Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот vaskonti » 17 авг 2014 22:22

GOLEADOR написа:Чета разни глупости как Младенов бил слаб треньор и не се бил развива.И това от фенове на ЦСКА.Ние не си ценим кадрите и омаловажаваме труда им щото се правим на разбирачи.Ще ми е интересно тези "разбирачи"да обяснят как така ЦСКА постига рекорд за миналата година в Европа (заедно с Лудогорец) и 100-йчо излиза некадърник,а Стоев върховен тактик.Да се чуди човек кой отбор се е възродил от пепелта и кой е е разполагал с милони за селекция!!!Офтопика е от уикито на Лудогорец!Вижте как те се пъчат с нещо за което ние наричаме Стойчо Младенов - некадърник!
[offtopic]За сезон 2013-2014 печелят приза за най-добра защита в А ПФГ заедно с ЦСКА с допуснати 20 гола. Това постижение се оказва и най-добро в Европа (средно по 0,53 гола на мач).[/offtopic]

И като сме с такава велика защита, какво точно спечелихме? Нали това ти казвам - не може целта да е да не загубим, а не да спечелим. Точно това е редовната, да не кажа единствена тактика на Стойчо.
А колко ли умен ход е да се напълним с 8 централни защитника и 1.5 бека общо - за двата поста? И пак да попитам - кога точно ЦСКА ще СКОЧИ на един очевидно по-силен отбор, а няма да се окопава през 80% от времето? В момента имаме достатъчно прилични играчи за да можем да окажем сериозна съпротива. Когато доживеем първата победа над Лудогорец, тогава сигурно ще ми кажеш "ето, Стойчо е добър треньор". А това, че преди това не просто са ни победили, ами и това е станало почти без съпротива, в почти всеки мач, това не е от значение, нали? Кажи ми кой е последния мач на Стойчо, в който ЦСКА наистина да е скочил на отбор, който по принцип е по-класен?
Стойчо очевидно не се е развил грам като треньор. Това не виждам как може да бъде оспорено.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 17 авг 2014 22:49

vaskonti написа:
GOLEADOR написа:Чета разни глупости как Младенов бил слаб треньор и не се бил развива.И това от фенове на ЦСКА.Ние не си ценим кадрите и омаловажаваме труда им щото се правим на разбирачи.Ще ми е интересно тези "разбирачи"да обяснят как така ЦСКА постига рекорд за миналата година в Европа (заедно с Лудогорец) и 100-йчо излиза некадърник,а Стоев върховен тактик.Да се чуди човек кой отбор се е възродил от пепелта и кой е е разполагал с милони за селекция!!!Офтопика е от уикито на Лудогорец!Вижте как те се пъчат с нещо за което ние наричаме Стойчо Младенов - некадърник!
[offtopic]За сезон 2013-2014 печелят приза за най-добра защита в А ПФГ заедно с ЦСКА с допуснати 20 гола. Това постижение се оказва и най-добро в Европа (средно по 0,53 гола на мач).[/offtopic]

И като сме с такава велика защита, какво точно спечелихме? Нали това ти казвам - не може целта да е да не загубим, а не да спечелим. Точно това е редовната, да не кажа единствена тактика на Стойчо.
А колко ли умен ход е да се напълним с 8 централни защитника и 1.5 бека общо - за двата поста? И пак да попитам - кога точно ЦСКА ще СКОЧИ на един очевидно по-силен отбор, а няма да се окопава през 80% от времето? В момента имаме достатъчно прилични играчи за да можем да окажем сериозна съпротива. Когато доживеем първата победа над Лудогорец, тогава сигурно ще ми кажеш "ето, Стойчо е добър треньор". А това, че преди това не просто са ни победили, ами и това е станало почти без съпротива, в почти всеки мач, това не е от значение, нали? Кажи ми кой е последния мач на Стойчо, в който ЦСКА наистина да е скочил на отбор, който по принцип е по-класен?
Стойчо очевидно не се е развил грам като треньор. Това не виждам как може да бъде оспорено.

