Осиек - ЦСКА

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

rusev
Контакти:

Re: Осиек - ЦСКА

Мнениеот rusev » 03 авг 2019 00:06

Бе, Петрович не се оказал изфирясал мозък, както си мислех.
Ако помните преди тези два мача в каква дупка бяхме, реално опита му и познанията не са малко.

Мисля, че имаме много добри футболисти, само ако успеят да се сработят, испанеца при всяко отиграване си личеше, че е класен играч, вероятно това ще бъде най - добрия защитник в първенството този сезон.

Единствено тъпо ми е, че играят много малко българи в отбора ( колкото и да нямам нищо общо с патриотични вълни).

Някой гледал ли ги тея следващите, дали са по - добри от Осиек?, аз дори си мисля, че ако наберем още малко самочуствие има вариант да влезнем в групите...

пс..

сега гледам, че украинците имат победи над Херта и Атлетик Билбао през 2017, уоу

Mitata
Контакти:

Мнениеот Mitata » 03 авг 2019 10:17

Хърватите играха по-добър футбол от ЦСКА, отстранихме ги както се казва "на мускули" и благодарение на опита. Ако възнамеряваме да вървим напред ще трябва да пооправим средната линия и нападението. Струва ми се, че Малинката издишаше, въпреки че се стараеше много, изглежда не е във форма, а може би такива са възможностите срещу класни футболисти. Бикел започна колебливо, но впоследствие заигра стабилно и бе сред най-добрите в отбора. Испанецът е класа, въпреки че не е играл от половин година. Жеферсон си го знаем, редува добри изяви със сериозни пропуски, особено в защита. Фабрини, ако започне да подава преди да са го фаулирали ще е много по-полезен. Тиаго има страшно много резерви, в момента ефективността му клони към нула, въпреки доказаните възможности. А Алито с тези неадекватни отигравания и смешни движения с крака и ръце все повече започва да ми прилича на Кубемба.

Имаме резерви, но към момента не са такива, че да се надяваме кой знае колко на тях. На първо място Евандро, който се отличава с нюх към гола. Все си мисля, че в момента Уот е по-добър от Соу, ако не друго има добра физика и мощ, струва ми се, че пасовете му не са лоши. Засега Кери за мен е разочарование - опитва се с елементарни финтове да преодолява класни футболисти, шутовете му са или анемични или неточни. Струва ми се, че на Митко Митков шанс в евромачовете няма да бъде даден поради липсата на опит. А може би трябва! За съжаление на Рафаел няма как да разчитаме, поне в близкия месец. В момента ни липсва Жоржиньо, чиято ефективност не беше кой знае каква, но притежаваше скорост, нещо което щеше да ни даде по-добри опции при контраатаките.
ЦСКА, ЦСКА всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!

krumeto
Контакти:

Мнениеот krumeto » 03 авг 2019 12:37

Не го вдигайте високо в небесата Петрович.
Не знаете как ще се "приземи", че парашута може да не му се отвори след седмица!
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!

Върни се в “ЦСКА”