Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

effect

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот effect » 19 авг 2014 12:17

RedeviL написа:Човекът си казва съвсем културно мнението за Стойчо. Ясно се обоснова, какви са причините да не го харесва като треньор! Тука, братче, го разпънаха на кръст от пет страни едновременно. Поменете ми думата, ако преди това Стойчо не бъде изритан от феновете, това ще го направят Сашетата, които и без това след евроепопеята със Зимбру бяха напърдяли гърнетата, но единствено доброто стечение на обстоятелствата и мачът със сините ни реаниматори запазиха главата на Стойчо непокътната.

Е ти това чак сега ли го забеляза? Където и да се каже дума против него, човека е обявен за говедо, антифен, нищо неразбиращ от футбол и т.н.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 19 авг 2014 12:52

Тоз човечец ако говореше само против Стойчо с мед да го намажеш.Де що има тема против ЦСКА то той се е изказал в нея и е плюл по отбор,треньор и ръководство.Виж му постовете и ако откриеш да е дал линк към някоя статия в която се хвали ЦСКА па на!Но иначе линкове засягащи ЦСКА по един или друг начин човечеца пуска.Това не е градивна критика,а плюене по ЦСКА.Но както и да е.Дали Манджуков и сие ще уволнят Сашетата или Младенов има време-ще видим.В едно обаче съм сигурен,този човечец (плюнчото) не е читав.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 19 авг 2014 17:57

GOLEADOR написа:Тоз човечец ако говореше само против Стойчо с мед да го намажеш.Де що има тема против ЦСКА то той се е изказал в нея и е плюл по отбор,треньор и ръководство.Виж му постовете и ако откриеш да е дал линк към някоя статия в която се хвали ЦСКА па на!Но иначе линкове засягащи ЦСКА по един или друг начин човечеца пуска.Това не е градивна критика,а плюене по ЦСКА.Но както и да е.Дали Манджуков и сие ще уволнят Сашетата или Младенов има време-ще видим.В едно обаче съм сигурен,този човечец (плюнчото) не е читав.

Ех,мама му стара,колко доволен щях да бъда ,ако имаше за какво да се хфана и да похфаля ръководство,треньорски щаб.Направих си регистрация в този сайт,защото неможах да понеса лицемерието на хората,които плюваха един от най-успешните треньори на ЦСКА в цялата ни история и финно подминаваха,някои факти.Като например,че Димитър Пенев също участваше и едва ли не Аспарух Никодимов стана най-големият злодей,единствено той трябваше да събере цялото презрение ли ?Защото беше подведен от ония гнусни перничани.За Стойчо Младенов,казах каквото мисля,няма какво повече да добавя,чисто и просто голяма ми болка е,че с лека ръка се вярва на доказани мошенници,като Томов на практика от боклук на боклук преминаваме,време е в ЦСКА да се случи нещо революционно,аз попитах и преди,защо не тръгнеме по-пътя на Локомотив Пд?Защо най-после не докажеме,че ЦСКА е над всичко,а не краткосрочни резултати.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 19 авг 2014 18:02

Това с акциите не е ли като пътя на тия?

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 19 авг 2014 18:06

Venko123 написа:Това с акциите не е ли като пътя на тия?

Акциите не са добър вариант,защото нещата не са толкова простички.А дори да се опита отново на тези хора,аз пари не съм склонен да дам.Излезнат ли тези измекяри от клуба,трябва да се започне целенасочено политика за ИСТИНСКО оздравяване на клуба,разбира се без нас това няма да стане.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 19 авг 2014 18:07

По-скоро трябва да се събират дарения в банкова сметка,но тези пари да се управляват от хора със обществено доверие,а не от потенциални затворници.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 19 авг 2014 18:14

То я па, бати клоуна, от тиктакане в празната глава, чак го играе "агент Говедаров", остана да даде тон за рязане на вени, вимета и други карантии.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 19 авг 2014 19:58

шивача написа:То я па, бати клоуна, от тиктакане в празната глава, чак го играе "агент Говедаров", остана да даде тон за рязане на вени, вимета и други карантии.

Добър очерк на ситуацията. За пореден път с точно мнение! Евала! 8-)

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 19 авг 2014 21:04

Аз критикувам градивно и имам мнение,а такива като вас явно тролят поради други подбуди.Много скоро вашите идолчета,лупи и Стойчо няма да са в ЦСКА,ще ги изринеме.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2014 21:10

Кировец написа:
шивача написа:То я па, бати клоуна, от тиктакане в празната глава, чак го играе "агент Говедаров", остана да даде тон за рязане на вени, вимета и други карантии.

Добър очерк на ситуацията. За пореден път с точно мнение! Евала! 8-)

Добър очерк..евалла...
Кирчо, ти знаеш ли какво е очерк и що използваш турски думи-да не си от Разград :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”