Не е толкова ненормално да се защитаваме срещу очевидно по-класен отбор,но големият проблем е,че ние и една читава контра-атака неможеме да направиме.За това Стойчо очевидно трябва да бъде сменен на полусезона.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 17 авг 2014 22:50

@vaskonti
Разбира се,че сме скачали на по-добри отбори от нас.Примерно този мач: [offtopic]http://fakti.bg/sport/91708-ludogorec-izlaga-cska-na-armiata?utm_source=flip.bg[/offtopic]Е,биха ни с 1:0,но просто нямаше кой да вкара гол в решителния момент!Или викаш скачане което не носи победа не се брои?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 18 авг 2014 08:54

Тик-Так1892 написа:
vaskonti написа:

Не е толкова ненормално да се защитаваме срещу очевидно по-класен отбор,но големият проблем е,че ние и една читава контра-атака неможеме да направиме.За това Стойчо очевидно трябва да бъде сменен на полусезона.

Проблемът не е просто в това, че се защитаваме. Проблемът е, че няма агресия в играта, но за сметка на това има, айде ако не страх, то поне стъписване.
GOLEADOR написа:@vaskonti
Разбира се,че сме скачали на по-добри отбори от нас.Примерно този мач: [offtopic]http://fakti.bg/sport/91708-ludogorec-izlaga-cska-na-armiata?utm_source=flip.bg[/offtopic]Е,биха ни с 1:0,но просто нямаше кой да вкара гол в решителния момент!Или викаш скачане което не носи победа не се брои?

Един мач, при това с доста уговорки...
Дори и да приемем, че това е така, градацията в играта очевидно е отрицателна. В самото начало срещу Лудогорец играехме по-добре, макар и да губехме. Но с всеки изминал мач срещу тях играта ни става все по-зле и по-зле. Всъщност по-скоро нагласата и от там играта. Защо не продължиха да играят така, както до 15 минута или така, както след 75-тата? Защо през останалото време не само, че не пипнахме топката, ами дори не опитахме да я вземем - по-важното беше да се чисти напред. Даже и коментаторът по едно време отбеляза, че изчистването на топката в тъч от Вальо е било странно решение при положение, че пред него има двама свободни съотборници. Пак ще кажа - докато Стойчо прилага тактиката, че е по-важно да не загубим, от колкото да спечелим, развитие при него не може да има.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 авг 2014 09:43

Факт е, че в двата най-важни мача от началото на сезона ,този срещу „Зимбру“ и този срещу „Л-ц“,Стойчо обърка и съставите и съответно тактиката :!: Хайде да кажеме,че срещу „Зимбру“ не сме имали халфове,че отбора е бил токущо събран,че не е подготвен и т.н.,то срещу Л-ц при положение,че имаш горе-долу някакво избистряне ,защо правиш промени в състава от предишните мачове при положение,че играта ти върви-не пускаш Карата,остър футболист вкарващ и голове,показал добро взаимодействие и разбирателство с Буш,тамън му потръгна играта на момчето и ...хоп на пейката :( !Защо му трябваше да пуска В.Илиев(втория гол е негов!) който беше няколко месеца с контузия и тренира пълноценно от две седмици,при положение,че имаме Причиненко показващ много добра игра и взаимодействие с Тунчев :( !Какъв му е случая на дървото Маркиньос-абсолютна дупка,статист и фигурант, на всичкото отгоре след мача показа на Стойчо,някой от грешките му :) .За Тони Силва ,същото ,нека си стои резерва,най- острия ни нападател-заеби :x !Общо взето от новопривлечените играчи аз не виждам ,на първо четене поне,някой слаб и некадърен,дори от малкото видяно ,доколкото разбирам мъничко от футбол,за мене са много добри и с голям потенциал!При положение,че два дена по-рано Вили Вуцов,показа как трябва да се играе срещу „великия отбор“ ,защо ти трябва да се правиш на„ голем тактик“ ,да играеш предпазливо,да се опитваш да надлъгваш противник,с който се познавате отлично, вместо да скочиш и да се „сбиеш“, пък ако трябва и да загубиш,но изправен,а не като шушумига -е това ме е дразнело винаги във футбола,не само в конкретния случай :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 авг 2014 10:05

