Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Tony_CSKA
Контакти:

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот Tony_CSKA » 04 юли 2012 11:36

Янис Зику написа:Какво стана с Yonathan Del Valle? Предполагам поредните журналистически съчинения.. :?

Това излезе веднага след като Мораес замина... Опит за замазване на положението просто и нищо друго. Аз така го виждам.

Tony_CSKA
Контакти:

Мнениеот Tony_CSKA » 04 юли 2012 11:40

Вероятен състав на ЦСКА: Томас Черни, Лукас Саша, Ангел Грънчов, Сивард Спрокел, Нилсон Антонио, Тодор Янчев, Анисе Абел, Нджонго Присо, Педро Мендеш, Христо Янев, Килиън Шеридън

Това е за днешната контрола вероятния състав. Бандаловски го няма. Някой знае ли нещо за контузия при него или да го пишем бегал?

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 04 юли 2012 11:46

Спрокел не ми хареса особено. Срещу Торпедо Апата го покри във всички ситуации. За мен точно Апата трябва да е титуляр и другите да му се редят на опашка за партньори, а Коцето по-добре да не припарва до центъра на отбраната, защото е адски рисков... Я се подхлъзне, я ритне някой в наказателното. Общо взето страшно нескопосан се за мен и е най-добре ляво бекче да цъка и то като резерва на Нилсон, който си е приличен. Саша мисля, че най-удобна му е позицията на дефанзивен халф и там ми се иска да го гледаме. За Анисе изобщо нищо не мога да кажа. Не съм гледал много от него, но и нищо хубаво не съм видял. С Лъчо Танев въобще не трябва да работим. Тоя само лъже. Томас добре го беше спазарил зимата за 20к евро на месец. Убеден съм, че и в Столипиново "хората" са по-коректни.[/quote]
------------------------------------------------------------------------------------------
Саша основно играе на позицията вътрешен халф, обаче при нас май го налагат за алтернатива на Бандаловски. Което или зачи че ще го продават или търсят играчи които да могат д аиграят на няколко позиции. Коце Стоянов когато е мотивиран и не псува със съотборници итреньори може да играе добре като цен. защитник. Апата 100 % ще се контузи в някои от следващите мачове. Заради бръмбъри в главата на Стоянов не направиха двойка с Акуаро. За Анеси и аз нямам впечатление ама разпитах един приятел от Бургас. При нас го бяха пуснали вътрешен халф в някаква контрола и доста добре се бил справил.
За Лъчо Танев - Машадо, Чарас, Цаха, Трикаричи, Кавало и още знай и не знайни трансфери. Имаше скоро статия напарво за трансферите и лежи основно на стари лаври от преди 10-15 години. От тогава е пълна скръб.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 юли 2012 11:47

Вероятен състав на ЦСКА: Томас Черни, Лукас Саша, Ангел Грънчов, Сивард Спрокел, Нилсон Антонио, Тодор Янчев, Анисе Абел, Нджонго Присо, Педро Мендеш, Христо Янев, Килиън Шеридън

PR_CSKA
Контакти:

Мнениеот PR_CSKA » 04 юли 2012 11:47

Tony_CSKA написа:Вероятен състав на ЦСКА: Томас Черни, Лукас Саша, Ангел Грънчов, Сивард Спрокел, Нилсон Антонио, Тодор Янчев, Анисе Абел, Нджонго Присо, Педро Мендеш, Христо Янев, Килиън Шеридън

Това е за днешната контрола вероятния състав. Бандаловски го няма. Някой знае ли нещо за контузия при него или да го пишем бегал?

Анеси значи вътрешен до Тошко Янечев

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 04 юли 2012 11:48

Все по-усилено в лагера на ЦСКА в Турция се говори, че Жуниор Мораес може да се върне обратно при „червените”.

Вече няколко дни бразилецът е в лагера на украинския Металург Донецк в Австрия, но преговорите по продажбата му там са зациклили.

От два източника Гонг научи, че с всеки изминал час става все по-голяма вероятността Мораес да не бъде спазарен, което би трябвало автоматично да го върне в лагера на ЦСКА.

Очаква се до края на деня да има пълна яснота по този казус. Евентуалното завръщане в отбора на ЦСКА от страна на голмайстора на „червените” би било чудесна новина за феновете на тима, които изразиха недоволството си от неговият трансфер в Металург.

Дай Боже! :)
Последна промяна от RedeviL на 04 юли 2012 11:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 04 юли 2012 11:48

Tony_CSKA написа:Вероятен състав на ЦСКА: Томас Черни, Лукас Саша, Ангел Грънчов, Сивард Спрокел, Нилсон Антонио, Тодор Янчев, Анисе Абел, Нджонго Присо, Педро Мендеш, Христо Янев, Килиън Шеридън

Пффф, Анисе май пак ще играе като опорен халф. :x А за Бандаловски нищо не знам, но не е казано, че трябва във всеки мач да играе - вероятно ще влезе като резерва или пък просто Стойчо иска да прави ротации в състава, така че не виждам нищо нередно или съмнително. ;)
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 04 юли 2012 12:09

Junior Moraes ‏@Jrmoraes_10
Odeio esse jornais(sites) que colocam noticias falsas,coisas que eu nao falei.!!

Това е постнал Мораес тази нощ.Според гуглето-преводача .... Неприятно ми е, че вестниците (сайтове), които поставят неверни новини, неща, които не мога да кажа.! :?

Потребителски аватар
Брабиняка
Контакти:

Мнениеот Брабиняка » 04 юли 2012 12:18

Kolec написа:
Жуниор Мораес все още не е направил нито една тренировка с Металург (Донецк). Бразилският нападател от три дни е в лагера на украинския тим в Австрия, но ЦСКА не му позволява да се включи в заниманията на отбора, докато договорът между двата клуба не бъде подписан. И вчера разговорите между ръководствата продължиха, но все още има детайли, които се доуточняват. Те касаят начина на изплащане на трансферната сума от 1,85 милиона евро и комисионите към мениджърите.

"Да, Мораес е тук при нас, но не тренира", потвърди пред "Тема спорт" звездата на Металург (Донецк) Велизар Димитров.

Както вече стана ясно, ЦСКА настоява да получи цялата трансферна сума накуп, докато украинците искат тя да е на две вноски. Иначе Мораес отдавна е уточнил личните cи условия. Според тях за 3 години той може да прибави към банковата си сметка между 2 и 2,5 милиона долара в зависимост от резултатите на отбора.

[offtopic]http://www.blitz.bg/sport/article/131938[/offtopic]

А как се надявам да не се разберат!!!

А дано!

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 04 юли 2012 12:18

МОРАЕС, ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС! Това момче няма да си иде! :)

Върни се в “ЦСКА”