината от болната глава на здравата! Лудогорец какво е виновен за кашите в които се забърква ЦСКА? Смешно е да мислиш, че някой може да се плаши от един-единствен футболист, играещ в България. Мораеш нали и той щеше да мачка в Разград, но си гледаше мача от терена докато тренираше усилено. Според мен за Лудогорец дори е по-добре Платини да играе, защото това повече ще ги мотивира и шансът да се отпуснат е по-малък. Аз като евентуален зрител също бих предпочел да играе за да стане по-здрав мач. Не се решава титла в този мач и можем да го гледаме по-спокойно, а е важно за Лудогорец да има силни съперници, не баби.