Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Tommi написа:При изпълнението ми се стори, че един от ЦСКА беше навлязъл в наказателното поле и трябваше да се повтори дузпатаА съдията можеше да свири фаул преди нарушението за дузпа.
levskizavinagii написа:Tommi написа:При изпълнението ми се стори, че един от ЦСКА беше навлязъл в наказателното поле и трябваше да се повтори дузпатаА съдията можеше да свири фаул преди нарушението за дузпа.
Ее, ти се оля. Излязъл бил. Ако беше попречил на дузпата ок, ама за няква крачка..
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!
veni__85 написа:Tommi написа:При изпълнението ми се стори, че един от ЦСКА беше навлязъл в наказателното поле и трябваше да се повтори дузпатаА съдията можеше да свири фаул преди нарушението за дузпа.
И аз го видях дузпата трябваше да се повтори
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Потребители, разглеждащи този форум: ivo55 и 98 госта