Стойчо Младенов

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Re: Стойчо Младенов

Мнениеот Red Warrior » 17 авг 2014 10:00

Твърдо стоя зад Стойчо, но е факт, че за втори път след мача в Молдова обърка състава и схемата на игра. Не може да оставиш най-добрият си играч - Тони Силва резерва. Играхме в схема 4-5-1 може би за първи път. Съгласен съм, че излязохме прекалено страхливо и с мисъл да не паднем. Няма как да играеш на контраатака когато футболистите ти са по-бавни от тези на Лудогорец. Отделно е глупаво да не заложиш на най-добрите си футболисти, а те са в атака, не в защита и халфовата линия. Както подкрепям Стойчо, така е редно и да изказвам градивна критика когато това е нужно. Иначе няма да бъда честен към себе си. Но основната причина е наистина класата на Лудогорец. Вижте, че дори техните резерви, правят по три крачки на една на Галчев например. По-бързи са и по-технични. Това са горчивите факти, които са си закономерни. Лудогорец може да си позволи да купи ляв бек за 3 млн. лева и да го държи резерва. Такова нещо не можеше да си позволи дори Левски в най-силните си години по времето на Чорни и Мобилтел.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 авг 2014 10:35

Тик-Так1892....
100% не си Чорбар :idea:
Не знам какво се опитваш да постигнеш с тоя рев против Стойчо, но определено няма да се получи ефекта които желаеш :idea:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 17 авг 2014 10:38

daniel875 написа:Не можеш да броиш, има още две като помощник треньор на Генерала - 2:0 и 3:1 на финала за купата. После кой не можел да брои? Ама и ние имаме много успехи над него - 1:0 с гола на Мендоса, 1:0 с гола на Йовов, победата за купата след дузпи. Има и още.
Броиш избирателно.

2002 в дъжда май месец, май ви би той заедно със Стоян Йорданов. Не си спомням какъв се водеше тогава, но мисля че беше на скамейката.

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 авг 2014 10:51

Venko123 написа:Защо Стойчо го е толкова страх от Лудогорец не разбирам?
Някой в официалния форум беше написал, че ако играчите на Разград излязат с екипите на Левски Стойчо ще ги помете...И аз мисля така.
Когато тръгнеш само и единствено да се браниш - губиш. Хубаво, да се върнат в защита, ама поне да пресират...А те оставяха съвсем спокойно играчите на Лудогорец да си влизат 20 метра навътре към нашето поле без да имат някаква съпротива...
Няколко пъти пробва само с бранене и във всичките случаи загубихме от тях...
За мен Стойчо направи грешки със стартовия състав снощи - Галчев, Маркиньос, Миле, Платини нямаха място на терена...трябваше да играят Антон, Тони, Филипе и Бергонси, ама това си е мое мнение. Да не кажете, че давам акъл на Стойчо и се правя на треньор.
Супусепа и Причиненко не съм ги споменавал въобще, но според мен ще са много по-добра двойка защитници отколкото свършилите с футбола Валентин и Тунчев.

Защото Младенов е СТРАХЛИВ треньор - винаги е бил и винаги ще бъде! Отгоре на всичко прави ужасяващо много тактически грешки по време на водене на мачовете - плюйте ме колкото искате, но един Стойчо Стоев е с класа над него в това отношение! Трагично е, че ЦСКА показа някаква игра едва след като мачът беше решен вчера..Говорите за класата на Лудогорец, която е безспорна.. хайде тогава да си припомним каква беше класата на конкуренцията в А група, когато Младенов ставаше шампион и правеше рекордни серии без загуба?! Отговорът е НИКАКВА! В условията на реална конкуренция си личи колко струва един треньор, това е моето мнение, пък сектантите нека си мърморят за мишки и тн
Изображение

Изображение

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 авг 2014 10:53

Venko123 написа:
daniel875 написа:Не можеш да броиш, има още две като помощник треньор на Генерала - 2:0 и 3:1 на финала за купата. После кой не можел да брои? Ама и ние имаме много успехи над него - 1:0 с гола на Мендоса, 1:0 с гола на Йовов, победата за купата след дузпи. Има и още.
Броиш избирателно.

2002 в дъжда май месец, май ви би той заедно със Стоян Йорданов. Не си спомням какъв се водеше тогава, но мисля че беше на скамейката.

Главен мениджър се водеше на отбора - назначен малко преди това..
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 10:55

CSKA69 написа: хайде тогава да си припомним каква беше класата на конкуренцията в А група, когато Младенов ставаше шампион и правеше рекордни серии без загуба?! Отговорът е НИКАКВА!

Нагъл лъжец.

Сезон 2002/03 Левски беше класи над сегашните отбори в А група, с които се бори Лудогорец. Имаха зад гърба си милионите на Чорни и в Европа играеха никак не лошо.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 авг 2014 11:02

CSKA69 написа:
Venko123 написа:Защо Стойчо го е толкова страх от Лудогорец не разбирам?
Някой в официалния форум беше написал, че ако играчите на Разград излязат с екипите на Левски Стойчо ще ги помете...И аз мисля така.
Когато тръгнеш само и единствено да се браниш - губиш. Хубаво, да се върнат в защита, ама поне да пресират...А те оставяха съвсем спокойно играчите на Лудогорец да си влизат 20 метра навътре към нашето поле без да имат някаква съпротива...
Няколко пъти пробва само с бранене и във всичките случаи загубихме от тях...
За мен Стойчо направи грешки със стартовия състав снощи - Галчев, Маркиньос, Миле, Платини нямаха място на терена...трябваше да играят Антон, Тони, Филипе и Бергонси, ама това си е мое мнение. Да не кажете, че давам акъл на Стойчо и се правя на треньор.
Супусепа и Причиненко не съм ги споменавал въобще, но според мен ще са много по-добра двойка защитници отколкото свършилите с футбола Валентин и Тунчев.

