Iso24 написа:Защо трудоваците да са легнали!?!? Не вярвам на тези шменти капели. От какъв зор!?
Ти не знаеш ли, че ЦСКА игра само 2 истински мача през пролетта, като и двата ги загуби? Аз ако слушам тия латерни досега трябваше да се самоубия.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Iso24 написа:Защо трудоваците да са легнали!?!? Не вярвам на тези шменти капели. От какъв зор!?
mistreated написа:Iso24 написа:Защо трудоваците да са легнали!?!? Не вярвам на тези шменти капели. От какъв зор!?
Ти не знаеш ли, че ЦСКА игра само 2 истински мача през пролетта, като и двата ги загуби? Аз ако слушам тия латерни досега трябваше да се самоубия.
vaskonti написа:mistreated написа:Iso24 написа:Защо трудоваците да са легнали!?!? Не вярвам на тези шменти капели. От какъв зор!?
Не си прав. Дори едната от тези две загуби не е в истински мач, а в тото-мач. Така че трябва да си наясно, че изключително рядко се случва ЦСКА да изиграе истински мач.
Beck's написа:Измъкнах се от работа и сега се прибирам от мача !
Първите ми впечетления са , че Тошко е в много, ама много слаба форма. Костов навлиза все по добре във форма и показва добри игри, Галчев също не ми хареса , защитата се справи с едно две изключения, а Мораес е страхотен футболист !
За съдията прочетох някъде тука , че бил ни подпрял и физиономията ми беше, този смешник свиреше фал след фал в полза на белите, ако има някъде статистика на извършените нарушения ще разберете за какво става въпрос. Тази игра се нарича ФУТБОЛ , а не ХАНДБАЛ!!!
Както и да е , да е жив и здрав Ахмед и другия път да покаже центъра на ЖЕНА СИ .
мога само едно да кажа .... АЛЕ АЛЕ АЛЕ АЛЕ НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!!!!!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 23 госта