VII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА 0:3

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Jr.Moraes
Контакти:

Re: VII кръг: Локомотив (Пловдив) - ЦСКА

Мнениеот Jr.Moraes » 30 авг 2014 23:04

Jr.Moraes написа:Състава задължително да е :Дивиш,Кукоч,Причиненко,Вальо,Апата(ако Венци е готов нека той да играе не бай ти Апостол),Оршулич,Сънди/Бергонси,Силва,Карачанака,Фелипе и Буш.Иначе въпреки че ще са без Камбура ,всички знаем ,че те са много голям отбор за България ,но просто ако искаме да се бориме за 32ра трябва да ги биеме,те не са кой зна екакво просто компенсират посредственоста си с огромното им желание и всеотдайноста с която играят,лично аз смятам ,че ако вкарама ранен гол мача ще ни бъде много лесен,ако ли не то тогава отива на зле положението и ще трябва да чакаме някое статично ако можем да измъкнем,ако и това не стане 0-0 и отвратителен мач. :)

0-2 с голове на Буш и Тони Силва

Тоя Фелипе ми съсипа прогнозата :)

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 авг 2014 23:05

bastuna2003 написа:
mtaraduda написа:С един приятел ваще си лафим доста за бг футбол и си мисля, че бруталните тесли срещу вас ще започнат веднага. Най - вече в някакви гостувания на селски тимчета като Тича и Зара.

На крилете на славата са в момента Делиормана. Няма да допуснат някой друг да стане шампион. Ще се задвижат всякакви механизми.
Но в интерес на истината са няколко класи над другите отбори. ;)
И евала на Стойчо, че се осмели да каже в ефир, че ще подкрепи който си отбор иска. Шапка му свалям, защото знам сега какви лайна ще го залеят. ПОКЛОН!
Изображение Изображение

Човека си казва,че застава зад нас(по-скоро зад тази част,която беше на стадиона).Показва ни как трябва да се подкрепяме и да си вярваме!Ставам му все по-голям фен!Как е накарал футболист като Кукоч(маняк) да дойде при нас,Буш,Фелипе и ................100% съпорт за Стойчо Младенов и екипа му от мен!
Мача ми хареса,какво ще му е на резултат 3:0!

Потребителски аватар
zlato1234
Контакти:

Мнениеот zlato1234 » 30 авг 2014 23:05

Чета ви от няколко седмици и гледам, че вече започнахте да си връчвате титлата. Само, че аз нещата ги виждам като калъфка в най-добрият случай. Лудогорец или по-точно Домусчиев няма да си остави магарето в калта, както се казва. Според мен до Нова Година са изхвърчали от ШЛ и дори да имате някакъв аванс в точките пак ще ви задминат. Като започне да връчва премийки на почти всички ваши опоненти за да играят на кръв. Като ви тресне още 2 пъти във финалната 6-ца и ще си заемете калъфката. Просто много трудно ще пусне кокала и бъдещите милиончета... 8-)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/952/8092952a.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 30 авг 2014 23:10

RedeviL написа:Отново почвате да разделяте феновете с персонални квалификации и тем подобни глупости! За "чакамковци" не се сещам да има, виж, за фенове на ЦСКА може... Тва е форум, още повече, че всеки има право на лично мнение и виждане за играта, стига то да не е много крайно и от сорта на искане за оставки, хаос в отбора и т.н. Какво толкова сложно има в това, че се пънете толкова и не можете да го разберете!?

Не става въпрос за форума има определени кръгове които не им оттърва това ръководство на ЦСКА.Тия същите плащат на разни тролове да пишат простотии за юнУши,ментета ,комисионни и прочие.

Ако искате почвмаме веднага- " Вън комисионерите", " Само с юноши", Искаме пречистване в окръжните групи"," Вън Сашетата от ЦСКА".Сашо Чакмаков -Президент ,Президент!"

Така, добре ли е? Или да добавим вън Манджукков - търговеца на смърт в Черна Африка.ЦСКА не може да съществува за сметка на мъртвите африканци..

Върнете мръсните милиони на Ло! Тук не е Макао ние сме в ЕС.

Така добре ли е ?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 30 авг 2014 23:13

zlato1234 написа:Чета ви от няколко седмици и гледам, че вече започнахте да си връчвате титлата. Само, че аз нещата ги виждам като калъфка в най-добрият случай. Лудогорец или по-точно Домусчиев няма да си остави магарето в калта, както се казва. Според мен до Нова Година са изхвърчали от ШЛ и дори да имате някакъв аванс в точките пак ще ви задминат. Като започне да връчва премийки на почти всички ваши опоненти за да играят на кръв. Като ви тресне още 2 пъти във финалната 6-ца и ще си заемете калъфката. Просто много трудно ще пусне кокала и бъдещите милиончета... 8-)

Всички(предполагам)сме наясно,че фаворит номер1 за титлата са Разград и то с огромно преимущество!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 авг 2014 23:13

CSKA Sofia 1948 написа:
RedeviL написа:Отново почвате да разделяте феновете с персонални квалификации и тем подобни глупости! Не се сещам да има "чакамковци", виж, фенове на ЦСКА е друго нещо... Тва е форум, още повече, че всеки има право на лично мнение и виждане за играта, стига то да не е много крайно и от сорта на искане за оставки, хаос в отбора и т.н. Какво толкова сложно има в това, че се пънете толкова и не можете да го разберете!?

