[29.08.2010] V кръг: Сливен 2000 - ЦСКА (София)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

joro65
Контакти:

Re: [29.08.2010] V кръг: Сливен 2000 - ЦСКА (София)

Мнениеот joro65 » 29 авг 2010 22:12

К.р за гадната синя ринг.тв-очилатия лешпер след мача показа около 77 пъти положението за дузпа и попита Бончо Генчев около 16 пъти какво мисли за това положение,а 1 път не показа една най-абсурдните засади 5 минути преди положението за дузпа(съперничи по абсурдност с автогола на легендата)
Член за всички от Сливен,които докато водеха в резултата се търкаляха ,като мечки по терена,същото и за най-бездарния съдия в Бг,който го е страх да даде поне 5 мин продължение да 1-вото полувреме,защото чистото игрово време бе 20 мин и който го е страх да свири една 100% дузпа,защото е срещу ЦСКА.Същото и за Маркиньос,който когато водехме с 3:1 се търкаля ,като сливенци и чака носилка(имаше и други в червено ,и за тях същото)
Шнур за всички ,които скандираха името на един предишен треньор,който направи така,че 2 години да не сме шампиони и записа толкова загуби в европа,колкото нямаме в последните 20 години и ни приближи много близо до един унизителен рекорд на евроидиотите.Същите не искат да дадат и 2 месеца време на сегашния да докаже дали е способен и достоен(при положение ,че откакто е начело на отбора,няма издънка)
Чеп и за 58-те зрители на Литекс-Академик-шампион,прекрасен стадион,силен отбор.Е кво искат тия селяни!!!!!

Накрая к.р,чеп,шнур и член за бг футбола.....само това заслужава май!
Изображение

Потребителски аватар
shumnaliq
Контакти:

Мнениеот shumnaliq » 29 авг 2010 23:17

Първото полувреме много слаба игра от наша страна , въпреки това отново публиката показа че няма значение къде се играе мача , феновете ще викат "САМО ЦСКА " :) . 2рото пв. играхме 6 минути и след това вече нямаше смисал .
Имам 1 молба - става ли да ми покажете спорната ситуация , защото от стадиона не се видя нищо .. мерси :)
Re: "българин" "журналист" от 7дниСПОРТ плюе по ЦСКА в Румъния!!

Хан Крум написа:Хомо Гереникус ... 8-)

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 30 авг 2010 00:01

teksas_CSKA написа:
Синьо сърце написа:Не знам защо някои си мислят,че много ни вълнува как ще свърши ЦСКА в Сливен,или където и да е...Дали бият или падат за нас просто няма значение,Аз изгледах дотук няколко мача на червените,днес гледах 20 минути и спрях...Просто няма какво да се гледа,още повече Вечното дерби отмина-в този ред на мисли съм потресен от дегенерацията в играта на ЦСКА от мача с нас насам!В дербито играхте нелошо-с контрол на топката,преса и смисъл в играта,това в момента е жалка картинка-но вие си анализирайте причините.Аз лично гледам мачове на Гент,вашите са ми безинтересни .

Къв контрол бе момче,та ви едвам топката бутвахте.Особено второто част само късмета ви споходи да не се получи като днескашния резултат!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Още 90 минути да се бяха играли,нямаше да ни вкарате гол!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
mon1nho
Контакти:

Мнениеот mon1nho » 30 авг 2010 01:06

SLAVMASTER написа:победата е напълно съдийска,да ви е честита.ако на такива се радвате,-радвайте се.................страничния и главния съдия са за съд..

ЕЙ МНОГО МИ Е КЕФ. Преди малко се прибрах и прочетох цялата тема. Това мнение ми направи впечетление, защото преди 2 години пяхте друга песен. Тогава в 15 минута дузпи ви се даваха + червени картони без да има даже съприкосновение. Гледах по интернет положението. Имаше дузпа. Много се радвам обаче, че стана така. Сега сливен трябва да си мълчат ако имат малко срам заради мача преди 2 години, а онези от покрайнините на софия също, ако имат малко срам трябва да си мълчат заради миро антонов-пепеляшката. Иначе за мача играхме много слабо. с просто око се вижда, че не играеме като отбор. трябва да се сработват. дали ще им бъде предоставено това време от господата борисов и иванов нз.. да се надяваме. важна е победата. отново бяха доста активни в червената част на форума левскарите и се опитват да ни убедят колко сме били слаби. да слаби сме но биеме. те миналата година като падаха наред от сливен черноморец и още некви там отбори се биеха по гърдите, че били ги надигравали. даже след дебрецен мустакатия каза че така и барса не била мачкала... смеееееееееееееееееееееех. ей това е разликата м/у двата отбора. колкото и слаб да е цска бие. колкото и силен да е левскито взима мачовете си с клизма, особенно в европа!

