Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: Бойкот на привържениците на ЦСКА, поради цените на билетите!

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2010 17:43

ЦСКА-83 написа:Кажи са за тия карти ква е офертата.

Tака не съм мнго запознат,но общо взето,знам че има някакви семейни,които излизат по-евтино!!!Доколкото знам в интеренет няма как да си ги поръчаш-но не съм сигурен!!!
В ход е кампанията за продажба на абонаментни карти за сезон 2010/2011 от първенството на България по футбол.

ихме желали да Ви информираме, че абонаментът за Супер ВИП вече е изчерпан.

Цените за останалите сектори са както следва:

- ВИП - 950 лв.

- Сектор „А” - 150 лв.

- Сектор „В” - 110 лв.

- Сектор „Г” - 90 лв.

Напомняме Ви, че:

* Притежателите на абонаментни карти категория Супер ВИП ще влизат безплатно на мачовете на ЦСКА от европейските футболни турнири, както ще ползват безплатно услугите на ресторант „Балкан” на Националния стадион „Васил Левски” по време на мачовете.

* Притежателите на абонаментни карти категория ВИП ще ползват 70 % отстъпка при закупуване на билет за срещите на ЦСКА от европейските клубни турнири, както и кетъринг преди всеки мач и на почивката между двете полувремена в зала „ Родина”.

* Притежателите на абонаментни карти от всички останали категории ще ползват 40% отстъпка при закупуване на билет за срещите на ЦСКА от европейските клубни турнири.

Абонаментът Ви осигурява и безплатен достъп за домакинските мачове на ЦСКА от турнира за Купата на България. “

Срок незнам,но има много време със сигурност!!Аз лично бих те посъветвал да изчакаш-знае ли човек,може и да ги намалят!!Така и така,няма наплив за тях-няма да свършат!! :lol: :lol:
Изображение

пелинат

Мнениеот пелинат » 05 юли 2010 17:57

Младо момче,надявам се и бъдещ лекар спри да се излагаш ,поспри малко ставаш за смях.Разбери ,че света не се върти окола една групичка псевдоцесекари,които живеят покрай ЦСКА.Колкото дали ходя на мачове на ЦСКА ,трябва да ти кажа че и сега ходя ,не на всички а само на по-завързаните,а другите ги гледам по телевизията.Но когато бях на твоите години бях редовно на Армията и не пропусках мач,но тогава имаше на всеки мач миниум 15000човека.Нямаше фенклубове и хореография,но имаше хубав футбол и страхотна атмосфера на стадиона.Смешно е да парадираш,че ти си по-цесекар от някой,който живее в провинцията и не може да ходи на всеки мач на ЦСКА.А направо ме застреля като написа,че си пуснал декларацията ,защото някой може да не я е прочел ,а да иска да прави бойкот.По-голяма глупост не бях чувал скоро.Който не е съгласен с цените на билетите естествено няма да отиде на стадиона и това е един вид бойкот на ЦСКА.Защо трябва да се прави показно с декларации и подобни глупости.Дучето декларира ,че обича отбора ама видите ли ще го бойкотираме срещу Левски.Срещу Левски и 20лв. да е билета трябва всички да сме на стадиона и подкрепяме момчетата.Всичко друго е предателство спрямо идеята ЦСКА.А някои седнали да правят бойкоти и пазарлъци.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2010 18:08

cska_90 написа:A това как ще го коментираш????

http://football.sportal.bg/news.php?news=246280

Чакам!

Аз лично, ви препоръчвам да бойкотирате , или протестирате поради тази причина, защото е доста тъпо да уволниш треньора, направил формацията си шампиони, с мотива, че трябва промяна.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2010 18:14

Кашчей написа:

Чакам!

Аз лично, ви препоръчвам да бойкотирате , или протестирате поради тази причина, защото е доста тъпо да уволниш треньора, направил формацията си шампиони, с мотива, че трябва промяна.

E то протеста е И за това-даже е споменато!! ;) ;) ;) А на тяхно място идват 7 сърби на Паунич!
Просто Титан са пернишки малоумници,които се помислиха за много велики-ама може скоро да ги няма!! ;)
Изображение

Потребителски аватар
ЦСКА-83
Контакти:

Мнениеот ЦСКА-83 » 05 юли 2010 18:26

Пелинат: Лично съм свидетел как Дучето дава пари на малките армейчете да си купят билети,което не го прави света вода ненапита.Също така преди 8-10 години като бях и по малък и по палав,съм правил доста золуми по стадиони,зали,улици(с което вече не се гордея),но такова си беше времето.Това се казва:порастване и поумняване.Колкото и да ви е крив Дучето все пак само той прави(организира) тези хореографии,нови песни които да се пеят заедно,а не като преди.Малко ли международни медии коментират невероятната атмосфера,която са направили на стадиона в София.
Най-важното е че основната заслуга за това е именно на сектор Г.Не омаловажавам и останалите привърженици в другите сектори,но не сме в Аржентина или Бразилия на пълен стадион и да си правим вълни и тем подобни.Само ЦСКА и всички заедно.

cska_90: Мерси

пелинат

Мнениеот пелинат » 05 юли 2010 18:35

Чакам!

