ХХV кръг : ЦСКА София - Ботев Пловдив (10.04.2015)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Re: ХХV кръг : ЦСКА София - Ботев Пловдив (10.04.2015)

Мнениеот mertezaker » 10 апр 2015 23:57

Не разбирам как в едно и също изказване си съжителстват "Идиотите не могат да разберат, че Стойчо, който не харесвам особено, не е главният виновник за състоянието на ЦСКА." и "За първи път от 15 години отборът не се разпродава по време на паузата,а същите играчи от първия полусезон не могат да си подадат един пас!"
Признавам, че съм тъп за такава логика !!!

Не знам какъв си, но проблемът на ЦСКА е в акционерите и за мен си има вътрешен пробив, а пък с каква цел и за какво не знам...

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 10 апр 2015 23:58

Галин: Играчите имат сили за 30-35 минути
07-04-2015 Виктор ГЕЦОВ

В отбора се е натрупала умора, съдията повлияя върху изхода от мача

Треньорският екип на ЦСКА в лицето на Галин Иванов и Владимир Манчев бе привикан на вчерашната сбирка на Управителния съвет на „Армията”. Двамата получиха уверения от страна на ръководството след тежката загуба с 0:4 от Лудогорец, че ще имат възможността да работят поне до края на сезона, като трябваше да представят своите идеи за развитието на тима. Двамата треньори разговаряха над половин час в шефовете в клуба и след това едновременно напуснаха административната сграда. Галин Иванов се съгласи да говори във връзка с мача с Лудогорец, тъй като не го стори непосредствено след неговия край. На излизане от сградата пък Манчев носеше пластмасови чаши, но въпреки това се спря пред камерите – „Искате ли кафе, малко да се постоплите?”, през смях каза Манчев, след което Галин Иванов говори пред медиите.

Г-н Иванов, какво е мнението ви за мача с Лудогорец?
- Първо да направя уточнението, че не съм се скрил след двубоя, каквито информации се появиха. Пред медиите ще се явява бате Сашо (б.а. – Борисов), аз нямам право. Относно мача – определено спестения червен картон на Моци повлия на крайния изход. Съдията имаше четирите решения докъм 25-ата минута, които ощетиха ЦСКА. До 30-ата минута, когато имахме силички, нещата се случваха сравнително добре – мачът беше равностоен. Ако положението на Николич в 4-ата минута бе реализирано, двубоят можеше да се развие по различен начин. Имаше много детайли от срещата, които можеше да й дадат съвсем друга насока. 4:0 не е реален резултат спрямо показаното на терена. Но четирите гола бяха плод изключително на индивидуални грешки. Нормално е след като искаш да играеш футбол да допускаш повече грешки. Но няма какво да правим трагедии от този двубой. Гледаме към следващия мач. Ще си поговорим с момчетата, за да се съберем психически и да се вдигнем за срещата с Ботев. Ясно е, че след това дълга негативна поредица в отбора има напрежение. Само с победи можем да излезем от тази ситуация.
Тунчев каза, че имате различни изисквания към играчите спрямо тези на Младенов и те са пообъркали футболистите. В какво се изразяват те?
- Единствените ми изисквания са да играем футбол. Това ми е желанието. Трудно ще се случат нещата за две седмици, но се надявам в следващите мачове да стане това, което искам. Пред мен имаше две възможности – или да оставя отбора да играе по начина по който го е правил до момента през сезона или да опитам да вкарам веднага своите идеи, знаейки че това крие определени рискове предвид малкото време, в което сме заедно с момчетата. Избрах второто, просто исках да опитаме да играем футбол. Силите ни обаче не стигнаха. В отбора има и психическа и физическа умора.
Казахте, че отборът отпада физически, на какво го отдавате?
- Има умора. Не искам да се оправдавам по някакъв начин с колегите преди мен, но определено липсва свежест. Общо-взето физическото състояние на футболистите е за около 30-35 минути. Това го видях и на тренировките, а си пролича и на мача.

Феновете се питат кога отборът ще започне да вкарва голове – как ще решите този проблем?
- Работим в тази насока. Видно е, че трудно създаваме положения, а без такива няма как да бележим. Надявам се съвсем скоро да започнем с головете, още в петък срещу Ботев.

