1982 написа:Ти се научи първо да пишеш на български, тогава се обяснявай тук. Потресаваща неграмотност.
Твоята грамотност по никакъв начин не може да скрие некомпетентността ти.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
1982 написа:Ти се научи първо да пишеш на български, тогава се обяснявай тук. Потресаваща неграмотност.
Единствената стъпка, която остава да се направи е чисто формална и се състои в юридическото подписване на договорите и учредяването на нов клуб "Металик Сопот 2010", по същата схема, както през 2001 г. Локомотив Пловдив бе затрит и се вля във Велбъжд Кюстендил, а в Пловдив бе учреден новият отбор "Локомотив Пловдив 2001".
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
viking22 написа:Знаете ли кое най лошото във България ? Злобата-завиждането-неразбирането на важни въпроси (глупоста)и алчността на хората.България има доста важни въпроси за решаване !АЗ съм и ще бъда от ЦСКА където и да отиде и най вече Българин.Аз лично ако примерно (беше) станало със Левски щеше да ми скучно да гледам футбол.Гледах М Юн. зареди Бербатов -сега не съм гледал и един мач.А съм запален по футбола и даже по залаганията .Аз не крия имам доста приятели Левскари .Когато се видим дали е за подигравка или сериозно за футбол мие приятно .А сега всеки вика бе шибана работа (даже им се не гледа) Ние каквото и да направим не можем да променим (миналото) Но можем да променим ( бъдещето ) Ако всеки един от нас поне малко по толерантен към другия ще по добре за всички - а не да си изливаме яда и злобата от ежедневието.Аз съм го правил без да помисля -и когато го направиш и със семейството разбираш колко долно си постъпил.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Потребители, разглеждащи този форум: Gotzev.88 и 11 госта