ЦСКА София - Интер Милано

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: ЦСКА София - Интер Милано

Мнениеот Red_Neck » 15 юли 2016 13:06

11_best написа:С 4-5 младока няма да е съвсем безаварийно, но това, което виждам - да играят футбол без страх, е налице.

..... че то това си зависи от тренера. ;)
... на Хубчев и Мел Гибсън да му докараш, играчите му пак ще излизат с нацапани гащи ;)

Добър ход на ГГ, че даде шанс на Ицо Янев пред Ел Голеадор .....
Ицо определено продължава да ме изненадва приятно.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
baraba
Контакти:

Мнениеот baraba » 15 юли 2016 13:24

Аз така добре подреден отбор на ЦСКА не помня от незнам колко години :roll: Всички момчета , включително и влезлите резерви показаха , че имат място в ЦСКА :idea: Този отбор има огромен потенциал , единствено може да се помисли за още един централен нападател тип таран и толкоз на този етап , според мен :idea: Не бързайте да отписвате Перес толкова лесно , да днеска направи грешки , но това е едва втори мач след контузия , на мен лично Грънча (иначе много го харесвах) няма да ми липсва , и Перес и Гълъбов според мен ще се справят не по-лошо от него :idea: Още веднъж браво на момчетата и треньорския щаб , напълниха ми душата с ИГРА , е това искам да гледам не толкова крайния резултат на таблото :!:
Изображение
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

НИЕ ИМАМЕ КАКВО ДА ОБИЧАМЕ, ВИЕ ИМАТЕ КАКВО ДА МРАЗИТЕ!

crvena.zvezda

Мнениеот crvena.zvezda » 15 юли 2016 18:41

baraba написа:Аз така добре подреден отбор на ЦСКА не помня от незнам колко години :roll: Всички момчета , включително и влезлите резерви показаха , че имат място в ЦСКА :idea: Този отбор има огромен потенциал , единствено може да се помисли за още един централен нападател тип таран и толкоз на този етап , според мен :idea: Не бързайте да отписвате Перес толкова лесно , да днеска направи грешки , но това е едва втори мач след контузия , на мен лично Грънча (иначе много го харесвах) няма да ми липсва , и Перес и Гълъбов според мен ще се справят не по-лошо от него :idea: Още веднъж браво на момчетата и треньорския щаб , напълниха ми душата с ИГРА , е това искам да гледам не толкова крайния резултат на таблото :!:

Така е пич,ама си ни трябва централен защитник :idea:
Анархия мать порядки!

angelofdeath
Контакти:

Мнениеот angelofdeath » 16 юли 2016 10:39

Контрола или не, победата срещу отбор, като Интер е супер престижна. Не хващат ръка и приказките, че нерадзурите са играли само с резервите. Всички видяхте състава им. Но мен Интер не ме вълнува, защото аз си гледам нашия отбор. Христо Янев, както и тази година води правилно отбора и се вижда вече изградения стил. Има още работа по-титулярния състав, особенно на някои постове, но като цяло играчите са ясни. Смятам, че някои дори бележат още по-сериозно израстване. Говоря за тези, които останаха от ЦСКА - Маламов, Чорбаджийси и Й. Йорданов. Първия беше изгонен от три-четири отбора, но сега намери формата на живота си и по-крилото няма, кой да го спре във България. Чорбажджийски ако продължава да върви с тези темпове нагоре го чака трансфер в чужбина още зимата. Не, че го искам, но нека се развива момчето, че националния отбор вече удари дъното отвсякъде. Йорданов също много ми хареса срещу Интер, главно със стабилните си изяви и самочувствието, с което изнася топката. Единственото слабо звено в този мач беше Перес и се надявам или да му се намери алтернатива или хормата му да се подобри сериозно. Направи непростими за професионалист грешки, от които дойдоха и опасностите пред вратата ни. Все пак щом е играл титуляр в повечето мачове на Литекс значи е добър футболист. Има българи в състава, които да го сменят веднага. Смятам, че в състава могат да се внедрят максимум двама чужденци. Единият със сигурност е Нунеш, който пасва идеално на схемата на Янев. Останали трябва сериозно да се доказват. Ще видим титулярите на 23. срещу Удинезе, но важен е първия мач от А група. Нужно е да тръгнем с победи, зада се вдигне самочувствието на младите. Те се стараят много, а покрай Галчев, Маламов и Преслав ще стават все по-добри. Да видим сега Петев ще погледне ли към ЦСКА най-накрая.

draki75

Мнениеот draki75 » 17 юли 2016 00:07

Много футбол има в отбора ни! Липсва още малко стиковка, но има време.
С Удинезе ще стоим по-добре.
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Върни се в “ЦСКА”