Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
1982

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 14:20

Паро отстрани Шахтьор най-вече благодарение на това, че имаше играч като Любо Пенев, но в първенството бяхме гола вода при него и се провали тотално.

Любо пенев има едно Динамо и дотам - провал в първенството и провал в групите на УЕФА.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 авг 2014 14:23

1982 написа:Паро отстрани Шахтьор най-вече благодарение на това, че имаше играч като Любо Пенев, но в първенството бяхме гола вода при него и се провали тотално.

Любо пенев има едно Динамо и дотам - провал в първенството и провал в групите на УЕФА.

Така де, но поне се запомниха с нещо. По тази логика пък Стойчо в Европа е гола вода, въпреки, че за Мура и Зимбру работеше в ненормални условия. Става дума, че много хора си мислят, че можем да избираме между поне дузина силни треньори, а в България те се броят на пръстите на едната ръка, като някои от тях са вече пенсионери.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 авг 2014 14:24

1982 написа:Паро отстрани Шахтьор най-вече благодарение на това, че имаше играч като Любо Пенев, но в първенството бяхме гола вода при него и се провали тотално.

Провалът на Любо в групите и аз не мога да му простя.Виж Стойчо поне там не се е провалял.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 17 авг 2014 15:00

Аха е ясно... Нотингам,Ливърпул,Монако,Реал Сосиедад,Шахтьор,какви са тези в сравнение с Торпедо Москва,Тулуза,Мура или пък гранда на просперирацият Молдовски футбол,Зимбру????А пък и къде са 2-те грандиозни титли на легендарният спец от Плоски,къде са ''някакви'' смешни 5 титли и 1 купа на Никодимов?Какъв е този?Стойчо е най-великия за всички времена,ЦСКА неможе без него...!
Е,Любо Пенев,какви са тези работи сега,модерни методики,хубав футбол,професионализъм,какви са тези глупости?Ние си искаме Стойчо,това е нашият велик стопанин,който може да бие гадните говеда,които са нашият критерий.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 15:01

Момко, не ми изреждай успехи преди `89-а, времената тогава бяха други.

А и тоя Ливърпул, кой ли вкара златните голове тогава ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 17 авг 2014 15:10

1982 написа:Момко, не ми изреждай успехи преди `89-а, времената тогава бяха други.

А и тоя Ливърпул, кой ли вкара златните голове тогава ...

Футболните му успехи не ги отричам.

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 17 авг 2014 18:10

Стойчо си има кусури ,но за това е живота ,да се развиваш !
Покажете ми последните години след като футбола ни тотално удари дъното ,един успял и по-добър треньор от Стойчо ?
Вярно има издънки ,докато срещу Мура ,нямаше футболисти ,то срещу Зимбру ,няма място за оправдания .Но просто няма по добър от него към момента.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 авг 2014 18:18

percival написа:Стойчо си има кусури ,но за това е живота ,да се развиваш !
Покажете ми последните години след като футбола ни тотално удари дъното ,един успял и по-добър треньор от Стойчо ?
Вярно има издънки ,докато срещу Мура ,нямаше футболисти ,то срещу Зимбру ,няма място за оправдания .Но просто няма по добър от него към момента.

Ами там е проблемът, че той не се развива.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Love in blue
Контакти:

Мнениеот Love in blue » 17 авг 2014 18:35

vaskonti написа:
percival написа:Стойчо си има кусури ,но за това е живота ,да се развиваш !

Ами там е проблемът, че той не се развива.

Стойчо нито успял, нито е добър! Това ще го призная само ако, :lol: стане треньор на Левски и го направи шампион!!
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 17 авг 2014 18:41

Ами липсват ни такива мачове с добри противници като с Лудогорец примерно.Ако беше по стойностно първенството най-вероятно щеше и да бъде по смел и да се понаучи ,но както имаме липса на добри родни футболисти ,таке е и при треньорите.И аз съм го критикувал и аз съм си мислел ,че с 15 млади българи ще сме по добре и по лесно ще се изплащат задълженията ,но хората които се наеха да спасят клуба имат друго виждане.Нека им се доверим ,нека минат 3-4 години ,тогава ако няма резултатите ще сме в правото си да критикуваме и искаме оставки.Грешки като със Зимбру болят ,но такъв е живота ,никой не е безгрешен.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Върни се в “ЦСКА”