30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски'' FT 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: 30 кръг/2019-04-20/ 17:15ч. ЦСКА-''Левски''

Мнениеот sin4ec » 20 апр 2019 23:19

delqnski47 написа:Не знам кво разбираш и кво не разбираш,но аз си познавам отбора много добре.И знам,че за два фронта трябват повече футболисти,а ние нямаме тоя капацитет.Нашите след края изпопадаха на земята.Нормално,същите имаха мач в сряда,а няма кой ги замести.Няма лошо,такива са ни възможностите.Иначе не знам грозен футбол....то и двата отбора бяха с грозен футбол днес.Тва си е мое мнение де.Ся ти може да си видял нещо невероятно у вас,няма лошо.Ама както и да го погледнем,едните поне се борят за нещо.Нали така.Малко или много...
Нищо против "Левски",ама...то вие за кво играете дет се вика.

Ма на вас и титулярите ви нямат капацитет, не се заблуждавай! Това са посредствени играчи.
Аз лично, ако трябва да избирам, от целия ви отбор бих взел единствено Антов. Този е единственият, в когото има хляб. Другите си ги дръжте. И чакайте да заиграят футбол. Някога...
Ние за нищо не играем. За чест. Дотук тази вечер три различни аверчета, фенове на вашия отбор ми звънят и викат почти едно и също: Що ни скочихте, ама трябва да преебем потурнаците, заеви...
Сиреч, да ви легнем?
Няма как да стане. Нещо повече-в другия мач ще ви бием.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 апр 2019 23:29

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Не знам кво разбираш и кво не разбираш,но аз си познавам отбора много добре.И знам,че за два фронта трябват повече футболисти,а ние нямаме тоя капацитет.Нашите след края изпопадаха на земята.Нормално,същите имаха мач в сряда,а няма кой ги замести.Няма лошо,такива са ни възможностите.Иначе не знам грозен футбол....то и двата отбора бяха с грозен футбол днес.Тва си е мое мнение де.Ся ти може да си видял нещо невероятно у вас,няма лошо.Ама както и да го погледнем,едните поне се борят за нещо.Нали така.Малко или много...
Нищо против "Левски",ама...то вие за кво играете дет се вика.

Ма на вас и титулярите ви нямат капацитет, не се заблуждавай! Това са посредствени играчи.
Аз лично, ако трябва да избирам, от целия ви отбор бих взел единствено Антов. Този е единственият, в когото има хляб. Другите си ги дръжте. И чакайте да заиграят футбол. Някога...
Ние за нищо не играем. За чест. Дотук тази вечер три различни аверчета, фенове на вашия отбор ми звънят и викат почти едно и също: Що ни скочихте, ама трябва да преебем потурнаците, заеви...
Сиреч, да ви легнем?
Няма как да стане. Нещо повече-в другия мач ще ви бием.

Те,ако не бяха посредствени нямаше да са в България,приятелю.
Може и да ни биете,няма лошо,но на трибуните пак ще има един господар и това ще сме ние. ;)
Вие сте една абсолютна селска публика в момента,наркоманизирана.Не знам дали го осъзнаваш,но много твои го осъзнават.Както и ти.Иначе там Литекс,разделение нам си ко...тея ми напълнили два блока в Б,братко.И как да вземем насериозно всичко това?90 минути мълчание,онея във В по дефоут не се чуват от са 200 човека...иначе евала за ентусиазма,ма то кат Лудогорец Хулиганс,братче. :lol:
Колкото до следващия мач с вас.Има време.Сега имаме мач за Купата,после други.Всичко по реда си.Ама е нелепо да ми говориш за грозен футбол(което може да си е така,факт).Да ми го каже фен на Лц,окей,ама...ддзн.Няма лошо,нали,сигурно си имаш високо мнение за собствения отбор.Аз не ви познавам играчите,а и не ме интересува особено,така че щи се доверя.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 апр 2019 23:29

Четейки форума ,ако не знаех резултата ,ще си помисля ,че милицията ни е била с 3:0 или 4:0 :) Ей богу :) Толкова превъзбудени ! 0:0 им изглежда като влизане в лига Европа.

