GOLEADOR написа:Чета разни глупости как Младенов бил слаб треньор и не се бил развива.И това от фенове на ЦСКА.Ние не си ценим кадрите и омаловажаваме труда им щото се правим на разбирачи.Ще ми е интересно тези "разбирачи"да обяснят как така ЦСКА постига рекорд за миналата година в Европа (заедно с Лудогорец) и 100-йчо излиза некадърник,а Стоев върховен тактик.Да се чуди човек кой отбор се е възродил от пепелта и кой е е разполагал с милони за селекция!!!Офтопика е от уикито на Лудогорец!Вижте как те се пъчат с нещо за което ние наричаме Стойчо Младенов - некадърник!
[offtopic]За сезон 2013-2014 печелят приза за най-добра защита в А ПФГ заедно с ЦСКА с допуснати 20 гола. Това постижение се оказва и най-добро в Европа (средно по 0,53 гола на мач).[/offtopic]
И като сме с такава велика защита, какво точно спечелихме? Нали това ти казвам - не може целта да е да не загубим, а не да спечелим. Точно това е редовната, да не кажа единствена тактика на Стойчо.
А колко ли умен ход е да се напълним с 8 централни защитника и 1.5 бека общо - за двата поста? И пак да попитам - кога точно ЦСКА ще СКОЧИ на един очевидно по-силен отбор, а няма да се окопава през 80% от времето? В момента имаме достатъчно прилични играчи за да можем да окажем сериозна съпротива. Когато доживеем първата победа над Лудогорец, тогава сигурно ще ми кажеш "ето, Стойчо е добър треньор". А това, че преди това не просто са ни победили, ами и това е станало почти без съпротива, в почти всеки мач, това не е от значение, нали? Кажи ми кой е последния мач на Стойчо, в който ЦСКА наистина да е скочил на отбор, който по принцип е по-класен?
Стойчо очевидно не се е развил грам като треньор. Това не виждам как може да бъде оспорено.