Днес хареса ли ти играта? :roll:

Хареса ми резултата. Първото полувреме определено бяхме малко пасивни и с не дотам висока преса върху футболистите на Локомотив. Особено до смяната на Бергонси с Жуан Фелипе, който между другото много ми хареса, по мое мнение това му е най-силния мач, откакто е в ЦСКА. Второто полувреме определено бяхме много по- агресивни и раздвижени в атака, влизането на Платини също се оказа положително. Силно включване на Кукоч и Буш. Силва също игра с желание, въпреки че на моменти не му се получаваха пробивите, но определено се раздаваше на терена, което е по-важното! За мен основните проблеми в този мач, ако мога така да се изразя, дойдоха най-вече от зоната на Сънди. Като цяло обаче стабилна игра и много важни три точки за отбора. И все пак не бива да се главозамайваме от успеха на този иначе негостоприемен в последно време стадион. Локомотив през този сезон има не малко проблеми, Камбуров също не игра, което със сигурност се е отразило върху играта на отбора им. Прогрес в играта на ЦСКА определено има, но ще е нужно още време, още мачове, за да правим по-обстойни оценки. Нека вземем още някое напечено гостуване, да видим как ще стоим срещу отбори като Берое, Ботев и Локомотив СФ!
Последна промяна от RedeviL на 30 авг 2014 23:14, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 30 авг 2014 23:14

onegavon написа:
RedeviL написа:Отново почвате да разделяте феновете с персонални квалификации и тем подобни глупости! За "чакамковци" не се сещам да има, виж, за фенове на ЦСКА може... Тва е форум, още повече, че всеки има право на лично мнение и виждане за играта, стига то да не е много крайно и от сорта на искане за оставки, хаос в отбора и т.н. Какво толкова сложно има в това, че се пънете толкова и не можете да го разберете!?

Не става въпрос за форума има определени кръгове които не им оттърва това ръководство на ЦСКА.Тия същите плащат на разни тролове да пишат простотии за юнУши,ментета ,комисионни и прочие.

Ако искате почвмаме веднага- " Вън комисионерите", " Само с юноши", Искаме пречистване в окръжните групи"," Вън Сашетата от ЦСКА".Сашо Чакмаков -Президент ,Президент!"

Така, добре ли е? Или да добавим вън Манджукков - търговеца на смърт в Черна Африка.ЦСКА не може да съществува за сметка на мъртвите африканци..

Върнете мръсните милиони на Ло! Тук не е Макао ние сме в ЕС.

Така добре ли е ?

Мен ли питаш? :)

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 30 авг 2014 23:15

zlato1234 написа:Чета ви от няколко седмици и гледам, че вече започнахте да си връчвате титлата. Само, че аз нещата ги виждам като калъфка в най-добрият случай. Лудогорец или по-точно Домусчиев няма да си остави магарето в калта, както се казва. Според мен до Нова Година са изхвърчали от ШЛ и дори да имате някакъв аванс в точките пак ще ви задминат. Като започне да връчва премийки на почти всички ваши опоненти за да играят на кръв. Като ви тресне още 2 пъти във финалната 6-ца и ще си заемете калъфката. Просто много трудно ще пусне кокала и бъдещите милиончета... 8-)

За да станем шампиони до Нова година трябвада водим с 13-14 точки, което е абсурдно :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Нямаме нищо на наша страна, освен публиката - доста по-добър отбор са от нашите дървари, съдиите са с тях (видяхме днес какво ритане беше първите 20 мин, а съдията не им даде един картон), другите отбори са с тях(помним цирковете със Миньор 2012 и Славия 2013), късметът засега е с тях (гредите на Присо, Везалов, няколко гола в добавеното време).
Абе калъвката си е успех, че като гледам и Литекс са с доста сериозен отбор :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 30 авг 2014 23:17

Момчета вие сериозно летите в облаците. Къде е видяхте тази ваша добра игра? Вкарахте три гола след грешки и статични положения и не натискахте особено. Факт е, че сме много слаби, ама и вие не играхте някакъв извънземен футбол.
П.с. Да не сте изненадани от наказание следващия кръг, защото вашите идиоти изстреляха 10-15 сигнални ракети.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 30 авг 2014 23:19

Plovdiv_1926 написа:Момчета вие сериозно летите в облаците. Къде е видяхте тази ваша добра игра? Вкарахте три гола след грешки и статични положения и не натискахте особено. Факт е, че сме много слаби, ама и вие не играхте някакъв извънземен футбол.
П.с. Да не сте изненадани от наказание следващия кръг, защото вашите идиоти изстреляха 10-15 сигнални ракети.

Факт е, че всеки мач играем все по-малко слабо. Първия кръг нямахме удар във вратата и бихме. :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Върни се в “ЦСКА”