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 30 авг 2010 07:34

joro65 написа:К.р за гадната синя ринг.тв-очилатия лешпер след мача показа около 77 пъти положението за дузпа и попита Бончо Генчев около 16 пъти какво мисли за това положение,а 1 път не показа една най-абсурдните засади 5 минути преди положението за дузпа(съперничи по абсурдност с автогола на легендата)
Член за всички от Сливен,които докато водеха в резултата се търкаляха ,като мечки по терена,същото и за най-бездарния съдия в Бг,който го е страх да даде поне 5 мин продължение да 1-вото полувреме,защото чистото игрово време бе 20 мин и който го е страх да свири една 100% дузпа,защото е срещу ЦСКА.Същото и за Маркиньос,който когато водехме с 3:1 се търкаля ,като сливенци и чака носилка(имаше и други в червено ,и за тях същото)
Шнур за всички ,които скандираха името на един предишен треньор,който направи така,че 2 години да не сме шампиони и записа толкова загуби в европа,колкото нямаме в последните 20 години и ни приближи много близо до един унизителен рекорд на евроидиотите.Същите не искат да дадат и 2 месеца време на сегашния да докаже дали е способен и достоен(при положение ,че откакто е начело на отбора,няма издънка)
Чеп и за 58-те зрители на Литекс-Академик-шампион,прекрасен стадион,силен отбор.Е кво искат тия селяни!!!!!

Накрая к.р,чеп,шнур и член за бг футбола.....само това заслужава май!

:shock: :shock: :shock:
YA GUNNERS YA

bobi111
Контакти:

Мнениеот bobi111 » 30 авг 2010 07:49

Голям мач на червените,е такъв искам да бъде червеният тим! Сърцата игра,техника,бързина какво друго му трябва на зрителя,браво !
п.п е и малко помощ от съдята също не е излишна!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 30 авг 2010 09:36

Всички сини фенове са тръгнали да ни обясняват нещо, което е ясно на всички - с такава игра няма да печелим в Европа. Никой обаче не споменава и една дума за това, че имаме един отбор контузени, че в защитата имаме 2-ма защитници, че нямаме никакъв избор на пейката и затова пускаме Саидходжа крило! Да не говорим и за натрупаната умора след тези няколко седмици в цикъл сряда - неделя. Когато Левски игра супер зле срещу ЦСКА се оправдаваха, че били уморени след само 1 мач в Европа, е сега какво да кажем ние?! На нас ни е пределно ясно, че отбора играе много зле, няма нужда да ни го обяснявате. Най-важното е, че започнахме да печелим, защото срещу Левски и Черноморец, а и срещу Видима надигравахме съперника, но точки нямаше. Сега става обратното, футбола е такава игра. Повече от убеден съм, че когато се върнат контузените, Янчев си застане в средата на терена и най-вече, след като победим Ловеч в следващия мач отборът ще започна да играе доста по-добре. Вчера единственото важно нещо от този мач бяха трите точки и се радвам, че ги спечелихме.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 30 авг 2010 11:24

bobi111 написа:Голям мач на червените,е такъв искам да бъде червеният тим! Сърцата игра,техника,бързина какво друго му трябва на зрителя,браво !
п.п е и малко помощ от съдята също не е излишна!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 30 авг 2010 14:09

Пак ми прави впечатление че вместо да коментираме темата се занимаваме с телетата и какво били казали те. Някои хора още не са разбрали че тук обичаме Цска, а не се занимаваме с калъфките. Просто не обръщайте внимание и не коментирайте глупавите им изказвания, а те нека се унижават да пишат по нашите форуми. Фенове семкари, нали и вие неискате да бъдете като тях?
За мача иначе, напълно очаквана победа. Новия треньор започва да вижда кой играе и кой да пуска, което ми харесва. Сигурен съм че излизаме от кризата и добрата игра предстои.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

bobi111
Контакти:

Мнениеот bobi111 » 30 авг 2010 14:28

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Пак ми прави впечатление че вместо да коментираме темата се занимаваме с телетата и какво били казали те. Някои хора още не са разбрали че тук обичаме Цска, а не се занимаваме с калъфките. Просто не обръщайте внимание и не коментирайте глупавите им изказвания, а те нека се унижават да пишат по нашите форуми. Фенове семкари, нали и вие неискате да бъдете като тях?
За мача иначе, напълно очаквана победа. Новия треньор започва да вижда кой играе и кой да пуска, което ми харесва. Сигурен съм че излизаме от кризата и добрата игра предстои.

Върни се в “ЦСКА”