Защото Младенов е СТРАХЛИВ треньор - винаги е бил и винаги ще бъде! Отгоре на всичко прави ужасяващо много тактически грешки по време на водене на мачовете - плюйте ме колкото искате, но един Стойчо Стоев е с класа над него в това отношение! Трагично е, че ЦСКА показа някаква игра едва след като мачът беше решен вчера..Говорите за класата на Лудогорец, която е безспорна.. хайде тогава да си припомним каква беше класата на конкуренцията в А група, когато Младенов ставаше шампион и правеше рекордни серии без загуба?! Отговорът е НИКАКВА! В условията на реална конкуренция си личи колко струва един треньор, това е моето мнение, пък сектантите нека си мърморят за мишки и тн

Проблема е, че сега нямаме реална конкуренция. Тоест - Лудогорец няма реална конкуренция. Разликата е прекалено голяма. Дори с този слаб ЦСКА можехме да станем два пъти шампиони последните три години, ако ги нямаше тях.

П.П.:Както виждаш когато виждам грешки на Стойчо си казвам градивната критика, но не съм съгласен да се плюе по дефолт по него.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 17 авг 2014 11:21

1982 написа:
CSKA69 написа: хайде тогава да си припомним каква беше класата на конкуренцията в А група, когато Младенов ставаше шампион и правеше рекордни серии без загуба?! Отговорът е НИКАКВА!

Нагъл лъжец.

Сезон 2002/03 Левски беше класи над сегашните отбори в А група, с които се бори Лудогорец. Имаха зад гърба си милионите на Чорни и в Европа играеха никак не лошо.

Така ли? А съставът на ЦСКА беше съграден около гладни, голи и боси младежи? Собственик не беше най-богатият българин? Категорично и през сезон 2002-2003-а, и сезон 2007-2008-а, ЦСКА беше най-добре селектираният и окомплектован отбор у нас и логично стана шампион, въпреки че пак не всичко мина гладко - помня и пролетта на 2003-а,когато тимът изпусна сериозно парата - отстраняването от Левски за Купата по един отвратителен начин (отново СТРАХ от Младенов в реванша на Герена и тн)..

Red Warrior, аз също не харесвам стила на плюене по дефоулт, но го прилагам към Младенов (Нямам нищо лично към него и го УВАЖАВАМ като един от легендарните футболисти на ЦСКА) по простата причина, че този човек повтаря един и същ начин на работа при всяко връщане в ЦСКА (за ЧЕТВЪРТИ път е начело), а има една стара поговорка, че само глупакът прави едни и същи опити с надеждата да получи различен резултат.. Е, ние всички глупаци ли сме? Аз отказвам да бъда :arrow:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 11:24

Аз просто ти пиша, че ЦСКА имаше тогава по-сериозна конкуренция, отколкото Лудогорец сега. В последните години в българския футбол е тотално безпаричие и отборите са много слаби. Тогава не беше така - Левски, ЦСКА, Литекс, Локомотив-Велбъжд ..... 5-6 отбора си бяха с доста стабилен финансов гръб и не се излагахме в ЕКТ като кифладжии.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Тик-Так1892
Контакти:

Мнениеот Тик-Так1892 » 17 авг 2014 12:49

Teo написа:Тик-Так1892....
100% не си Чорбар :idea:
Не знам какво се опитваш да постигнеш с тоя рев против Стойчо, но определено няма да се получи ефекта които желаеш :idea:

Защо????Нямам ли право на мнение??За мен АСПАРУХ НИКОДИМОВ е много по-голяма легенда на ЦСКА,защото е донесъл страшно много радости на дядо ми и бащи със успехите си в Европа,ЦСКА под негово ръководство изнася най-силният мач на български отбор в Европа.По същата логика групичката тук,която псува Паро мога да кажа,че не са цесекари!!!Стойчо е легендарен футболист на ЦСКА,но като треньор е абсолютна 0,тотално неграмотен тактически,абсолютно некадърен.Един тактически добър треньор може да победи и по-силен като качества на футболистите отбор.Още повече,че Дерменджиев въпреки всички хфаления от про-Лудогорските медии,лично за мен е просто помощник-треньор и нищо повече.Стойчо Стоев не беше лош,но това,което днес играе Лудогорец е главно благодарение на Петев,той е мозъка и сътворителя.
Освен това Стойчо със присъствието си носи само вреди на ЦСКА,абсолютен манипулатор,както и миналата година след загуба на точки,почваше да пее една и съща песен за кафетата и плажовете,днес е,че сме ''желаели'' смъртта на ЦСКА тези които не го искаме в клуба,пълни глупости.Стойчо и лупитата са озурпирали ЦСКА и са го превърнали в семейна фирма Младенови,която няма нужда от заплати,защото комисионните от мениджърите са им достаъчно добри.

Върни се в “ЦСКА”