delqnski47 написа:За Манолев не съм сигурен.
С такъв играч се печели дерби 
Но него го нямаше.Каранга - основното оръжие на ЦСКА го нямаше.Киро Космоса - второто основно оръжие на ЦСКА(по конкретно за дербито с вас) го нямаше.Играчът,който показа,че ще ви прави да си говорите сами(говоря за Джеси) се контузи рано рано.Джеферсън се наложи при нас и срещу Лудогорец всичко опасно го правеше той.И него го нямаше.Играч като Барт,който е от калибъра на Манолев(малко дръвце,но
изключително важен и опитен за такъв мач) също го нямаше.Пропускам ли някого?Колегите да ме поправят.Срещу вас игра едно момче набор 1997.Другия беше Сашко Георгиев,който е твърда резерва,както и неадекватната Чорба.Технически ние нямахме защита в тоя мач и бяхме с нападение,осакатено с 65% грубо.И въпреки всичките тези проблеми направихме пробиви през вашата защита,имахме ситуации.Никога не съм бил по спокоен след загуба от Левски,както съм сега.Аз лично чакам реванша вече.

Тогава оправдания нама как да има.Честита победа отново.Мене малко тоя мач ми заприлича на един друг,когато си пратихте половината отбор в Казан...резултата беше същия,но в обратната посока.Но това е положението.
Каранга - основното оръжие на ЦСКА го нямаше.
Ми него и в Разград го "нямаше". Ако ма разбираш...
Не знам дали Манолев "печели дербита"(в Разград НИЩО не спечели), но си спечели ТЪПО наказание, защото е едно ТЪПО парче.
Същото се отнася и за Жеферсон.
Що се отнася до Джеси, дето ни направил "да си говорим сами" - само ще напомня, че и преди да се контузи нямате удар във вратата.

А ние вече водехме с 1-0 и някои други "си говореха сами".
"Изключително опитния и важен играч" Барт кога, за последно, беше титуляр?
А това, че "Чорбата" е "неадекватна" си е ваш проблем.
Тука се пееха оди за Тиаго, Енрике, Бланко, Пинто... Сега се оказа, че са нещастни некадърници. Еми...нищо ново под слънцето.