КБ : ЦСКА - Литекс - 2:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CSKAEOTBORA
- Контакти:
Re: КБ : ЦСКА - Литекс - 20.04 сярда /21:00/
А бе, дано се получи дерби, пък както и да завърши ще съм доволен. Гледа ми се интересен БГ футбол, не уреден (всички знаем, че мача в Ловеч беше уреден, беше очевадно). Дано поне днес играят с върха на силите си. 
ЦСКА е отбора, един единствен на света, за него ще се боря, и няма да го предада!!!
- THE RED SNAKE
- Контакти:
Този мач, както и да завърши коментари всякакви ще има, ако бие ЦСКА - Литекс дали мача, ако бие Литекс - ще започнат да ни обясняват колко са силни Литекс или пък колко са слаби ЦСКА и пр. За мача смятам, че ЦСКА ще продължи. Победа с 2:0
! Мачкайте, армейци!!!
shotgun blues написа:berbatov написа:3:0 -Аз други прогнози не давам за ЦСКА, време е да се збадне.. Вие как я мислите?
незнам дали прогнозата ти ще се ЗБАДНЕ ,но аз съм сигурен че ЦСКА ще победи без никакви проблеми и ще играе финал
от фен на Литекс
ЕЕЕ, точно тебе чаках да ми кажеш как се пише Ъглов удар
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
VraTar4o написа:berbatov написа:3:0 -Аз други прогнози не давам за ЦСКА, време е да се збадне.. Вие как я мислите?
Мислим че трябва да влизаш в час по Бел
..и аз така мисля, само да не съм закъснял и да не ми пишат неизвинени отсъствия
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER
- storm
- Контакти:
Абе вие тука още ли умувате кой ще бие ? То ясно 1:0 за Цска.. 
[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
berbatov написа:VraTar4o написа:berbatov написа:3:0 -Аз други прогнози не давам за ЦСКА, време е да се збадне.. Вие как я мислите?
Мислим че трябва да влизаш в час по Бел
..и аз така мисля, само да не съм закъснял и да не ми пишат неизвинени отсъствия
За тебе не знам но аз в тези часове въобще не влизам просто защото по БЕЛ ми преподава туркиня
Мачкаме ги с 3-1
никви шансове за ЛЕКС Ловеч
подуене е тумура на футбола ни и ражда само писатели и д'журналисти
marmi52 написа:Споко бе, пич !![]()
Никой не казва нищо против ЦСКА. Просто на мен лично ми изглежда някак примиренческо поведението на Литекс.
Вчера Любо Пенев обяви ЦСКА за фаворит в мача![]()
Не е нормално, защото Литекс е настоящия носител на купата и е с цели 14 точки пред ЦСКА в първенството !!!
Гледам дори, че във форума на Литекс няма пусната тема за този мач ...., макар че е имало тема за всеки друг мач на отбора им, дори такива с противници като Академик и приятелски мач с Лудогорец ...
![]()
Дали пък феновете в града на люляците не знаят нещо предварително ?!?![]()
Какво няма викаш във форума на Литекс http://pfclitex.com/forum/viewtopic.php?f=4&t=2969

- plamen_15_93
- Контакти:
ЦСКА: Караджов, Бандаловски, Попов, Акуаро, Трифонов, Янчев, Галчев, Маркиньос, Делев, Нелсън, Платини
Никакви изненади в стартовите ви 11.
По БТВ казаха и нашите, но бях на шумно място и доколкото успях да чуя, Христо Янев не е в стартовите 11.
По БТВ казаха и нашите, но бях на шумно място и доколкото успях да чуя, Христо Янев не е в стартовите 11.