Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Re: Лудогорец-Стяуа...фенове на ЦСКА???
Orlovec режем си лявата ръка, че съм повече патриот от целата ви публика бе смрад.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
- Червени_шампиони
- Контакти:
Orlovec написа:Вчера ми стана мъчно за агитките на цска и стела, но особено за цска- като се пееше химна на България и се развя флага ни на терена как ли са се чувствали горкичките....
Никой не обича предателите , особено предателите на БГ знаме и национален химн
Прав си - ПУБЛИКА. лудогорец няма фенове, ако не друго тая есен ще се гърби стабилно.
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]
Orlovec написа:Вчера ми стана мъчно за агитките на цска и стела, но особено за цска- като се пееше химна на България и се развя флага ни на терена как ли са се чувствали горкичките....
Зад Знамето и химна ли се криете?Значи чакате някой да вика против вас и веднага се скривате зад знамето,щото сте мишки.Но какво друго можеш да очакваш от фен със зелено шалче и кренвирш в ръка?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
-
- Контакти:
GOLEADOR написа:Orlovec написа:Вчера ми стана мъчно за агитките на цска и стела, но особено за цска- като се пееше химна на България и се развя флага ни на терена как ли са се чувствали горкичките....
Зад Знамето и химна ли се криете?Значи чакате някой да вика против вас и веднага се скривате зад знамето,щото сте мишки.Но какво друго можеш да очакваш от фен със зелено шалче и кренвирш в ръка?
Тоя даже не е българин.
В Якоруда българи няма.
Снощи щом и жената ме попита, в тоя напечен момент публиката що не вика и не скача, значи и на нея и е ясно че платените фенове и глоритата може и да правят бройка, но не подкрепа. Те така са си го избрали, те никога няма да разберат чувството да обичаш силно отбора си без значение от форма, купи, титли, класиране, пОтки майни и т.н.
delboy написа:Снощи щом и жената ме попита, в тоя напечен момент публиката що не вика и не скача, значи и на нея и е ясно че платените фенове и глоритата може и да правят бройка, но не подкрепа. Те така са си го избрали, те никога няма да разберат чувството да обичаш силно отбора си без значение от форма, купи, титли, класиране, пОтки майни и т.н.

Точно пък вие и левскарите да говорите за любов към отбора.

[offtopic]Знаем,че ви е яд,че Гела не е собственик на ЦСКА-то, но гледам и на Лупи сте доволни.[/offtopic]
OT18 написа:delboy написа:Снощи щом и жената ме попита, в тоя напечен момент публиката що не вика и не скача, значи и на нея и е ясно че платените фенове и глоритата може и да правят бройка, но не подкрепа. Те така са си го избрали, те никога няма да разберат чувството да обичаш силно отбора си без значение от форма, купи, титли, класиране, пОтки майни и т.н.
![]()
![]()
Точно пък вие и левскарите да говорите за любов към отбора.Вие при една загуба сте по 500човека на Армията/Герена. По-големи глорихънтъри от вас няма. Чак пък и патриоти се изкарвате, а веднага се сбрахте под румънските знамена. Не знам колоко комплекси ви е вкарал Лудогорецсамупобеда, но е жалко уж "истински фенове" въобще да им обръщат внимание.
[offtopic]Знаем,че ви е яд,че Гела не е собственик на ЦСКА-то, но гледам и на Лупи сте доволни.[/offtopic]
Миналата година никой не ни броеше за живи и въпреки това мачовете на ЦСКА бяха най-посетени.Та до тук с глупостите които си написал.