Не знам,но почвам да си мисля,че наистина Стойчо е попил много от „великия“ Гочето ,който осра навремето спечелен мач срещу „Стяуа“ за ШЛ в Букурещ, при 1:3 вместо да натиснеме и да вкараме още два на мамалигарите ,ние завършихме 3:3,а в София излезе с 8 :!: :o дефанзивни футболисти ,за 0:0 и... ни отнесоха с 0:2 :x !Не знам,но като гледам,май че всичките важни загуби на Стойчо и в ЕКТ и у нас, се дължат на подобна игра „на сигурно“!Според мене той може да играе офанзивен и красив футбол,доказа го при първия си престой на „Армията“,дано се осъзнае навреме и да се върне към него, има нужните футболисти от него си зависи какво може да извади от тях...поживем увидим ;)
Последна промяна от Red joker на 18 авг 2014 12:02, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 18 авг 2014 11:19

Проблемът е, че ние българите силно любим и мразим, и сме хора на крайностите. Крайни сме в шофирането, крайни сме в пиенето, крайни сме в оценките си. Аз лично изразих градивната си критика и след мача в Молдова и след мача в Разград. В тези два мача Стойчо наистина обърка състава и тактиката. Дайте обаче да направим един сравнителен анализ. ЦСКА - отборът може би в най-лошо финансово състояние заедно с Локо Пд, е на първо място (по точки) с Лудогорец. За 5 кръга имахме 4 изключително тежки мача, които конкурентите ни нямаха. Гостуване в Ловеч, на Славия, в Разград, както и "домакинство" на неутрален терен срещу Левски. И въпреки тези тежки мачове, селекцията за 0 лева събрана преди месец сме първи заедно с "милионерите". При положение, че е логично да махнем Стойчо, то тогава Гриша Ганчев трябва дере с оксижен Балъков за представянето му. Нещо подобно ще трябва да направят и другите 10 отбора в "А" група. Нека направим този сравнителен анализ, а не да живеем в 3D реалност, която би ни се искала. Това е все едно да се депресираме, че икономиката на България не е като на Германия, но да не отчитаме, че преди 25 години бяхме много по-бедни от държави като Сърбия и Македония, а сега сме по-богати от тях. Трябва да знаем къде сме, с какъв ресурс разполагаме, какво можем да променим и какво не можем. И оставете какво бил казал Томов, че селекцията ни струвала пари. Берое беше навита да даде Венци Христов и за 100к лева. Ако сме имали да плащаме толкова пари на мениджъри щяхме направо да си вземем Христов. Може и да са се давали някакви дребни суми, но айде да не ми ги говори на мен, че нали доскоро му викаха Сашо Истината. :) Аз лично ще изразявам градивната си критика винаги когато моите аматьорски разбирания го изискват, както след мачовете със Зимбру и Лудогорец за сбърканата тактика и състав. Само че докато ЦСКА не се стабилизира финансово, не спрат да напускат по 12 играчи по независещи от треньора обстоятелства и треньора няма поне 6 месеца в нормална обстановка - аз оставката на Стойчо няма да поискам :!:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 авг 2014 12:08

Red Warrior написа:Проблемът е, че ние българите силно любим и мразим, и сме хора на крайностите. Крайни сме в шофирането, крайни сме в пиенето, крайни сме в оценките си. Аз лично изразих градивната си критика и след мача в Молдова и след мача в Разград. В тези два мача Стойчо наистина обърка състава и тактиката. Дайте обаче да направим един сравнителен анализ. ЦСКА - отборът може би в най-лошо финансово състояние заедно с Локо Пд, е на първо място (по точки) с Лудогорец. За 5 кръга имахме 4 изключително тежки мача, които конкурентите ни нямаха. Гостуване в Ловеч, на Славия, в Разград, както и "домакинство" на неутрален терен срещу Левски. И въпреки тези тежки мачове, селекцията за 0 лева събрана преди месец сме първи заедно с "милионерите". При положение, че е логично да махнем Стойчо, то тогава Гриша Ганчев трябва дере с оксижен Балъков за представянето му. Нещо подобно ще трябва да направят и другите 10 отбора в "А" група. Нека направим този сравнителен анализ, а не да живеем в 3D реалност, която би ни се искала. Това е все едно да се депресираме, че икономиката на България не е като на Германия, но да не отчитаме, че преди 25 години бяхме много по-бедни от държави като Сърбия и Македония, а сега сме по-богати от тях. Трябва да знаем къде сме, с какъв ресурс разполагаме, какво можем да променим и какво не можем. И оставете какво бил казал Томов, че селекцията ни струвала пари. Берое беше навита да даде Венци Христов и за 100к лева. Ако сме имали да плащаме толкова пари на мениджъри щяхме направо да си вземем Христов. Може и да са се давали някакви дребни суми, но айде да не ми ги говори на мен, че нали доскоро му викаха Сашо Истината. :) Аз лично ще изразявам градивната си критика винаги когато моите аматьорски разбирания го изискват, както след мачовете със Зимбру и Лудогорец за сбърканата тактика и състав. Само че докато ЦСКА не се стабилизира финансово, не спрат да напускат по 12 играчи по независещи от треньора обстоятелства и треньора няма поне 6 месеца в нормална обстановка - аз оставката на Стойчо няма да поискам :!:

