ЦСКА-Литекс

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

AnalBreaker
Контакти:

Re: ЦСКА-Литекс

Мнениеот AnalBreaker » 11 сеп 2010 21:36

Греда :evil: :evil:
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 11 сеп 2010 21:36

малшанс :evil:
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 11 сеп 2010 21:37

Tommi написа:При изпълнението ми се стори, че един от ЦСКА беше навлязъл в наказателното поле и трябваше да се повтори дузпата :roll: А съдията можеше да свири фаул преди нарушението за дузпа.

И аз го видях дузпата трябваше да се повтори

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 11 сеп 2010 21:38

levskizavinagii написа:
Tommi написа:При изпълнението ми се стори, че един от ЦСКА беше навлязъл в наказателното поле и трябваше да се повтори дузпата :roll: А съдията можеше да свири фаул преди нарушението за дузпа.

Ее, ти се оля. Излязъл бил. Ако беше попречил на дузпата ок, ама за няква крачка..

Принципно се пребива дузпа при навлизане в наказателното, но друг е въпроса че по целия свят много рядко се спазва това правило. Но да го запомнят "червените", които реваха че съдията щял да ги реже - в тая ситуация има абсолютното право по правилник да пребие дузпата и щеше да ги "пореже" с пълно основание, дори нямаше да се налага да измисля дузпи и картони.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 11 сеп 2010 21:39

veni__85 написа:

И аз го видях дузпата трябваше да се повтори

Стига сме издребнявали. Сега мача е по-интересен. Пък и добро мачле се получава :P

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 11 сеп 2010 21:39

ГООООООООООООООООООООООООООООООООООООЛ Курвиииииииииииииииииииииии!
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 11 сеп 2010 21:39

ГОООООЛ!
helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 11 сеп 2010 21:40

Става интересно. Заслужено.

Потребителски аватар
TPAKTOP
Контакти:

Мнениеот TPAKTOP » 11 сеп 2010 21:40

ЦСКА ЦСКА ЦСКА ЦСКА!!!! :lol: :lol: :lol:

paci_paci
Контакти:

Мнениеот paci_paci » 11 сеп 2010 21:40

гоооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооол

Върни се в “ЦСКА”