Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот baraba » 31 дек 2016 16:47

ЕМИЛ написа:Дълговете ги натрупаха Титан , Лупи и останалите нехранимайковци , но ЦСКА фалира при управлението на Ганчев понеже той не пожела да извади 30млн лева са ги плати .Така той закри отбора и ощети държавата .
И за това създаде нов клуб с лиценза на Литекс с подобно име като на фалиралия вече за да замаже очите на червените фенове .

Това е горчивата истина .

Горчивата истина е , че мноого ви се искаше , отбора да е закрит , ама нъцки , не ви се получи и затова сега газ пикаете и кесите при нас ЦСКА , а не се занимавате с вашия "жив труп" , който върви точно по същите стъпки , като ЦСКА , ама после ще ни обяснявате , че не било същото , нищо че и в това ще сте .... пак втори ;) И не , "ТОЙ" създаде , а всичко бе инициирано от "специалиститет" от БФС , които искаха непременно да върнат ЦСКА в елита и съгласуваха този начин , точно с УЕФА , ама вие си чакайте още от там някакви новини , ами да ви светна , няма да има новини от там (поне такива , каквито на вас ви се иска да чуете) :idea:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 дек 2016 16:48

Beladona написа:Виждам ги много добре .... но търся из тях някой да признае , че микренския Ганя , по негово време ЦСКА фалира и да го обявим за Смелчак на 2016 ....но нема , брате ....всички са се сгушили и никой не признава очевидния факт , а ми говорят кой натрупал дълговете ....сега Левски ако фалира , кой ше е виновен - Батков ли ?! :)

Микренския Ганя никога не е имал нищо общо по документи с ПФК ЦСКА АД.А и няма как да има,то е логично да не си вкара таралеж в гащите.Що мислиш че Лупарата си би камшика в точния момент.Тия неща не ти ли правят впечатление....нещо...
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 дек 2016 16:48

И Спас Русев, според Ивчо, ще е в ролята на Бай Мангал , щото той не е трупал дълговете на Левски ...те са трупани от Батков , Тонев и Сие ..... значи мангалите , дето последни фалират фирмите с дълговете не са виновни ?! Хахахах ! Само , че в нашия случай , имаме Спаско и Ганя , дето все пак са учили нещо ....Ганя даже си сложи Тошко и Паслар да обират пешкира , той не е толкова тъп , все пак е учЕн Ганя .....Карл Маркс е завършил ....ВИИ !

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 31 дек 2016 16:49

Beladona написа:
ivo55 написа:Глупости, Батков, Тотонев и Сталийски да имат отношение към тия 20млн дълг? АбсурТ.
И за всички хиляди фирми, които фалират и се оказва, че са прехвърлени на мангали, кой е виновен? Ми мангалите, естествено. Настоявам Бела Донка имидиътли да стане или депутат или Главен прокурор. Да въздаде бело правосъдие. А бе, Донке, ти май постоянно си на бело, та от там и прекора ти?!?

Чакай , да уточним ....ти казваш , че тъй като ЦСКА е фалирало в ръцете на Ганя , той като последен собственик е в ролята на Бай Мангал , както примерно братя Диневи бяха намерили некъв мангал да опере пешкира за натрупалата им задължения по ДДС и други данъци фирма ?! Хахахахах ! Наистина завършваш ударно 2016 година ! Бравос !

Човека ти каза , право куме в очи : Ти си интелектуален фалит , а ти си дудни , колкото си искаш ;)
И да ти кажа , прав си е човека ;)
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 дек 2016 16:56

delqnski47 написа:
Beladona написа:Виждам ги много добре .... но търся из тях някой да признае , че микренския Ганя , по негово време ЦСКА фалира и да го обявим за Смелчак на 2016 ....но нема , брате ....всички са се сгушили и никой не признава очевидния факт , а ми говорят кой натрупал дълговете ....сега Левски ако фалира , кой ше е виновен - Батков ли ?! :)

Микренския Ганя никога не е имал нищо общо по документи с ПФК ЦСКА АД.А и няма как да има,то е логично да не си вкара таралеж в гащите.Що мислиш че Лупарата си би камшика в точния момент.Тия неща не ти ли правят впечатление....нещо...

Много неща ми правят впечатление .....Ганя си сложи Тошко и Паслар за мюрета , но той беше Де Факто собственика ! Той и у Литекс е никой и подобни глупости .... да ти кажа Лупарата що си би камшика ....щото беше заложил акциите на ЦСКА пред Манджуци и Инджовци за около 5 млн лева , не можа да върне парите и те си поискаха залога ....което е нормално !

Ти нали помниш Животното и Куфара как му се зъбеха една сутрин пред сградата на БТВ с думите ДАЙ АКЦИИТЕ .... ми НА ви ги .... с други думи , драги ми , Делянски , Манджуковци и Инджовци купиха акциите на ЦСКА от Лупарата за около 5 млн лева .....после Ганя ги купи от тях , и после Ганя фалира ЦСКА ....капиш ?

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 дек 2016 17:10

Beladona написа:
delqnski47 написа:

Много неща ми правят впечатление .....Ганя си сложи Тошко и Паслар за мюрета , но той беше Де Факто собственика ! Той и у Литекс е никой и подобни глупости .... да ти кажа Лупарата що си би камшика ....щото беше заложил акциите на ЦСКА пред Манджуци и Инджовци за около 5 млн лева , не можа да върне парите и те си поискаха залога ....което е нормално !

Ти нали помниш Животното и Куфара как му се зъбеха една сутрин пред сградата на БТВ с думите ДАЙ АКЦИИТЕ .... ми НА ви ги .... с други думи , драги ми , Делянски , Манджуковци и Инджовци купиха акциите на ЦСКА от Лупарата за около 5 млн лева .....после Ганя ги купи от тях , и после Ганя фалира ЦСКА ....капиш ?

Защо Милева изключи ММС от списъка на кредиторите?
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 дек 2016 17:13

delqnski47 написа:
Beladona написа:
delqnski47 написа:

Защо Милева изключи ММС от списъка на кредиторите?

Тука вече сбърка фатално !!! Не Милева , драги ми Делянски , а лично адвокатчето на Ганя , същото дето подаде докс за ФК Лупи , та тва сладурле , оспори вземането на ММС към ЦСКА ..... тази лъжа да не съм те чул повече да я повтаряш !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 дек 2016 17:17

Beladona написа:
Тука вече сбърка фатално !!! Не Милева , драги ми Делянски , а лично адвокатчето на Ганя , същото дето подаде докс за ФК Лупи , та тва сладурле , оспори вземането на ММС към ЦСКА ..... тази лъжа да не съм те чул повече да я повтаряш !

Къде е това оспорване?
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 31 дек 2016 17:31

delqnski47 написа:
Beladona написа:

Къде е това оспорване?

Има го по делото , ако имаш достъп , чети и се ограмотявай .... само евтини лъжи като тая недей да пишеш , ти не си Дрпат !

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 31 дек 2016 17:32

Beladona написа:
delqnski47 написа:
Beladona написа:

Къде е това оспорване?

Има го по делото , ако имаш достъп , чети и се ограмотявай .... само евтини лъжи като тая недей да пишеш , ти не си Дрпат !

То тука всичко е лъжа до доказване на противното.
Sofia.

Върни се в “ЦСКА”