Точно така,не става дума за „дране с оксижен“,а за градивна критика върху играта на отбора,не относно класирането ;) ,а от Сърбия и Македания дори и да сме по-богати,в което силно се съмнявам,това е ,защото те много са обеднели ,а не защо ние забогатяхме :(

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 18 авг 2014 13:35

1982 написа:Паро отстрани Шахтьор най-вече благодарение на това, че имаше играч като Любо Пенев, но в първенството бяхме гола вода при него и се провали тотално.

Любо пенев има едно Динамо и дотам - провал в първенството и провал в групите на УЕФА.

Паро е велик треньор,заедно с Пената са най-големите български треньори за последните 30години,за шампионата за който говориш,бяхме „гола вода“,а само си спомни ,ако можеш първия ни мач в Петрич-0:0 ,като ни отмениха цели 4 гола :o :shock: ,това говори ли ти нещо-на мене да,просто говедата бяха в началото на ерата „Чорни“ и трябваше НСПП,да се доказва ,като голям ръководител и да оправдае на всяка цена наливането на десетките милиони и на всяка цена да стават шампиони,всяка година 8-) :!: Нас ни режат и досега ,а за тях авантите нямат спирка!
За Любо още не може да се каже ,че е голям треньор,още е в началото на пътя е,там мисля,че нещата се движат от Ради Здравков,но за споменатият от тебе провал,а и не само този,основна вина имат собствениците на Клуба,не забравяй този факт!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 18 авг 2014 14:48

Red joker написа:Любо пенев има едно Динамо и дотам - провал в първенството и провал в групите на УЕФА.
Паро е велик треньор,заедно с Пената са най-големите български треньори за последните 30години,за шампионата за който говориш,бяхме „гола вода“,а само си спомни ,ако можеш първия ни мач в Петрич-0:0 ,като ни отмениха цели 4 гола :o :shock: ,това говори ли ти нещо-на мене да,просто говедата бяха в началото на ерата „Чорни“ и трябваше НСПП,да се доказва ,като голям ръководител и да оправдае на всяка цена наливането на десетките милиони и на всяка цена да стават шампиони,всяка година 8-) :!: Нас ни режат и досега ,а за тях авантите нямат спирка!
За Любо още не може да се каже ,че е голям треньор,още е в началото на пътя е,там мисля,че нещата се движат от Ради Здравков,но за споменатият от тебе провал,а и не само този,основна вина имат собствениците на Клуба,не забравяй този факт!

За мача с Беласица трябва да уточня,че отменените голове бяха 3 (три).Но в отбора си имахме Лече,а сега е Марки.Съдиите и тогава си ни режаха редовно.Играем в Плевен и ни свири същия съдия от мача с Беласица.Лече вкара страшен гол,но съдията отново отмени гола.Мача завърши 0:0 но никой тогава не си и помисляше да поиска оставката на треньора заради равните мачове с Беласица или Спартак.Миналия сезон също ни рязаха зверски.Мача с Морето е емблематичен.Но не вярвам тогава зад "съдийската свирка" да стояха Левски,по-скоро Лудогорец или местните мафиоти от ТИМ.Сигурен съм,че ако отбора ни задържи сегашната си позиция и станем един от главните претенденти за титлата,ще гледаме мачове като този с Морето или Беласица .
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Върни се в “ЦСКА”