Зимната подготовка е била водена без кондиционен треньор, според вас кой е виновен за това ?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 10 апр 2015 23:59

petko.h.markov написа:40 дни човек на почивка да е пак ще изперка.Тошо да провежда физическата,стойчо да си вземе 240 000 лв,а за някои
футболисти няма пари.Много неща натежаха и за това те го бойкотираха.

Чак,пък,ще изперка...
А по корабите как е?По 2-3 месеца с едни и същи 22-23 човека.И кво?
Завалийките...изкарали 40 дена подготовка.Че и пари им плащат затова!Ми като им е кофти,да отидат на поточната линия да лепят платки.
Там сигурно е по-разнообразно!Всеки ден на различно място и с различни хора,нали?
Я по-сериозно!!!Ще се разрева!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 10 апр 2015 23:59

Аз ако бях на мястото на Милко Георгиев и КО щях да им спря заплатите докато не почнат да играят като хората.. това е ЦСКА бе.. тука всеки мач се излиза за победа, ако трябва и на патерици да ходят, но ще бият противника :idea:

@ 562 минути без гол... това никога не се е случвало :idea:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 апр 2015 00:01

alexpetrof написа:

07-04-2015 Виктор ГЕЦОВ

... Силите ни обаче не стигнаха. В отбора има и психическа и физическа умора.
- Има умора. Не искам да се оправдавам по някакъв начин с колегите преди мен, но определено липсва свежест. Общо-взето физическото състояние на футболистите е за около 30-35 минути. Това го видях и на тренировките, а си пролича и на мача.

Феновете се питат кога отборът ще започне да вкарва голове – как ще решите този проблем?
- Работим в тази насока. Видно е, че трудно създаваме положения, а без такива няма как да бележим. Надявам се съвсем скоро да започнем с головете, още в петък срещу Ботев.

Зимната подготовка е била водена без кондиционен треньор, според вас кой е виновен за това ?

На тоя пък от кво му се умориха играчите???
В Евротурнири ли играят???За Купата ли играят???

alexpetrof
Контакти:

Мнениеот alexpetrof » 11 апр 2015 00:03

blue avalanche написа:
alexpetrof написа:

07-04-2015 Виктор ГЕЦОВ

Просто някой жестоко е объркал зимната подготовка, чудя се кой ли ?
[wrapimg=]http://prikachi.com/images/473/8033473d.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 11 апр 2015 00:03

blue avalanche написа:
alexpetrof написа:

07-04-2015 Виктор ГЕЦОВ

Слаба подготовка от страна на неопитния в тоя занаят Тошко Янчев.. Ако Роко Перота им беше провел тая подготовка сега щяха да имат сили за 90 :idea:

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 11 апр 2015 00:04

Каква игра, какъв мач...Как искате тия футболисти да играят не ви знам, какви подготовки ви гонят...

До тук бяхме май. Дано не е вярно...Вторник най-вероятно ще е доста интересно.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 11 апр 2015 00:06

blue avalanche написа:
petko.h.markov написа:40 дни човек на почивка да е пак ще изперка.Тошо да провежда физическата,стойчо да си вземе 240 000 лв,а за някои
футболисти няма пари.Много неща натежаха и за това те го бойкотираха.

Чак,пък,ще изперка...
Завалийките...изкарали 40 дена подготовка.Че и пари им плащат затова!Ми като им е кофти,да отидат на поточната линия да лепят платки.
Там сигурно е по-разнообразно!Всеки ден на различно място и с различни хора,нали?

На корабите всяка неделя играете за победа или за класиране в ЕКТ, нали? Там, ако не можеш да разчиташ на човека до себе си може и живота си да загубиш. Не сравнявай тези неща, защото тогава в космоса, на орбиталните станции трябва да се избият, защото са едни и същи половин година.
При спортистите нещата са съвсем различни.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mertezaker
Контакти:

Мнениеот mertezaker » 11 апр 2015 00:07

Чак,пък,ще изперка...

Много точно! Че и не разбирам изобщо подготовката на българските отбори, която е безсмислена...

Върни се в “ЦСКА”