Паро отстрани Шахтьор най-вече благодарение на това, че имаше играч като Любо Пенев, но в първенството бяхме гола вода при него и се провали тотално.
Любо пенев има едно Динамо и дотам - провал в първенството и провал в групите на УЕФА.
Стойчо Младенов
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Стойчо Младенов
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Red Warrior
- Контакти:
1982 написа:Паро отстрани Шахтьор най-вече благодарение на това, че имаше играч като Любо Пенев, но в първенството бяхме гола вода при него и се провали тотално.
Любо пенев има едно Динамо и дотам - провал в първенството и провал в групите на УЕФА.
Така де, но поне се запомниха с нещо. По тази логика пък Стойчо в Европа е гола вода, въпреки, че за Мура и Зимбру работеше в ненормални условия. Става дума, че много хора си мислят, че можем да избираме между поне дузина силни треньори, а в България те се броят на пръстите на едната ръка, като някои от тях са вече пенсионери.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
-
petko.h.markov
- Контакти:
1982 написа:Паро отстрани Шахтьор най-вече благодарение на това, че имаше играч като Любо Пенев, но в първенството бяхме гола вода при него и се провали тотално.
Провалът на Любо в групите и аз не мога да му простя.Виж Стойчо поне там не се е провалял.
-
Тик-Так1892
- Контакти:
Аха е ясно... Нотингам,Ливърпул,Монако,Реал Сосиедад,Шахтьор,какви са тези в сравнение с Торпедо Москва,Тулуза,Мура или пък гранда на просперирацият Молдовски футбол,Зимбру????А пък и къде са 2-те грандиозни титли на легендарният спец от Плоски,къде са ''някакви'' смешни 5 титли и 1 купа на Никодимов?Какъв е този?Стойчо е най-великия за всички времена,ЦСКА неможе без него...!
Е,Любо Пенев,какви са тези работи сега,модерни методики,хубав футбол,професионализъм,какви са тези глупости?Ние си искаме Стойчо,това е нашият велик стопанин,който може да бие гадните говеда,които са нашият критерий.
Момко, не ми изреждай успехи преди `89-а, времената тогава бяха други.
А и тоя Ливърпул, кой ли вкара златните голове тогава ...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
Тик-Так1892
- Контакти:
1982 написа:Момко, не ми изреждай успехи преди `89-а, времената тогава бяха други.
Футболните му успехи не ги отричам.
Стойчо си има кусури ,но за това е живота ,да се развиваш !
Покажете ми последните години след като футбола ни тотално удари дъното ,един успял и по-добър треньор от Стойчо ?
Вярно има издънки ,докато срещу Мура ,нямаше футболисти ,то срещу Зимбру ,няма място за оправдания .Но просто няма по добър от него към момента.
Покажете ми последните години след като футбола ни тотално удари дъното ,един успял и по-добър треньор от Стойчо ?
Вярно има издънки ,докато срещу Мура ,нямаше футболисти ,то срещу Зимбру ,няма място за оправдания .Но просто няма по добър от него към момента.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора
percival написа:Стойчо си има кусури ,но за това е живота ,да се развиваш !
Ами там е проблемът, че той не се развива.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Love in blue
- Контакти:
vaskonti написа:percival написа:Стойчо си има кусури ,но за това е живота ,да се развиваш !
Ами там е проблемът, че той не се развива.
Стойчо нито успял, нито е добър! Това ще го призная само ако,
Много трудно е да си добър когато си сред толкова много злобни хора!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Офияциално никога не бих се отказал от ЛЕВСКИ! Колкото и да ме е яд, да ме натъжава и разкъсва сантимента.....ВИНАГИ ЩЕ СЪМ ЕДИН ОТ ТЯХ!!
Ами липсват ни такива мачове с добри противници като с Лудогорец примерно.Ако беше по стойностно първенството най-вероятно щеше и да бъде по смел и да се понаучи ,но както имаме липса на добри родни футболисти ,таке е и при треньорите.И аз съм го критикувал и аз съм си мислел ,че с 15 млади българи ще сме по добре и по лесно ще се изплащат задълженията ,но хората които се наеха да спасят клуба имат друго виждане.Нека им се доверим ,нека минат 3-4 години ,тогава ако няма резултатите ще сме в правото си да критикуваме и искаме оставки.Грешки като със Зимбру болят ,но такъв е живота ,никой не е безгрешен.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!