Мнениеот angelofdeath » 16 юли 2016 10:39
Контрола или не, победата срещу отбор, като Интер е супер престижна. Не хващат ръка и приказките, че нерадзурите са играли само с резервите. Всички видяхте състава им. Но мен Интер не ме вълнува, защото аз си гледам нашия отбор. Христо Янев, както и тази година води правилно отбора и се вижда вече изградения стил. Има още работа по-титулярния състав, особенно на някои постове, но като цяло играчите са ясни. Смятам, че някои дори бележат още по-сериозно израстване. Говоря за тези, които останаха от ЦСКА - Маламов, Чорбаджийси и Й. Йорданов. Първия беше изгонен от три-четири отбора, но сега намери формата на живота си и по-крилото няма, кой да го спре във България. Чорбажджийски ако продължава да върви с тези темпове нагоре го чака трансфер в чужбина още зимата. Не, че го искам, но нека се развива момчето, че националния отбор вече удари дъното отвсякъде. Йорданов също много ми хареса срещу Интер, главно със стабилните си изяви и самочувствието, с което изнася топката. Единственото слабо звено в този мач беше Перес и се надявам или да му се намери алтернатива или хормата му да се подобри сериозно. Направи непростими за професионалист грешки, от които дойдоха и опасностите пред вратата ни. Все пак щом е играл титуляр в повечето мачове на Литекс значи е добър футболист. Има българи в състава, които да го сменят веднага. Смятам, че в състава могат да се внедрят максимум двама чужденци. Единият със сигурност е Нунеш, който пасва идеално на схемата на Янев. Останали трябва сериозно да се доказват. Ще видим титулярите на 23. срещу Удинезе, но важен е първия мач от А група. Нужно е да тръгнем с победи, зада се вдигне самочувствието на младите. Те се стараят много, а покрай Галчев, Маламов и Преслав ще стават все по-добри. Да видим сега Петев ще погледне ли към ЦСКА най-накрая.