GOLEADOR написа:Тоз човечец ако говореше само против Стойчо с мед да го намажеш.Де що има тема против ЦСКА то той се е изказал в нея и е плюл по отбор,треньор и ръководство.Виж му постовете и ако откриеш да е дал линк към някоя статия в която се хвали ЦСКА па на!Но иначе линкове засягащи ЦСКА по един или друг начин човечеца пуска.Това не е градивна критика,а плюене по ЦСКА.Но както и да е.Дали Манджуков и сие ще уволнят Сашетата или Младенов има време-ще видим.В едно обаче съм сигурен,този човечец (плюнчото) не е читав.
Ех,мама му стара,колко доволен щях да бъда ,ако имаше за какво да се хфана и да похфаля ръководство,треньорски щаб.Направих си регистрация в този сайт,защото неможах да понеса лицемерието на хората,които плюваха един от най-успешните треньори на ЦСКА в цялата ни история и финно подминаваха,някои факти.Като например,че Димитър Пенев също участваше и едва ли не Аспарух Никодимов стана най-големият злодей,единствено той трябваше да събере цялото презрение ли ?Защото беше подведен от ония гнусни перничани.За Стойчо Младенов,казах каквото мисля,няма какво повече да добавя,чисто и просто голяма ми болка е,че с лека ръка се вярва на доказани мошенници,като Томов на практика от боклук на боклук преминаваме,време е в ЦСКА да се случи нещо революционно,аз попитах и преди,защо не тръгнеме по-пътя на Локомотив Пд?Защо най-после не докажеме,че ЦСКА е над всичко,а не краткосрочни резултати.