Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

гражданин от село

Re: Селекция и подготовка на ЦСКА лято 2012

Мнениеот гражданин от село » 04 юли 2012 00:01

Просто някои трябва да разберат,че не може вечно да си на върха,няма го в природата.Всепак от време на време трябва да си почиваш и после с нови сили хоп отгоре. :lol:

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 юли 2012 00:09

гражданин от село написа:Просто някои трябва да разберат,че не може вечно да си на върха,няма го в природата.Всепак от време на време трябва да си почиваш и после с нови сили хоп отгоре. :lol:

Напълно си прав! Иначе за джиесемите ни нямаше да ни трябват зарядни. Презареждаш батериите и ги пълниш с нов живот, това е! :lol: Прекалено меланхолични станахме... :lol:
Последна промяна от dreben23 на 04 юли 2012 00:13, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 04 юли 2012 00:10

dreben23 написа:
гражданин от село написа:Да се надяваме,че всичко вече е наред,иначе доста го хвалят.Но ми направиха лошо впечатление,че не псуваха ръководство и собственици,че са го продали. :lol:

Нарича се манталитет, братле, дума непозната по нашите ширини! Аз съм твърдо за подкрепата на отбора каквото ще да е ръководството, колкото и некадърни да са като ръководители, винаги ще подкрепям отбора си с цялото си сърце и душа! Нашите реалности тук са други бе хора...приемете този факт и заедно да се борим напред към върха! И аз обожавам Мораеш, но той не е за нас, трябва да се развива момчето!

А ще ми кажеш ли Металург с какво са повече от нас? Нямат шанс за повече от трето място, ние поне можем да се борим за първите 2 места..

Да попитам пак.. Кога се тегли жребият за програмата?

P.S. Нашите батерии вече преливат от енергия.. :lol:

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 юли 2012 00:16

Случаят с Мораеш е тъмна Индия,какви ли не спекулации се изписаха.А иначе в повече и то много в повече имат пари.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 04 юли 2012 00:35

Доколкото разбирам и следя футбол Металург не ни превъзхожда с абсолютно нищо, но явно там дават сериозни пари. Не случайно Вили Димитров се е окопал, че чак и в ръководството пост му гласят! ;) Кофти малко, но факт. Не ми се вярва просто Мораеш да изкара там дълго с тези качества, той е жаден за истински футбол просто! Но пък наистина, ако беше отишъл в Удинезе, не се знаеше дали ще се справи с жестоката конкуренция там! Немислимо е да се сравнява Металург с Удинезе, ЦСКА с Металург също - те нямат никакви успехи! Ето, абсолютно никакви успехи нямат и са основани 1996 г! en.wikipedia.org/wiki/FC_Metalurh_Donetsk Съгласен съм със забележката на колегата- Мораес не е и за тях! Но пък той си е преценил човека, че трябва да се изкачва нагоре стъпало по стъпало, да му пожелаем успех и да отиде и в по-голям клуб! :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 юли 2012 00:44

Дори да се изкачи в Динамо или Шахтьор това вече са много сериозни отбори от доста над средноевропейско ниво.Дори един Удинезе за сега не може да се сравнява с тях.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 04 юли 2012 00:52

При добър сезон има огромен шанс да поеме към Шахтьор, защото двата отбора са от един град, а и шампионите на Украйна разчитат на украинци назад и бразилци в атака. Дано вземем някакъв процент от бъдещ трансфер, защото се надявам да бъдещето на този голям човек да е бляскаво.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 юли 2012 01:05

Явно,когото нещо трябва да остане в тайна няма "изтичане" на информация,за Мораеш разбраха медиите,чак когато напусна лагера и отпътува за Австрия.Така че тези "изтичания" са ми много интересни с каква цел са,оставям на страна журналистическите съчинения.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 04 юли 2012 01:11

Изображение

Вместо Делев може да играе Удоджи и в краен случай Присо. Дано подпишем с Педро Мендеш, би бил добра резерва за крило, особено в лявата зона.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 04 юли 2012 01:20

Ами ако я одобрят кака Мартина,нали беше дясно крило? :)

Върни се в “ЦСКА”