Всичко за случая с Анисе.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: ФИФА отказа да картотекира Анисе в ЦСКА

Мнениеот BRF » 27 мар 2012 20:12

danko_sot написа:Това е решение на Фифа и няма как трябва да го приемем. И тук вече и да искаме не може да става дума за Директивата :) ;) . Няма картотеки и за допингираните и тях ще ги мотаят.. Донякъде са прави от БФС, но не знам до колко е това донякъде. Ако ги е страх от Уефа, тъй като знаем, че стандратното наказание за допинг е 6 месеца е разбираемо, но ако е заради Директивата тогава вече нещата стоят по съвсем друг начин. От друга страна Присо ще изгори вероятно поне за 5-6 мача. И отборът супермного се обезкървява, не знам как ще я караме. Но аз не съм си променил мнението за Титан и всички тези несполуки са благодарение на тях, е без случая с Присо. Въпреки това искам титлата ужасно много, надеждата ми е на първо време в Якимов да замени подобаващо Присо, а по нататък с зъби и нокти, ако трябва с юноши но искам да вземем проклетата титла и да натрием хубаво носа на подуенци

Напълно съм съгласен.Просто трябва и Публиката да си свърши неината работа.Както каза Стойчо заедно сме непобедими.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 27 мар 2012 20:22

Така! Предупреждавам, че темата е за Анисе, не става въпрос за публики, Присо, директиви! Който има да пише по нея-да пише, който не, да не спами защото взе да омръзва вече!!!

Бургас
Контакти:

Мнениеот Бургас » 27 мар 2012 20:25

Вальо, чакай включване от Нейчо за пийване и си вземи пари, че имаш да черпиш много народ. Махам се!
Относно Анисето - доволен съм на 50%, останалите 50%, след като се разследват преговорите зад гърба на сегашния му клуб.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 27 мар 2012 20:26

Много слабо участие на "специалистите по Анисе/Анеси"...Очаквам включване от Васконти,Пампи,Светлан и т.н. капацитети.

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 27 мар 2012 20:27

Жоржиньо написа:А добър ден,са кажете че ФИФА Е СИНЯ

Е ти не знаеш ли :mrgreen:
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 27 мар 2012 20:27

Бургас написа:Вальо, чакай включване от Нейчо за пийване и си вземи пари, че имаш да черпиш много народ. Махам се!
Относно Анисето - доволен съм на 50%, останалите 50%, след като се разследват преговорите зад гърба на сегашния му клуб.

и наказание за Черноморец за нередовен договор

Потребителски аватар
bobonikolov

Мнениеот bobonikolov » 27 мар 2012 20:29

Към феновете на Акулите.Казуса Анисе все още не е приключен.Към момента Фифа просто е отказала,служебна картотека,което означава,че играчът не може да заиграе в ЦСКА до края на сезона.Това са думи на Борислав Попов.Което според мен означава,че драмата не е приключила и на лятос могат да станат много неща и Анисе току виж се появил в редиците на отбора.Има разлика между отказ на служебна картотека,което аз си обяснявам в случая с различен статут на играча и тотален отказ на картотека на играча.Не забравяйте,че ФИФА не са се произнесли още по същество-а именно валиден ли е бил договорът му с Черноморец или не.Нали вашият Киряков каза,че ги е уведомил.Ами нека да изчакаме становище и по този въпрос да видим какво ще стане.Обещал съм да се извиня ако не изляза прав,но ще го направя,когато излезе окончателно становище,че Анисе въобще не може да играе за друг клуб,освен за Черноморец,защото има действащ договор с тях.Искам да видя ето такова становище на ФИФА написано черно на бяло и тогава ще призная,че съм сбъркал.

Потребителски аватар
T&T
Контакти:

Мнениеот T&T » 27 мар 2012 20:30

Супер новина - сега момчето спокойно може да продължи кариерата си в литовския Нервезиз.
Последна промяна от T&T на 27 мар 2012 20:32, променено общо 1 път.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 27 мар 2012 20:33

blue avalanche написа:Много слабо участие на "специалистите по Анисе/Анеси"...Очаквам включване от Васконти,Пампи,Светлан и т.н. капацитети.

Скрили са се като бобри. Допреди две седмици обясняваха и правеха едни услуги без ръце на ЦСКА за Анисе, сега ги няма никакви.

Апропо, юридическият отдел на ЦСКА и Георги Градев имат ли едно спечелено дело или иск във ФИФА?
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 27 мар 2012 20:38

Добре, че най-после ще престанем да си хабим енергията около този дето дори не разбрахме как точно се казва. Ако модовете не са премахнали темите от контролите на ЦСКА през зимната пауза, ще видите какво ми е мнението за него - най-слабият от всички. Даже се надявам да заиграе веднага в Черноморец, че ако наистина е толкова добър да им помогне да бият Левски.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “ЦСКА”