ЦСКА-83 написа:Кажи са за тия карти ква е офертата.
Tака не съм мнго запознат,но общо взето,знам че има някакви семейни,които излизат по-евтино!!!Доколкото знам в интеренет няма как да си ги поръчаш-но не съм сигурен!!!
В ход е кампанията за продажба на абонаментни карти за сезон 2010/2011 от първенството на България по футбол.
ихме желали да Ви информираме, че абонаментът за Супер ВИП вече е изчерпан.
Цените за останалите сектори са както следва:
- ВИП - 950 лв.
- Сектор „А” - 150 лв.
- Сектор „В” - 110 лв.
- Сектор „Г” - 90 лв.
Напомняме Ви, че:
* Притежателите на абонаментни карти категория Супер ВИП ще влизат безплатно на мачовете на ЦСКА от европейските футболни турнири, както ще ползват безплатно услугите на ресторант „Балкан” на Националния стадион „Васил Левски” по време на мачовете.
* Притежателите на абонаментни карти категория ВИП ще ползват 70 % отстъпка при закупуване на билет за срещите на ЦСКА от европейските клубни турнири, както и кетъринг преди всеки мач и на почивката между двете полувремена в зала „ Родина”.
* Притежателите на абонаментни карти от всички останали категории ще ползват 40% отстъпка при закупуване на билет за срещите на ЦСКА от европейските клубни турнири.
Абонаментът Ви осигурява и безплатен достъп за домакинските мачове на ЦСКА от турнира за Купата на България. “
Срок незнам,но има много време със сигурност!!Аз лично бих те посъветвал да изчакаш-знае ли човек,може и да ги намалят!!Така и така,няма наплив за тях-няма да свършат!!