Мнениеот HardWork » 06 юли 2024 12:21
Изгледах внимателно всички контроли с изключение на мача с румънците и спокойно мога да кажа, че отбора изглежда по - обнадеждаващо от миналата година, въпреки липсата на гръмки трансфери.
Няколко неща се набиват много на очи. Юношките имат достатъчно добри технически качества за първия отбор, но трябва да наваксат тактически и физически.
Централните защитници Иванов и Илиев отстъпват Корбода и Петров, основно в липсата на опит и синхрон, иначе технически и двамата изглеждат добре.
Санианг за мен е скрита лимонка. Покрива целия ляв фланг, отиграва много бързо и придава скорост на атаките, единствено малко му куца изграта в защита, но това се учи.
Петко Панайотов е сензацията на тази подготовна, заедно с малката Чорба двамата са най - близко до първия отбор. Показа увереност, добра техника, самочувствие, преса, много борба и също покрива огромен периметър. Той спокойно може да бъде налаган като алтернатива на Юга и Кареасо.
Чорбаджийски вече си е част от първия отбор и очевидно ще се налага. Видно е, че има фоста голям потенциал.
Цеков също игра доста прилично и спокойно може да бъде част от ротациите в по - леките мачове, докато трупа опит в Б група.
Силно изненадан съм от Орлинов, за мен той е по - качествен вратар от Митко Евтимов.
За мен на този отбор му трябват само още еднин ляв бек, централен нападател с класа и силно крило. На другите постове сме покрити и с оглед на липсата на ЕКТ този сезон ще имаме по - лека програма.