4x4
Контакти:

Мнениеот 4x4 » 20 апр 2019 23:37

Сините излязоха с единствената цел да ни спънат за титлата и сега са доволни. Ние си гледаме наща програма и излизаме за победа всеки мач. Още сме в играта и ще се борим до последно. За тях сезона приключи от давна. Зелените днес мачкат на Ботев резервите - нормално, отпочинали не мислят за Купата, съдиите утрят по едно рамо където се налага и това е. Мача свърши, от утре се готвим за следващата битка, другия уикенд пак и така
CSKA SOFIA - THE EUROCHAMPIONS KILLER

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 апр 2019 23:39

Много ме кефи цялата тая история
"Ма то искахме да го почетем човека,ама то не се получи... няма да изпадам в подробности"
Все едно слушам бившата,братче.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 апр 2019 23:43

CaptainBertorelli написа:Направихме грешка със смяната на НЕМ! Хубав фойерверк за Купата в Разград, а сега? Сега изглежда, че ще ни трябват, поне 10 нови от лятото. Малко мисъл...

Грешката е заложена още в генезиса на проекта. И ПЕП да дойде, няма как да научи на А и Б ненаучени играчи. Днес ви гледам, бъркате пасове на 6 метра...разгадаеми сте в действията си!
Затворихме ви фланговете, а през центъра сте пълна скръб...
Ваш проблем!

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 20 апр 2019 23:47

delqnski47 написа:Много ме кефи цялата тая история
"Ма то искахме да го почетем човека,ама то не се получи... няма да изпадам в подробности"

ПК май послъгва повече и от Универсиадата :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 20 апр 2019 23:50

gihuelo написа:
delqnski47 написа:Много ме кефи цялата тая история

ПК май послъгва повече и от Универсиадата :)

Тоя обаче е баси мастията,верно.Имах добри впечатления от него,ама нейсе...
Помня как като се "отказа" от подуянци и вика "Начи то положението не е толко страшно.Прегледах,запознах се подробно" и след три дена като се върна и вика "Аа много зле положението". :lol:
Sofia.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 апр 2019 23:56

delqnski47 написа:Те,ако не бяха посредствени нямаше да са в България,приятелю.
Може и да ни биете,няма лошо,но на трибуните пак ще има един господар и това ще сме ние. ;)
Вие сте една абсолютна селска публика в момента,наркоманизирана.Не знам дали го осъзнаваш,но много твои го осъзнават.Както и ти.Иначе там Литекс,разделение нам си ко...тея ми напълнили два блока в Б,братко.И как да вземем насериозно всичко това?90 минути мълчание,онея във В по дефоут не се чуват от са 200 човека...иначе евала за ентусиазма,ма то кат Лудогорец Хулиганс,братче. :lol:
Колкото до следващия мач с вас.Има време.Сега имаме мач за Купата,после други.Всичко по реда си.Ама е нелепо да ми говориш за грозен футбол(което може да си е така,факт).Да ми го каже фен на Лц,окей,ама...ддзн.Няма лошо,нали,сигурно си имаш високо мнение за собствения отбор.Аз не ви познавам играчите,а и не ме интересува особено,така че щи се доверя.

Нещо си се объркал. В момента Левски е тотален сбироток. И пак не можете да ни биете. Аз лично съжалявам за днес и ме е яд, щото очаквах победа. Както каза професионалистът до мен: тия могат да ни вкарат гол само ако ние се насерем!

Потребителски аватар
rsk
Контакти:

Мнениеот rsk » 20 апр 2019 23:58

Аз Павел Колев не го харесвам, ама като гледам този вашия Стойкас с ниското чело и Колев ми изглежда като някакъв невероятен специалист, гений и т.н.
Нашият патрон е Васил Левски, вашият е Христо Кърпачев

Върни се в “ЦСКА”