ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: ОФИЦИАЛНО: ЦСКА поиска извънреден конгрес и смяна на цялото

Мнениеот kireto2 » 12 сеп 2010 02:48

Истината е ,че от ЦСКА официално поискаха съдийска подкрепа! Кажете ми след това реване последните няколко дни ,кой съдия ще свири дузпа срещу ЦСКА! От тук нататък всяка симулация на червените ще се свири! Това ще го усетят още следващия кръг славистите!

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Re: Заслужават ли подкрепа, червените ни опоненти?

Мнениеот kireto2 » 12 сеп 2010 02:49

WeReWoLf написа:Да, трябва да ги подкрепим, защото иначе колелото отново ще се завърти и следващия път пак ние ще сме ощетените.

Уважавам изключително много Боби и останалите за постиженията им като футболисти, но трябва да напуснат веднага БФС за доброто на българския футбол.

+1

Потребителски аватар
ficho17
Контакти:

Мнениеот ficho17 » 12 сеп 2010 03:26

Ами човек който да застане на поста на Боби който да промени нещата към добро да се сещате за такъв :?
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....

Потребителски аватар
Botev vratza :-)
Контакти:

Мнениеот Botev vratza :-) » 12 сеп 2010 04:28

Всеки,който живее с футбола в България би искал оставката на Михайлов,незвисимо от кои отбор е.... :|
Ботев Враца и Манчестър Юнайтед

Потребителски аватар
drakata
Контакти:

Мнениеот drakata » 12 сеп 2010 04:31

zavinagicska написа:Айде стига с тая изтъркана плоча бре на запад какви задължения имат всички отбори що не играят във В група, ами вие нали играхте вместо нас след заслужентата ни титла в шампионска лига и какво, тогва Господ ви показа че отсъжда на вски му полагащото се така че не се смей а се кръсти да не ви стига.

Приятел задълженията на отборите на запад са от друго естество.
Те не дължат пари за трансфери, наеми и заплати.
А относно служебното ни участие, трябваше да играят или Левски или Кремиковци.
Така наистина Господ ви показа че отсъжда на вски му полагащото се.
Според 1/3 от британските ученици СИРЕНЕТО расте по дърветата.

Потребителски аватар
bluegabrovo
Контакти:

Мнениеот bluegabrovo » 12 сеп 2010 05:58

Точно тази мафия ви позволява да съществувате като футболен клуб.цска трябваше отдавана да бъде изхвърлен от футбола в България.Никаква погкрепа за клуб оставил хиляди работници на Кремиковци на улицата без работа и хляб.Стига прошки и отлагания,кога най после „честните“ Титан ще се разплатят със банки,държава и бивши футболисти.[size=150]НЕ,НЕ,НЕ И ПАК НЕ.НИКАКВА ПОДКРЕПА ЗА ЦСКА ВЪН ОТ ФУТБОЛА И СПОРТА.Стига сте плакали като вдовица за ....... .Време е да слезете на земята и да видите истината в очите.Махнет червените си очила,небето и морето са сини а животат ви е сив.Късно е за ваша перомяна време е да се осъзнаете и сами да се „извадите от футбола“ няма вече червена армия и ЦК на БКП.Животат е друг всеки срещу всеки.
САМО ЛЕВСКИ,ДОКАТО СИН Е НЕБОСВОДА
С ДЕВИЗ ЕДИН НАПРЕД НАГОРЕ

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 12 сеп 2010 06:26

ЦСКА заслужават само най-лоши работи да им се случват.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 сеп 2010 07:00

stannn написа:
Levski_Valencia написа:
kolokolo написа:ЗАкриване на БФС и Лефски е единственото спасение за БГ футбола .
Шефовете се усетиха че без война с мафията , гаврата ще продължи .
Фенчетата също трябва да се светнат .

Какво общо има Левски,вие играхте срещу...Литекс ?!!А ако се закрие федерацията,няма как да спасиш футбола,лигата може да организира вътрешното първенство,но пред Европа и света ни представлява федерацията!Така че,няма да има и футбол.Единственото спасение за българския футбол е;-изваждане на Цска от А група ,заради нелегалния лиценз и започване на чисто,от В група.Това е най-добрият вариант ,и за вас и за Бг футбола!

Ако ние сме за В група и вие трябва да дойдете с нас. При нас поне не е доказано, че сме играли в наредени мачове. Питай Гибона дали не си е признал за нареден мач на Левски.

Ти знаеш ли как Петър Жеков вкара 4 гола в последен мач от А група, за да може да вземе една от "обувките" на УЕФА?А знаеш ли как Г. Велинов подаваше топката на нападателите на "Славия", за да могат да победят и прецакат провинциален отбор за 3-то място.Тогава в-к "Народен спорт" писа, че дори скамейките на стадиона са се изчервили от срам.Но това не е наредено, нееее!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

vesodoc
Контакти:

Мнениеот vesodoc » 12 сеп 2010 07:14

Аз съм против футболистите да управляват БФС. Мисля, че те се оядоха и изложиха като управленци. Освен това начина, по който смениха Батето, беше отвратно ченгеджийски.
Въпросът е кой ще дойде на тяхно място. Да не стане от трън - та на глог, само че по-висок.
Може ли някой да ми каже какво би се случило, ако Емо Костадинов си подаде оставката от Изпълкома, както заплаши вчера. Ще пропадне земята ли, що ли...
Не се ядосвайте, няма никакъв смисъл. И ЦСКА, и Литекс са слаби тоя сезон. Никой не им е виновен. Не че Левски сме много силни, ама поне май има повече ред при нас. Поне сега.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 сеп 2010 07:24

kolokolo написа:След като лично шефа на НАП каза че ЦСКА е единствения клуб плащал нормално данъци ,
само наглите милиционерчета останаха да мучат . В Симеоново така ги учат .
Даржавата трябва да се намеси , закриване на БФС , нов устав ,разделяне на професионалния от аматьорския футбол .

Шефът на НАП говореше за заплати, а не за данъци, но ти така помниш, така казваш :mrgreen:

Ако се намеси дАржавата в делата на БФС, България изхвърча от международния футбол на всички нива.Това е Закон за ФИФА и си го спазва добросъвестно.Аз също съм за махането на Михайлов и въобще на цялата пасмина от четвърти в света от БФС, но ми се струва, че трудно ще стане.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Върни се в “ЦСКА”