Dani написа:Според мен е по-добре нападението да е така:
-----------------Шеридън----------------
Нелсън--------Маркиньос-----------Делев
Незнам каквото каже Радуканов,а Шеридън няма мач в турция..
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Dani написа:Според мен е по-добре нападението да е така:
-----------------Шеридън----------------
Нелсън--------Маркиньос-----------Делев
|Georgi написа:Да попитам... някой може ли да каже каква е статистиката от мачовете на Герена? Рових, рових, но нищо не открих , а пък съм млад (20) и не съм запознат
Съдийската комисия на БФС обяви официално наряда на очаквания главен съдия на дербито между Левски и ЦСКА в събота от 18:00 часа, като това ще бъде Антон Генов от София.
Помощници на ветеринаря ще бъдат Николай Ангелов и Веселин Мишев, а четвърти рефер на стадион Георги Аспарухов ще бъде Александър Костадинов.
Назначението на Генов едва ли е изненада за когото и да било, след като той свири последните няколко издания на Вечното дерби.
VraTar4o написа:Аз вярвам в победата аз вярвам в всички момчета аз вярвам в Радуканов , вярвам в Борисов вярвам в Костадинов ВЯРВАМ В ВСИЧКИ !
Напред Червените ! АЗ ВЯРВАМ ! Повярвайте и вие , победата е в ЧЕРВЕНО ..!
Thsmith написа:|Georgi написа:Да попитам... някой може ли да каже каква е статистиката от мачовете на Герена? Рових, рових, но нищо не открих , а пък съм млад (20) и не съм запознат
1 победа имате и 2-3 равенства...
|Georgi написа:Да попитам... някой може ли да каже каква е статистиката от мачовете на Герена? Рових, рових, но нищо не открих , а пък съм млад (20) и не съм запознат
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 16 госта