ЦСКА - Черно Море - 1:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Unforgiven_M
Контакти:

Re: ЦСКА-Черно Море

Мнениеот Unforgiven_M » 20 юли 2019 22:07

Интересно е, кога съдиите ще започнат да показват червени картони за удари без топка при спряна игра, както се случи след веднага след голът ви - Уот ли какъв е там няколко пъти блъсна вратаря на Морето, но си мина само с жълт. За сметка на това техният футболист накрая си замина за няма нищо. В Европа това може да ви изиграе лоша шега, а каквито и да сте сте български отбор и ми се иска да стигнете максимално далеч.

П.П
След мача изниква въпроса - спря ли Ганчев да пазарува мачове и за това ли са такива резултатите тази година?
Последна промяна от Unforgiven_M на 20 юли 2019 22:07, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 юли 2019 22:07

защо написа:Няма как да са толкова зле кондиционно във втория кръг. Само се чудя кого бойкотират, с тия трима треньори и 15 директори и да спечели стачката, нема да разберат...

Защо си мислите, че безплатните бабугери, докарани от СС това лято са някаква класа? И кога бяхте добре кондиционно, та сега да сте? С физкултурници-треньори по кондиция какво да е?
Конспирации, бойкоти-глупости на търкалета! Преди месец-два докарани тук и ще бойкотират...нема начин. Това са лимитирани играчи, с треньор, който изповядва футбол от миналия век. Ето че Морето са направили без пари никак нелоша селекция и са сглобили боеспособен отбор. И да, играч като Минчев вие нямате. Въздух под налягане, Етър ви изпуснаха накрая, но тия са си класа.
Питайте си сега тези, дето венцеславеха и Дедо, и селекцията на СС, и тревата и птичките на на Армията и дето предричаха тотални доминации, групи на ЛЕ, титли и купи за какво иде реч!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юли 2019 22:11

djd написа:Що говорите за трима?
Треньор е Митов. Дедо е консултант, а Пената си е почетен президент и не им се меси. Предполагам, че ще махат Митов.

Одеве видях една снимка как Митов е застанал до тъчлинията и май ръкомахаше, а дедо зад него викаше нещо, досущ като треньор, нищо че го водят на хранилка - Консултант.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 20 юли 2019 22:11

damyanov1963 написа:Аз не мога да разбера, на кой отбор изобщо са му нужни трима тЕнори? Ми то си е като орел, рак и щука. Ако пък се слуша мнението само на един, другите двама за какво са?

Това никой не може да го разбере. И не знам да има друг такъв случай в света. Има успешни случаи с по двама, като Томи Сьодерберг и Ларс Лагербак или Браян Клъф и Питър Тейлър, които се допълват и всеки си знае задачата, ама в нашия случай не виждам и как се допълват.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 20 юли 2019 22:15

Пената не играе никаква роля, не видяхте ли снимката, човека си пие ракийцата в кварталното кафене.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

plmar
Контакти:

Мнениеот plmar » 20 юли 2019 22:15

Нема а се ядосвате! С дедо/наша легенда/ начело и футбол от миналия век- толкова! Въздух немали, бойкотират, незнайно какво, айде нема нужда! Що не бойкотират като си взимат хилядарките?
Изображение

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 20 юли 2019 22:17

Култов..!С оранджЕви очила!Да та е..а в ръба.Изображение
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Мнениеот LoveAndPeace » 20 юли 2019 22:22

damyanov1963 написа:Аз не мога да разбера, на кой отбор изобщо са му нужни трима тЕнори? Ми то си е като орел, рак и щука. Ако пък се слуша мнението само на един, другите двама за какво са?

Зад океана , в НФЛ са по толкова , че и отгоре :lol:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юли 2019 22:24

защо написа:

Това никой не може да го разбере. И не знам да има друг такъв случай в света. Има успешни случаи с по двама, като Томи Сьодерберг и Ларс Лагербак или Браян Клъф и Питър Тейлър, които се допълват и всеки си знае задачата, ама в нашия случай не виждам и как се допълват.

И Никодимов и Пенев навремето, ама сега май само дедо иска да командва. То и на снимката има нещо символично - застанал зад гърба на Митов викайки с ръка на устата, все едно казва - Не го слушайте тоя!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 20 юли 2019 22:27

LoveAndPeace написа:

Зад океана , в НФЛ са по толкова , че и отгоре :lol:

То е сигурно защото в американския футбол отборите са с неограничен брой играчи, па и са се едни откачени бичмета, та един и двама треньори немогат да се оправят с тях.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Върни се в “ЦСКА”