19 кръг/Лудогорец - ЦСКА / 27.02.2021/ 15:00 ч.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Kalin123
Контакти:

Re: 19 кръг/Лудогорец - ЦСКА / 27.02.2021/ 15:00 ч.

Мнениеот Kalin123 » 01 мар 2021 09:15

Danko_sot имаш право и аз се чудя същото. Другото което ме шокира е, че треньора твърди, че имаме супер силен отбор, че сме доминирали над Лудогорец, че сме ги надиграни и само някакъв пас не е минал и бил равен мача. Аз мача го видях по друг начин от терньора, тотално ни надиграха първото, второто се дръпнаха но ние немощни нищо не измислихме. Къса резервна скамейка до 75 та минута не сменя никой, защото няма кой да влезне и да направи нещо.
В халфовата сме много зле, но за там много изписахме. В нападение не стоят също добре нещата Жорди Кайседо досега не е бил типичен голаджия нито в Универсидат Католика нито във Витория Бая. Бисмарк е много млад и идва от толкова слабо първенство, че при него е огромен шанс какво ще излезне ..., не можеш да разчиташ на него да ти реши първенството.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 мар 2021 10:37

С една дума, за какви шампионски амбиции говорим ???

В този отбор в момента има точно трима истински класни играчи : Мазику, Юга и Тиаго.
Всички останали средна ръка футболисти
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Kalin123
Контакти:

Мнениеот Kalin123 » 01 мар 2021 10:53

MASTER_COOL написа:С една дума, за какви шампионски амбиции говорим ???

В този отбор в момента има точно трима истински класни играчи : Мазику, Юга и Тиаго.

Напълно споделям мнението ти. Но все пак се надявам, че Матей след трудната адаптация ще покаже класата си, сериозни надежди имам за Кох. Има някакъв шанс и от Жорди Кайседо да излезне нещо. За останалите си прав. Трябва ни половин отбор качествени играчи за да се борим за титла. Като се започне от вратар... и т.н...и т.н.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 01 мар 2021 11:18

Аз честно казано разчитам на Бисмарк, въпреки младостта. Също и Пеня да се оправи по-скоро и двамата да водят атаката. Че от Касейдо и чеп за зеле няма да стане, няма да стане, това е ясно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gotzev.88
Контакти:

Мнениеот Gotzev.88 » 01 мар 2021 13:16

Има и приятна изненада (поне за мен) все пак. Вече е втори ден от загубата, а още не са се появили гръмогласните заклети Стойчовисти да обяснят на Бруно, че Стойчо тоя мач го взимаше и с 11 плажни футболисти дето са се запознали 30 минути преди мача :) Доста странно, имайки предвид че никога досега не е водил голям отбор, липсата на шампионска титла и леко ъпгрейднат Дедо Люпчев стил на игра. Толкова доверие и защита даже Любо не е получавал. Дано най-накрая да задържим треньор повече от година и половина, какъвто е рекорда на Белчев. И да се окаже че е имало смисъл, разбира се.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 01 мар 2021 14:18

MASTER_COOL написа:В този отбор в момента има точно трима истински класни играчи : Мазику, Юга и Тиаго.

[offtopic]Не съм много съгласен .... ;)
За нашето първенство към класните бих добавил още:
Занев, Матей, (Д)Жеферсон, Вион, Кох(? - заключения от 30 минути не се правят, но това което видях ми хареса), Синклер, Пеняранда;
В графа "Донякъде класни" слагам: Енрике, Кери и Кейта

Кайседо, Канцлера и Варела са ми енигма.

т.е. единствено Разград могат да имат претенции за по-широк и класен състав в умрялата ни лига и всички с изключение на Локо Пд и Берое трябва да си ги отнасяме спокойно с по 2-3 гола.
За съжаление, повечето "класа" е съсредоточена в нашата половина на полето, а като сложим и силно консервативната философия на Акрапа, става ясно защо са тия мъки в изграждането на атаките.[/offtopic]

Лично мнение, но не харесвам треньори, които сляпо робуват на схеми, без да се съобразяват с какъв персонал разполагат. Идваш в края на полусезона по дяволите! Имаш съвсем прилични 5-6 крила от които нито едно не показва нужната игра за халф-бек в дефанзивен план. До този мач на Акрапа му върза, просто защото съперниците ни разполагаха със значително по-лимитирани футболисти. Разград е съвсем друга бира. Май щеше да е по-добре да отнесем 3-4 парцала първото (колкото и заслужавахме) за да не слушаме дивотии, че сме играли правилно и сме имали проблеми само при последния пас.
За капак, всички дружно сипват на Гълъба, само защото е значително по-бавен от Кирцата и оня (логично) го развинти по крилото. Абе Бруно, прати френското скинарче на десния бек, па да видим дали Киро ще чупи стойки пред камерите.

Тоя мач си го пиша с дебелия молив на сметката на Бруно!
Ни ръководство, ни играчи са му виновни, че излезе като аслан.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 01 мар 2021 15:08

Лудогорец ще налучка верният ритъм и няма кои да ги спре. Видя се огромната разлика в потенцияла още първото полувреме.Не виждам какво толкова сте се затюхкали при очевидно по добър противник. А това да се обсъжда смяна на треньора си е просто уникална тъпотия ако е вярно.

ms_marinov
Контакти:

Мнениеот ms_marinov » 01 мар 2021 15:30

Причината за загубата от Лудогорец според мен е комплексна.
На първо място е вината на треньора защото трябва да прави тактика
според футболистите които има.Иначе се вижда ,че играчите не са обиграни
и може би не играха на типични за тях позиции.Играчите също носят вина -
не видях играч от ЦСКА да може да се надиграва един на един срещу противник.
Грешни пасове и губеха много първи и втори топки, усети се липсата на
контузения Пеняранда .Усети се липсата на продадените футболисти.
Обаче нищо фатално не е станало.Доверие към треньори и ръководството.
Стабилност и работа трябва и тогава ще дойдат резултати.
Резултати без работа и стабилност не става.
Хората в отбора си знаят проблемите най-добре.Успех

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 01 мар 2021 15:36

Силни слухове, че утре е последният мач на Акрапович.
Отпаднем ли, Пардю поема щафетата :lol:

И понеже Бруно е непоклатим в тази схема, ще стане както прогнозирахме по - рано и ще му изяде (схемата) главата.
Ние и сега имаме играчи за 4-3-3

-----------------------Бусато-------------------------
----------------------(Евтимов)----------------------
-Вион---------Матей--------Кох----------Мазику-
-(Турицов)---(Гълъбов)---(???)-----(Занев)-
---------------Юга---------Джеферсон-------------
--------------(Варела)------------(???)-------------
----------------------Тиаго----------------------------
---------------------(Кери)----------------------------
-Синклер----------Пеняранда-------------Енрике
-(Йомов)-----------(Бисмарк)---------(Кайседо)-

Сигурен съм, че с тази схема и играчи ще играем много по - добре :idea:
Последна промяна от MASTER_COOL на 01 мар 2021 16:04, променено общо 1 път.
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 01 мар 2021 15:42

Продаваш най-добрите си играчи зимата и резултата е налице :| Нищо изненадващо. Тия играчи може да са достатъчни да биеме "морето" и сините удавници, ама черните на Лудогорец са по-читави и сработени от нашите ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “ЦСКА”