ТЕ се налудуваха - играта е към края си.

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
suni

Re: ТЕ се налудуваха - играта е към края си.

Мнениеот suni » 16 сеп 2015 12:00

petko.h.markov написа:
suni написа:
angelco77 написа:
mirodes написа:
pens написа:dreben23, аз така и не разбрах, как може да си мислите, че преименуването на Литекс е сливане? Ако се слеете и им вземете играчите и базата, а те дълговете ви и харизмата, а и се казвате Лиска, окей. Но не облъчвай хората за сливане, като това е преименуване на Литекс!

Киро, о, грамотний. Прекомерната употреба на многоточие е признак на несъстоятелност на изречението и на липса на мисъл за продължение, освен при цитат. И освен това, феновете на ЦСКА, тоя не е от вашите, да знаете. Плъзнали са на доста места някакви хора, при които всяко второ изречение съдържа "България не съществува". Правете си сами изводите какво се маже на филията и го баннете.

П.с.: Някой изобщо търси ли отговорност на хората от снимките? Разглеждат ли се документите в съда? Онзи ден четох, че разследват Блатер за подписани договори от преди 9 години!

И преименуване да е ,теб какво те бърка?Всеки фен има право да харесва и подкрепя,който си иска отбор.

Него може и да не го бърка,но аз съм против да преименуват Литекс или който и да е отбор,за да съществува ЦСКА!Обичам си отбора,ходя си на мачове и си го подкрепям!
Каквото сте дробили-това ще сърбате!

Човече, ФК-то мъже /фирмен отбор и име/просто спира-няма да съществува, школата остава и ще ви радва,.. просто ви приобщаваме към най-великия български отбор. За вас това е чест ! Може да се възроди и ФК Осъм .

Така като си се заел да ни сватосваш,да беше избрал по-голям и по-богат клуб.

Хах, че кво му е на Great Wall ? :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 сеп 2015 12:03

TristaNNN написа:
TristaNNN написа:Здравейте, цесекисти. :) След както ТЕ се налудуваха какви ще ги вършите сега? Ще се закриваме ли или ще има оздравителен сезон във В група, пък следващия сезон атака на професионалната Б група с изграден боеспособен тим? Лоша работа са тези минус 15 точки, ама пустата синя ФИФА си спазва правилата.

suni написа:Не, от следващия сезон сме в А окръжна група и отново ще има ох-боли,.. няколко пъти. :mrgreen:

Съгласен съм, или както се изразява уважаван колега от форума "Нямам възражения". :)

Знаем че това ще ви изкефи максимално, ама нема да стане. :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 16 сеп 2015 12:28

suni написа:Човече, ФК-то мъже /фирмен отбор и име/просто спира-няма да съществува, школата остава и ще ви радва,.. просто ви приобщаваме към най-великия български отбор. За вас това е чест ! Може да се възроди и ФК Осъм .

Благодаря за приобщаването и оказаната чест,ама няма нужда! :lol:
Айде малко по-сериозно.ПФК Литекс си съществува от 1921 и независимо от имената си през годините,а именно:
Хисаря
Кърпачев
Осъм
Лекс
и досега Литекс,НИКОГА не се е вливал,обединявал и тем подобни дивотии!Което не може да се каже за червения клуб! :lol: Това си е отбора на Ловеч от 1921 година до сега!Тея дитирамби с фирмен отбор ги приказвай на някой друг!Относно възраждането на ФК Осъм,прочети какво съм написал по-горе!
Айде жив и здрав. 8-)
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 сеп 2015 12:36

angelco77 написа:
suni написа:Човече, ФК-то мъже /фирмен отбор и име/просто спира-няма да съществува, школата остава и ще ви радва,.. просто ви приобщаваме към най-великия български отбор. За вас това е чест ! Може да се възроди и ФК Осъм .

Благодаря за приобщаването и оказаната чест,ама няма нужда! :lol:
Айде малко по-сериозно.ПФК Литекс си съществува от 1921 и независимо от имената си през годините,а именно:
Хисаря
Кърпачев
Осъм
Лекс
и досега Литекс,НИКОГА не се е вливал,обединявал и тем подобни дивотии!Което не може да се каже за червения клуб! :lol: Това си е отбора на Ловеч от 1921 година до сега!Тея дитирамби с фирмен отбор ги приказвай на някой друг!Относно възраждането на ФК Осъм,прочети какво съм написал по-горе!
Айде жив и здрав. 8-)

Разбира се ! Винаги може да го приемете като връщане към корените. Нормално и необратимо.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 16 сеп 2015 16:33

С каква лекота разни "фенове" на ЦСКА говорят и пишат за прекръстване на Литекс на ЦСКА, не е истина просто. Някои хора нямат и грам чест и достойнство.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 сеп 2015 16:51

1982 написа:С каква лекота разни "фенове" на ЦСКА говорят и пишат за прекръстване на Литекс на ЦСКА, не е истина просто. Някои хора нямат и грам чест и достойнство.

Ти, който си готов да лижеш топките /новото АД/ на говедото Божков в А-окръжна, ти определяш кой има чест и достойнство,.. хайде по-леко с квалификациите ! :lol:

кристи3
Контакти:

Мнениеот кристи3 » 16 сеп 2015 17:03

1982 написа:С каква лекота разни "фенове" на ЦСКА говорят и пишат за прекръстване на Литекс на ЦСКА, не е истина просто. Някои хора нямат и грам чест и достойнство.

Чест и достойнство можеш да проявяваш, когато срещу себе си имаш субекти, притежаващи тези качества. Когато си заобиколен от подмолни същества, чиято основна цел е да те затрият, си длъжен просто да оцелееш. А след това ще мислиш за чест и достойнство. На война забранени средства няма, това е положението.
Аз подкрепям плана на Гриша Ганчев за възраждането на ЦСКА

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 сеп 2015 17:08

кристи3 написа:

Чест и достойнство можеш да проявяваш, когато срещу себе си имаш субекти, притежаващи тези качества. Когато си заобиколен от подмолни същества, чиято основна цел е да те затрият, си длъжен просто да оцелееш. А след това ще мислиш за чест и достойнство. На война забранени средства няма, това е положението.

Когато през цялото време си се опитвал да изклатиш субектите срещу себе си със забранени средства,малко е късно да мислиш за чест и достойнство.
Това искаше да кажеш,нали?
Иди си изпий сиропчето.Ако не знаеш кое-питай Т.Янчев... :mrgreen:

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 сеп 2015 17:17

blue avalanche написа:
кристи3 написа:

Когато през цялото време си се опитвал да изклатиш субектите срещу себе си със забранени средства,малко е късно да мислиш за чест и достойнство.
Това искаше да кажеш,нали?
Иди си изпий сиропчето.Ако не знаеш кое-питай Т.Янчев... :mrgreen:

Разбирам че на вас това изклащане /и така 6 пъти/ ви дойде в повече. Няма страшно, вече свикнахте,.. скоро ще има ново клатене ! :o

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 16 сеп 2015 17:30

suni написа:Разбирам че на вас това изклащане /и така 6 пъти/ ви дойде в повече. Няма страшно, вече свикнахте,.. скоро ще има ново клатене ! :o

Ще има ново клатене - прав си. Те така или иначе си ви клатят знайни и незнайни ищци, кой знае още колко ще изникнат, та съвсем да ви доклатят. ;) Пък ти си живей със спомените за тези шест пъти.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”