Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
doxyto

Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг

Мнениеот doxyto » 23 юли 2014 18:16

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 23 юли 2014 19:18

Не си спомням кога за последно Стойчо е говорил толкова оптимистично и е вярвал толкова в победата преди мач на ЦСКА...Май от 2002 в Самоков, след онзи мач когато скастри "Каубоя Каубоевица" и обеща титлата.

"Нормално е след първия мач да търсим да играем по-офанзивно и да търсим гола. Само това е начинът, по който можем да играем тези 90 минути, трябва да търсим единствено и само успеха."

"Сравних Зимбру с Берое, но Берое не е слаб отбор. Не виждам защо трябва да правим сравнения. Просто двата тима играят по подобен, сходен начин и затова казах тези думи. Това имах предвид."

"Аз съм от треньорите, които мислят позитивно и преди мача трябва да говоря хубави неща на момчетата, а не какво би станало, ако отпаднем. Аз съм сигурен, че няма да бъдем елиминирани, подготвени сме във всяко едно отношение."

"Имахме проблеми в София, но мисля, че вече сме ги преодолели. Вярвам, че ще вкараме достатъчно голове, за да си осигурим победата и да не се повтарят нещата от София. Аз съм оптимист. Убеден съм, че сме по-добрият отбор и ще продължим напред."

"Ние трябва да се справим независимо какво е времето. Дори и да вали това само за нас ли ще е проблем? За Зимбру няма ли да е ? Трябва да вярваме в това, което правим. Ако вие в Молдова имате по-голямо самочувствие, утре ще говорим."

"Да благодарим на доктора, справи се с всички контузии. Галчев, Тони Силва, Крачунов, Тунчев бяха контузени, но вече са добре, да се надяваме, че ще дадат всичко от себе си. На инжекции са и тримата, но са добре, тренират наравно с останалите."

"От това няма по-хубаво, обстановката да е враждебна. Ще направим всичко възможно и ще дадем всичко от себе си да продължим напред. Ние сме "армейци", знаем как да отиваме на война."

"Всичко минава през главата ми, дори дузпи. Всичко може да се случи във футбола. Те са силни при статични положения, миналия мач така ни вкараха гол, така елиминираха и Шкендия. Ние сме се подготвили за всичко"

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 юли 2014 19:41

onegavon написа:Те приключиха май месец с международните мачове :) Ако продължават да играят както с Локомотив Пд ще имат телевизионно затъмнение и следващото лято

Не си прав . В неделя ще имат мач с един европейски отбор ;) Дано Стойчо стане 5ков и да продължат да го плюят !
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

mtaraduda
Контакти:

Мнениеот mtaraduda » 23 юли 2014 20:08

Old_death написа:
onegavon написа:Те приключиха май месец с международните мачове :) Ако продължават да играят както с Локомотив Пд ще имат телевизионно затъмнение и следващото лято

Не си прав . В неделя ще имат мач с един европейски отбор ;) Дано Стойчо стане 5ков и да продължат да го плюят !

Май само вие го вярвате това :lol: :lol:

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 23 юли 2014 20:19

Сериозен скандал се заформи по време на официалната тренировка на ЦСКА преди двубоя срещу молдовския Зимбру утре. Въпреки че заниманието на "армейците" трябваше да е открито само в рамките на първите 15 минути за медии и фенове, както и гости, от щаба на ЦСКА забелязаха, че старши-треньорът на Зимбру остана на трибуните и продължи да гледа какво правят Стойчо Младенов и неговите възпитаници. От щаба на 31-кратните шампиони неколкократно помолиха колегите си от Зимбру да напуснат трибуните и да не наблюдават тренировката, но те не го направиха.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 23 юли 2014 20:24

Мдаа, в темата за мача със Зимбру се говори повече за мача с Левски..красота :lol: Аре успех на Стоювата команда.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 23 юли 2014 21:29

mtaraduda написа:
Old_death написа:

Май само вие го вярвате това :lol: :lol:

Не разбрах забележката ти . Кашлянето ти бе във връзка с европейския отбор или с 5ков ? Това няма значение , защото и в двата случая съм прав . Докато ние празнуваме годишнини от победите си над Ливърпул , Аякс , Байерн и други европейски колоси , вие празнувате победите си над ЦСКА . Това е факт , потвърждаващ твърдението ми , че в тия мачове влизате като за среща с европейски гранд . Тук няма да коментирам идеологизирането от ваша страна на един футболист , чието върховно постижение бе отбелязан гол в приятелски мач и друг , чието най - голямо постижение са вкараните на ЦСКА голове . Това си е ваш проблем .
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 юли 2014 21:32

Убиваме ги утре тия смешници! Въпреки подуянската завист - НИЕ ЩЕ СМЕ! :idea: 8-)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 23 юли 2014 22:00

Левскерастите искат да отпаднем главно за да ни повлияе зле психически и да влезем в мача с тях в такова състояние.Явно доста са се сковали от последния сезон,щом го искат това,а нашите да ги имат тези неща предвид и да не се влияят на глупости. ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Venko123
Контакти:

Мнениеот Venko123 » 23 юли 2014 22:29

0:1 или 2:2, 3:3. ;)
Този мач не мисля, че ще го загубим! Въпроса е да вкараме голове колкото Зимбру, а ако може и да са повече от техните ще съм още по-доволен!

Върни се в “ЦСКА”