-
- Контакти:
Е, нямаше по-голяма простотия от сношното ЦСКА и Стяула заедно в клетката викат... Толкова ли страдате от липсата да се чувствате част от нещо, че се присъединявате към чужди каузи... Снощи беше една много хубава вечер. Пихме бири, забавлявахме се, и си легнахме с усмивка... То спорта, и особено професионалния спорт, май точно за това са го измислили - да радва хората, ама както и да е... Снощи момчетата в зелено написаха история, ама истинска история и то от световна велиина, тъй като подобен прецедент във футболната история за подобен начин на класиране липсва... И така малко по малко се създава името на Лудогорец, което го легитимира в европейския футбол. По същия начин, по който се е създало и името на ЦСКА. Нито повече, ни по-малко. Успехите раждат привърженици. А фенство като вашето... е мерси, на мен ми идва в повече. Годините се менят, и футболните реалности също. И Нотингам някога е бил голям отбор, но сега едва крета из долните дивизии на Англия. И това не значи, че си няма верните привърженици!!! Дали отборът ти ще попадне на първата страница или в учебника по футболна палеонтология, не зависи кой знае колко от фенската маса, а от успеха на самия проект. Засега зелените са в пъти над многодеситилетните с ен на брой титли футболни изкопаеми на България. Успех естествено и на тях, тъй като иначе ще е съвсем скучно в БГ-то
BG-BateGoyko написа:Е, нямаше по-голяма простотия от сношното ЦСКА и Стяула заедно в клетката викат... Толкова ли страдате от липсата да се чувствате част от нещо, че се присъединявате към чужди каузи... Снощи беше една много хубава вечер. Пихме бири, забавлявахме се, и си легнахме с усмивка... То спорта, и особено професионалния спорт, май точно за това са го измислили - да радва хората, ама както и да е... Снощи момчетата в зелено написаха история, ама истинска история и то от световна велиина, тъй като подобен прецедент във футболната история за подобен начин на класиране липсва... И така малко по малко се създава името на Лудогорец, което го легитимира в европейския футбол. По същия начин, по който се е създало и името на ЦСКА. Нито повече, ни по-малко. Успехите раждат привърженици. А фенство като вашето... е мерси, на мен ми идва в повече. Годините се менят, и футболните реалности също. И Нотингам някога е бил голям отбор, но сега едва крета из долните дивизии на Англия. И това не значи, че си няма верните привърженици!!! Дали отборът ти ще попадне на първата страница или в учебника по футболна палеонтология, не зависи кой знае колко от фенската маса, а от успеха на самия проект. Засега зелените са в пъти над многодеситилетните с ен на брой титли футболни изкопаеми на България. Успех естествено и на тях, тъй като иначе ще е съвсем скучно в БГ-то
Пич,ако в труден за теб момент само феновете на Барселона (да речем) ти се притекат на помощ и след време те поканят да ги подкрепиш на мача им срещу Лудогорец ти ще го направиш ли?Или предпочиташ да си останеш неблагодарник и да не подкрепиш хората с които си се побратимил?
GOLEADOR написа:BG-BateGoyko написа:Е, нямаше по-голяма простотия от сношното ЦСКА и Стяула заедно в клетката викат... Толкова ли страдате от липсата да се чувствате част от нещо, че се присъединявате към чужди каузи... Снощи беше една много хубава вечер. Пихме бири, забавлявахме се, и си легнахме с усмивка... То спорта, и особено професионалния спорт, май точно за това са го измислили - да радва хората, ама както и да е... Снощи момчетата в зелено написаха история, ама истинска история и то от световна велиина, тъй като подобен прецедент във футболната история за подобен начин на класиране липсва... И така малко по малко се създава името на Лудогорец, което го легитимира в европейския футбол. По същия начин, по който се е създало и името на ЦСКА. Нито повече, ни по-малко. Успехите раждат привърженици. А фенство като вашето... е мерси, на мен ми идва в повече. Годините се менят, и футболните реалности също. И Нотингам някога е бил голям отбор, но сега едва крета из долните дивизии на Англия. И това не значи, че си няма верните привърженици!!! Дали отборът ти ще попадне на първата страница или в учебника по футболна палеонтология, не зависи кой знае колко от фенската маса, а от успеха на самия проект. Засега зелените са в пъти над многодеситилетните с ен на брой титли футболни изкопаеми на България. Успех естествено и на тях, тъй като иначе ще е съвсем скучно в БГ-то
Пич,ако в труден за теб момент само феновете на Барселона (да речем) ти се притекат на помощ и след време те поканят да ги подкрепиш на мача им срещу Лудогорец ти ще го направиш ли?Или предпочиташ да си останеш неблагодарник и да не подкрепиш хората с които си се побратимил?
К`ви трудни моменти,к`ви подкрепи,к`ва помощ?