Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
19XLVIII

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот 19XLVIII » 02 яну 2017 00:04

Beadona явно има в предвид за парите на кредиторите от гледна точка на оздравяването на клуба. Иначе е нормално на всички да им е през кура за някакви хора, които имат да взимат от някъде някакви пари.

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 яну 2017 00:05

delqnski47 написа:
Beladona написа:
delqnski47 написа:
Кашчей написа:Делянски, ти ли си наивен, или нас мислиш за наивни? Как става номерът в един ден да развалиш договор и да подпишеш друг, с друг контрагент, ако не си водил преговори с втория предварително, като, ама съвсем случайно, и в двата контрагента основна движеща сила е едно лице :roll:

Конфликт на интереси.Кралев,Милева,Ганчев,ЦСКА...
Аз страна не заемам.

Не бе , Кашо ти казва , че Крадлев взема базите от ЦСКА на Ганчу и ги дава на Литекс на Ганчу ... капиш ? Баба ти Дора като синдик ли я месиш ?! Нали си имахте Паслар ....

Да де взел ги защото еди какво си,но това е лъжа.Ок,това сме го коментирали.

Всичко е казано , прав си : Ганчу фалира ЦСКА , преименува си Литекс и сега ще видим докъде ще стигне .... ЦСКА 1948 ще ги видим дали ще минат у В група , после у Б група и като дойдат у А група , тогава ше ви гледам сеира АЗ ! :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 яну 2017 00:07

Beladona написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:
Ааааааа ! Значи сега като вземат НУЛА лева ше им е по - готино , отколкото в плана на Черепа 30 години по 1 млн лева .....познаваш ли числата , сериозно питам ?

Да,защото плана му беше върнат,защото той не бил направил корекции,защото базите били отнети от ПФК ЦСКА АД,а там Кралев защитил ММС,но това било лъжа.Ок,тоя разговор е воден.

Аре да ги подредиш тия неща хронологично и логически да ги навържеш и да се сетиш сам ЗАЩО ЦСКА фалира ....Крадлев не е защитил ММС , защото трябваше да вземе базите от Ганчу ЦСКА още октомври 2015 година , но не посмя !

Да ги отнеме и да затвори Армията.Ок,този разговор вече е воден за Кралев.Няма да го водим пак.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 яну 2017 00:08

Beladona написа:
Всичко е казано , прав си : Ганчу фалира ЦСКА , преименува си Литекс и сега ще видим докъде ще стигне .... ЦСКА 1948 ще ги видим дали ще минат у В група , после у Б група и като дойдат у А група , тогава ше ви гледам сеира АЗ ! :)

Успех в конкурса за емблемата и базите.Ванката Герасимов(вратарчето) ми е приятелче.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 яну 2017 00:09

19XLVIII написа:Beadona явно има в предвид за парите на кредиторите от гледна точка на оздравяването на клуба. Иначе е нормално на всички да им е през кура за някакви хора, които имат да взимат от някъде някакви пари.

Точно така , естествено е , че Кредиторите ще предпочетат да вземат некой лев пред тази НУЛА сега , а НАП да вземе 14 милиона пред тези 500 000 лева сега ....но как да обясниш тва на хора , които казват на Литекс , че е ЦСКА ....и скоро ше припознават Наско Сираков за червена легенда ....Дрпат вече го припозна !

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 яну 2017 00:09

delqnski47 написа:
Beladona написа:

Успех в конкурса за емблемата и базите.Ванката Герасимов(вратарчето) ми е приятелче.

Успех и на теб в този конкурс ! И на мен ми е приятелче !

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 яну 2017 00:11

delqnski47 написа:
Beladona написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:
Ааааааа ! Значи сега като вземат НУЛА лева ше им е по - готино , отколкото в плана на Черепа 30 години по 1 млн лева .....познаваш ли числата , сериозно питам ?

Да,защото плана му беше върнат,защото той не бил направил корекции,защото базите били отнети от ПФК ЦСКА АД,а там Кралев защитил ММС,но това било лъжа.Ок,тоя разговор е воден.

Аре да ги подредиш тия неща хронологично и логически да ги навържеш и да се сетиш сам ЗАЩО ЦСКА фалира ....Крадлев не е защитил ММС , защото трябваше да вземе базите от Ганчу ЦСКА още октомври 2015 година , но не посмя !

Да ги отнеме и да затвори Армията.Ок,този разговор вече е воден за Кралев.Няма да го водим пак.

Ми нали си го цитираш тоя защитник на ММС , спазва си Закона и толкова ....нали преди малко писа , че нема ЗАКОНИ .... :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 02 яну 2017 00:13

Beladona написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:

На мене не ми е нужно.Аз съм си на Армията по дефоулт.Против съм да я затварят.
Sofia.

Потребителски аватар
19XLVIII

Мнениеот 19XLVIII » 02 яну 2017 00:15

Е как няма да го припознае. Не стига че отбора се напълни със селяни, ми сега ще докарат и г****о.

Beladona

Мнениеот Beladona » 02 яну 2017 00:17

delqnski47 написа:
Beladona написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:

На мене не ми е нужно.Аз съм си на Армията по дефоулт.Против съм да я затварят.

Че аз съм против и да затварят Герена , не само Армията .... ти си ми ясен ....ти си фен на Стадиона като спортен имот , не си фен на отбора ЦСКА ! :) и сините да дойдат да играят там с червени фланелки , ти си там ... твойта категория фенове сте ми ясни ....

Върни се в “ЦСКА”