danko_sot написа:Това е решение на Фифа и няма как трябва да го приемем. И тук вече и да искаме не може да става дума за Директивата![]()
. Няма картотеки и за допингираните и тях ще ги мотаят.. Донякъде са прави от БФС, но не знам до колко е това донякъде. Ако ги е страх от Уефа, тъй като знаем, че стандратното наказание за допинг е 6 месеца е разбираемо, но ако е заради Директивата тогава вече нещата стоят по съвсем друг начин. От друга страна Присо ще изгори вероятно поне за 5-6 мача. И отборът супермного се обезкървява, не знам как ще я караме. Но аз не съм си променил мнението за Титан и всички тези несполуки са благодарение на тях, е без случая с Присо. Въпреки това искам титлата ужасно много, надеждата ми е на първо време в Якимов да замени подобаващо Присо, а по нататък с зъби и нокти, ако трябва с юноши но искам да вземем проклетата титла и да натрием хубаво носа на подуенци
Напълно съм съгласен.Просто трябва и Публиката да си свърши неината работа.Както каза Стойчо заедно сме непобедими.