Ако въпросът е отправен към мен ще кажа че това е тема,която е по-важна от цената на билетите .Не съм навътре в нещата,но явно има шуробаджанащина в школата, а и последните години школата на Левски където ни хванат ни бият.Може би има нужда от промени.А ти как ще коментираш думите на Велинов за вратарчето на Левски че било престъпник.Може ли един директор на школа да си изтърве нервите дотолкова.Защо не пусна и декларацията на фенклуба след мача на юношите до 18г на Армията загубен от ЦСКА с 0:2.Друг е въпроса дали Г.Георгиев е най-точния човек за мястото на Джевизов.Но не вярвам тези промени да се правят с цел вреда на отбора.Титаните имат полза от талантливи юноши,които да се котират на пазара.Защото всички юноши през последните години ,които са преотстъпени от ЦСКА така и не могат да се наложат в провинциалните отбори.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 юли 2010 18:35

cska_90 написа:
Кашчей написа:

Чакам!

E то протеста е И за това-даже е споменато!! ;) ;) ;) А на тяхно място идват 7 сърби на Паунич!
Просто Титан са пернишки малоумници,които се помислиха за много велики-ама може скоро да ги няма!! ;)

И кои ще дойдат на тяхно място?
Виж, в България ФК са си едни бездънни ями, в които потъват пари, а пък вие и Левски, сте най-дълбоките.Ако това, за сърбите на Паунич е вярно.....просто потвърждава моята теория, че ЦСКА е разграден двор(все още) и единственото, което ви крепи е това, че сте от София, та все ще се намери някой наивник да ви вземе, с надеждата да лапне прословутият комплекс Българска армия.

Между другото, това, че е е включен И протест против уволнението е добре, но не това е главната ви причина за тази декларация, а би трябвало да е така.Като бойкотирате мача срещу Левски.. на кого ще накривите шапката?Аз не съм запознат с нещата, които тук други колеги казват, но ако наистина много хора влизат безплатно на мачовете ви, а после правят золуми и клубът търпи щети-и финансови, и спортни, с лишаване от домакинство, то смятам, че от клуба са прави да сложат висока цена, та като правите простотии-да си ги и плащате.Ти сам вчера ми каза, че се кефиш, ако съдията прекъсне мача, заради взривена артилерийска димка.. това не ми говори особено добре за вижданията ти по това, как трябва да се изразява подкрепата към отбора.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2010 18:36

ЦСКА-83 написа:Пелинат: Лично съм свидетел как Дучето дава пари на малките армейчете да си купят билети,което не го прави света вода ненапита.Също така преди 8-10 години като бях и по малък и по палав,съм правил доста золуми по стадиони,зали,улици(с което вече не се гордея),но такова си беше времето.Това се казва:порастване и поумняване.Колкото и да ви е крив Дучето все пак само той прави(организира) тези хореографии,нови песни които да се пеят заедно,а не като преди.Малко ли международни медии коментират невероятната атмосфера,която са направили на стадиона в София.
Най-важното е че основната заслуга за това е именно на сектор Г.Не омаловажавам и останалите привърженици в другите сектори,но не сме в Аржентина или Бразилия на пълен стадион и да си правим вълни и тем подобни.Само ЦСКА и всички заедно.

cska_90: Мерси

Дучето,че има недостатъци е факт-но по-добър организатор от него не може да се намери,колкото и да им е неудобно на някой!!!!Човека си върши това,което се изисква от него!!!
Изображение

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Мнениеот cska_90 » 05 юли 2010 18:38

пелинат написа:

Чакам!

Ако въпросът е отправен към мен ще кажа че това е тема,която е по-важна от цената на билетите .Не съм навътре в нещата,но явно има шуробаджанащина в школата, а и последните години школата на Левски където ни хванат ни бият.Може би има нужда от промени.А ти как ще коментираш думите на Велинов за вратарчето на Левски че било престъпник.Може ли един директор на школа да си изтърве нервите дотолкова.Защо не пусна и декларацията на фенклуба след мача на юношите до 18г на Армията загубен от ЦСКА с 0:2.Друг е въпроса дали Г.Георгиев е най-точния човек за мястото на Джевизов.Но не вярвам тези промени да се правят с цел вреда на отбора.Титаните имат полза от талантливи юноши,които да се котират на пазара.Защото всички юноши през последните години ,които са преотстъпени от ЦСКА така и не могат да се наложат в провинциалните отбори.

Човек сори,ама ми изглеждаш доста наивен!!!За да се изгради талантлив юноша трябва много работа!!!Много по-лесно е да се приберат по 10 000 от родителите на децата,които искат да играят!!Сам смятай колко пари се изкарват по този начин!!!!И естествено хората,които не са съгласни,като въпросния тренъор биват изритани,а на техни места идват послушници(сърби) и после КостадиноФФ,пернишките дебили и тая сръбска кранта ще си разделят доста голяма сума пари!
Изображение

Върни се в “ЦСКА”