Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Зимна подготовка и трансфери 2024/2025 година
Тоя Закария от Телстар ,ако успеем да го вземем изглежда истинска машина
Нванчукву, Минков и Балоянис са добри опции, особено предвид очертаващите се финансови проблеми в Ботев. Нигериецът ако го вземем за 700-800 хиляди ще е добра сделка. Годой не съм го гледал.За други в България аз не се сещам. Но вероятно има. Мъри взе един от 48 и май е титуляр и играе добре. Значи има, но трябва "око".
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- MASTER_COOL
- Контакти:
The_Miz написа:Относно заместника на Коялипу, не знам защо една от основните цели не е Годой от Берое. Едва ли ще е супер скъп, а пък вече е свикнал с нашето първенство. Който и нападател да вземем от чужбина, е твърде вероятно да трябва да го чакаме известно време да се “аклиматизира”.
Днес точно това си говорихме с един колега. Щом не сме привлекателни за "чужденците", най-добре да привличаме каймака от вътрешното първенство. Годой е страхотна алтернатива на Коялипу и не е нужна особена адаптация
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
- MASTER_COOL
- Контакти:
danko_sot написа:Вероятно за тая клауза пак Стоянчо е имал главна роля, иначе не виждам Фичо как пак оцелява.
Само виж коя мениджърска агенция държи правата на Коя. Днес като погледнах всичко ми стана ясно !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]
https://sport.quotidiano.net/calcio/pis ... l-586d140b
За Турицов италианците обаче цитират българската преса и може да се окаже че няма нищо вярно.
За Турицов италианците обаче цитират българската преса и може да се окаже че няма нищо вярно.
Футболистът на ЦСКА Зюмюр Бютучи, който дойде на “Армията” като свободен агент в началото на септември 2024 г., е осъдил предишния си тим Анталияспор за над 4 млн. лева, пише Спортал. Именно тези пари са причината косоварят с норвежки паспорт да получи сериозни заплахи от привърженици на турския клуб, заради които няма да пътува за стартиращия днес лагер на червените в близкия до Анталия курорт Белек.
През април 2024 г. Бютучи разтрогва договора с Анталияспор по вина на клуба за неизплатени заплати и завежда дело във ФИФА. Адвокатите на крилото претендират за няколко неизплатени нетни заплати, всички възнаграждения до края на неговия контракт, който е до 30 юни 2026 г. и още 6 месечни заплати като компенсация. Общата сума на иска надхвърля 2,5 млн. евро.
Нетните месечни заплати на Бютучи са между 70 000 евро и 112 500 евро в зависимост от месеца.
В крайна сметка на 13 юни 2024 г. ФИФА отсъжда в полза на играча и задължава Анталияспор да му изплати 2 095 000 евро (малко под 4 100 000 лева), колкото са нетните възнаграждения по договора му, а в допълнение и с 5% лихва. Също така дава срок на турския отбор да се издължи в 45-дневен срок или ще му бъдат спрени трансферите за до три прозореца. Трибуналът на ФИФА отхвърля претенциите за шестте допълнителни заплати обезщетение, възлизащи на около 420 000 евра.
През април 2024 г. Бютучи разтрогва договора с Анталияспор по вина на клуба за неизплатени заплати и завежда дело във ФИФА. Адвокатите на крилото претендират за няколко неизплатени нетни заплати, всички възнаграждения до края на неговия контракт, който е до 30 юни 2026 г. и още 6 месечни заплати като компенсация. Общата сума на иска надхвърля 2,5 млн. евро.
Нетните месечни заплати на Бютучи са между 70 000 евро и 112 500 евро в зависимост от месеца.
В крайна сметка на 13 юни 2024 г. ФИФА отсъжда в полза на играча и задължава Анталияспор да му изплати 2 095 000 евро (малко под 4 100 000 лева), колкото са нетните възнаграждения по договора му, а в допълнение и с 5% лихва. Също така дава срок на турския отбор да се издължи в 45-дневен срок или ще му бъдат спрени трансферите за до три прозореца. Трибуналът на ФИФА отхвърля претенциите за шестте допълнителни заплати обезщетение, възлизащи на около 420 000 евра.
Марк Емилио под наем във Ботев Враца .
Абе ясно, че ги е осъдил, ама тва нормално ли е заради тва да не ходи на подготовка? Аз не знам в кой век живеем?
Ако трябва да ги охраняват полицаи и т.н. Явно самият играч е отказал да пътува. А ако беше казал по рано можела да отидат и на друго място на подготовка.
Ако трябва да ги охраняват полицаи и т.н. Явно самият играч е отказал да пътува. А ако беше казал по рано можела да отидат и на друго място на подготовка.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
danko_sot написа:Абе ясно, че ги е осъдил, ама тва нормално ли е заради тва да не ходи на подготовка? Аз не знам в кой век живеем?
Аз за първи път чувам за такова нещо и даже много много не мога да повярвам на това .
Турците имат добра полиция и ако се случи нещо на Бютючи на зимен лагер на футболен отбор в Турция това ще навреди на имиджа им. Та то в момента 50 отбора има там на подготовка.
Отделно да не говорим колко с квадратни глави има се мотаят около началниците на WINBET и сградата им.
Абе по добре да не ходи ,че ще стане някой сакатлък с нашата охрана и местните които му имат зъб евентуално. Няма смисъл да се рискува. Ще тича при Манчев